Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi
-
kimene bunu yazdı:
-----------------------------
eray bunu yazdı:
izmir pmyo kazandim ve 6 eylul aksam 10 da otobusum var eregliden. Ayrica isparta SDÜ İşletme kazandim onun kayit günü de 8 eylül. PMYO da elenme ihtimalimi dusunerek universiteye kayit olacam PMYO ya onayli ornegini verecem diplomanin sorun su ki uni kayit gununde ben izmirde tutsak olacam :D acaba 5 veya 6 eylulde gitsem emrivaki yaparak kayit olabilirmiyim ?
-----------------------------PMYO diplomanın aslını ister ikisini birden bence yapamazsın çünkü daha önce üniversiteyi kazanan birisi pmyo da kazanmıştı ve kaydını donduramadı ünv.sildirdi pmyo kayıt yaptırdı iyice araştır 2009 yılında olmuştu bu söylediğim
bro çok iyi araştırdım pmyo önkayıt yapıyor önce asıl kayıt 2 ekimde :) oluyor yani sorun yok önkayıda diplomanın onaylı örneğini götürüyorum -
çok şükür abuk subuk bi yere yerleşmedim eskişehir anadoludayım,
gelen veya zaten orda olan varsa bi iletişelim, henüz çömüz sonuçta.
-
Var mı yıldız lı davutpaşaya gelecek olanlar :)
-
kocaeli kamu okuyan varsa biraz o bölgeye ait bilgi verebilirmi?
birde sırf o üniversiteye ait şakalar falan oluyormuş burda varmıdır öyle birşey?
saç baya uzun sakal fotoğraf için kestircez artık halk nasıl bakıyor bu duruma? (Amasyada millet kendi çocuğuna kızar uzatma der ama başkasınınkine bir şey demez bi olumsuz davranışta bulunmaz mesela)
kyk nın geri ödemeli bursunu ödemeye ne zaman başlayacağız? mesela okul biter bitmez mi?
-
sakarya kazanan varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince, sorusu olan varsa sorabilir ayrıca :D
-
varmı gazi tutturan
-
Lostok bunu yazdı:
birde sırf o üniversiteye ait şakalar falan oluyormuş burda varmıdır öyle birşey?
saç baya uzun sakal fotoğraf için kestircez artık halk nasıl bakıyor bu duruma? (Amasyada millet kendi çocuğuna kızar uzatma der ama başkasınınkine bir şey demez bi olumsuz davranışta bulunmaz mesela)
kyk nın geri ödemeli bursunu ödemeye ne zaman başlayacağız? mesela okul biter bitmez mi?
-----------------------------ötekileri bilmemde kyk sigortalı bir işe başladıktan sonra
-
istanbul hukuku kazandım.varmı okuyan yada mezun? taviyeniz veya bölüm hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
-
ısparta- elektrik ve elektronik mühendisliği varsa pm atsın..
-
Lostok bunu yazdı:
---------------------------izmitte yaşıyorum sormak istediğini sor. şakalarını filan bilmem, eskişehirde okuyorum da bi dönem yurtta kaldım öle şaka filan olmadı.
ya arkadaş biri der izmite anadolu kenti nasıl yaşıcam orda, biri sakala bişey derlermi. ya kardeşim sakalına kim ne desin. öle abes bi sakalın olursa, uzatıp örüp incik boncuk takarsan en fazla o ne aq ne biçim sakal der insan içinden o kadar. normal bi sakalın varsa kim ne desin, top, keçi, şekilli sakal dahil. saç da zaten gelirsen görürsün apaçileri nası saçla geziyolar, sana filan kurban olurlar. izmite de öle köy gözüyle bakmayın. gayet gelişmiştir. umduğunu bulamıyosan da istanbul bi saatlik yol, basar gidersin. ki izmittede her türlü bulursun aradığını. yine sormak istediğin olursa sor.