folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi

Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

istanbul üniversitesine girdiniz ise kapısından girmeden önce okula "vay anasını" der gibi bakış atmayın.çömezliğiniz çok belli olur.

zira bikaç ay içinde nefret edeceksiniz okulunuzdan.

hazırlık sınıfı gerektiren bi bölüme girdiyseniz "hazırlık sınıfını atlarız yea kolaymış sınavı" demeyin.örnek sınav bularak mutlaka çalışın.bir seneniz heba olmasın.

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bende muğlaya dair bişeyler yazmak isterim ama ilk önce şu videoyu izleyin :D 

http://www.youtube.com/watch?v=QCI4WC81tMU

bizim muğlaya dair meşhur bir sözümüz vardır arkadaşlar arasında...."erkek çocuğum olursa muğlada yetiştiricem" videoyu sonuna kadar izleyin ne demek istediğimi anlıcaksınız :P

üni ortamı güzeldir ilk sene böle devamlı arkdaşlıklar kurulur birbirini çekemeyenler olur aralar açılır hatun mevzularına faln filan 2. sene daha samimi dostluklar kurar ve çevrenizi bu şekilde genişletirseniz bulunduğunuz ilde ve okulda kimse sırtınızı yere getiremez...hatun mevzularına pek takılmayın ilk sene 1-2 bişeyler ayıklarsınız sonra kendisi akar :D muğladaysanız liselilere dikkat edin derim :P

bunun yanında muğla için konuşuyorum aşklar yalan aklınızda olsun...varya yoksa hmmm hmmm hmm hmmm...bunun dışına çıkanın canı çok yanar bknz. benim uşaklı kız mevzusu :D

amannn takılın kafanıza göre :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Lostok bunu yazdı:
    -----------------------------

kocaeli kamu okuyan varsa biraz o bölgeye ait bilgi verebilirmi?

birde sırf o üniversiteye ait şakalar falan oluyormuş burda varmıdır öyle birşey?

saç baya uzun sakal fotoğraf için kestircez artık halk nasıl bakıyor bu duruma? (Amasyada millet kendi çocuğuna kızar uzatma der ama başkasınınkine bir şey demez bi olumsuz davranışta bulunmaz mesela)

kyk nın geri ödemeli bursunu ödemeye ne zaman başlayacağız? mesela okul biter bitmez mi?

kimsenin zikinde olmazsın hacı rahat ol sen :D ilk sene hazırlık okuycaksın anıtparktasın merkezdedir kampüs. daha sonra umuttepeye göndercekler seni. iyidir güzeldir. ünili erkekler biraz dingil oluyo sanki kızların çoğu boşta :D sigara içiyosan sekapark a giderken yedek paket al yanına sigara satan yer yok amk :| fuarı vardır. ördekler felan var içinde :D eve çıkıcaksan dünya bankası konutlarından ev tut. yada o civarlardan. ilk sene yol sıkıntın olur ama sonra umuttepe dibinde. tekeli cartı curtu geç saate kadar açık. insanlar hemen eve gidiyim modunda değildir. yada benim şansıma herkez dışarı çıkmış. 

bu arada bende sakaryadayım uleeen :D 3 arkadaş olarak tutturduk :D direk eve çıkıyoz :D viskiyi alan gelebilir :D rakıda olur :D votkaya bile razıyım :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

Lostok bunu yazdı:

kocaeli kamu okuyan varsa biraz o bölgeye ait bilgi verebilirmi?

İlde çok sayıda küçük dere vadisi vardır. Ovalar genellikle akarsuların yığıntılarıyla oluşmuş küçük alüvyal düzlükler niteliğindedir. Karadeniz'e dökülen akarsuların oluşturduğu vadiler, Kocaeli Yarımadası'nın yeni bir biçim almasına yol açan tektonik hareketlerin öncesinde ortaya çıkmış, buna karşılık Marmara Denizi'ne dökülen akarsu vadileri bu hareketlerin sonrasındadır.

Kocaeli Yarımadası'nın bugünkü biçimi, İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü gibi tektonik çöküntüler, Karadeniz gibi çanaklaşmalar ve deniz yüzeyindeki değişmelerle belirlenmiş yarımadanın kıyı kesimlerinde denize taraçalar oluşmuştur. Bu arada akarsuların aşağı çığırlarında da genişleyen alüvyal dolgu tabakalar ve kıyı birikim kuşakları oluşmuştur. Daha önce de belirtildiği gibi yarımadadaki su bölümü çizgisi, İzmit Körfezi'ne çok yakın bir kesimden geçmektedir.

Körfez kıyılarıyla Karadeniz kıyısında ılıman, dağlık kesimlerde daha sert bir iklim hüküm sürer. Kocaeli ikliminin, Akdeniz iklimi ile Karadeniz iklimi arasında bir geçiş oluştur­duğu söylenebilir. İl merkezinde yazlar sıcak ve az yağışlı, kışlar yağışlı, zaman zaman karlı ve soğuk geçer.Karlı günler sayısı ortalama 12 gündür. Kocaeli'nin Karadeniz'e bakan kıyıları ile İzmit Körfezi'ne bakan kıyılarının iklimi arasında bazı farklılıklar göze çarpar. Yazın körfez kıyılarında bazen bunaltıcı sıcaklar yaşanırken Karadeniz kıyıları daha serindir- İl merkezinde ölçülen en yüksek hava sıcaklığı 44,1 °C (13 Temmuz 2000), en düşük hava sıcaklığı -8,3 °C (23 Şubat 1985), yıllık ortalama sıcaklık ise 14,8 °C'dir. Karadeniz kıyısında yıllık ortalama yağış miktarı 1.000 mm'yi aşar. Bu miktarı güneye doğru gidildikçe azalır, İzmit'te 800 mm'nin de altına düşer (784,6 mm). Samanlı Dağlan'nın kör­feze bakan yamaçlarında iklim Karadeniz kıyılarına benzer. Yağış miktarı da bu kesimde farklıdır. Rüzgârlar kışın kuzey ve kuzeydoğudan, yazları ise kuzeydoğudan eser.

birde sırf o üniversiteye ait şakalar falan oluyormuş burda varmıdır öyle birşey?

yoktur.

saç baya uzun sakal fotoğraf için kestircez artık halk nasıl bakıyor bu duruma? (Amasyada millet kendi çocuğuna kızar uzatma der ama başkasınınkine bir şey demez bi olumsuz davranışta bulunmaz mesela)

skerler. yok la bişey demezler küçük istanbul gibi istanbula da yakın zaten.

kyk nın geri ödemeli bursunu ödemeye ne zaman başlayacağız? mesela okul biter bitmez mi?

işe girince.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lan bu kyk da hazırlık öğrencilerine burs/kredi verilmiyormuş. şimdi ben başvursam hazırlık okuyacam, bir sorun çıkar mı ya da direk vermezler mi ne yaparlar? sonra yanlış bilgi verdik diye gelecek sene başvurduğumuzda da kabul etmezler falan. ne yapalım ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

lan bu kyk da hazırlık öğrencilerine burs/kredi verilmiyormuş. şimdi ben başvursam hazırlık okuyacam, bir sorun çıkar mı ya da direk vermezler mi ne yaparlar? sonra yanlış bilgi verdik diye gelecek sene başvurduğumuzda da kabul etmezler falan. ne yapalım ?

4 yıllıklara veriyolar hocam önlisan yani 2 yıllıklara vermiyolar hazırlık olarak

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

burs ve kredi çıkıyor hocam.. sadece size katkı kredisi vermiyorlar.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

sakarya bilgisayar mühendisliğini kazananvarsa yardımcı olurum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

ozzy41g  interfector ulquiorra verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler yurtlar(kyk) hakkında bilginiz varmı acep ? nette baktım tam bişi bulamadım özellikle okalar kaçar kişilik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Bu üniversiteyi kazanan arkadaşlara öğütler diye yazılan o 15 satırlık şey nedir amk ya. Herkes ne çok biliyor, herkes kendi üniversitesinin en büyük piçi gb takılmaı, en fazla arkadaş ortamına sahip insanı gb yapılmayı ne çok seviyor. Bırakın bu traş muhabbetleri, konunun dışına çıkmayın ve kimse yanlış anlamasın ama o yapılan çoğu insanın boş zamanlarda sınıfta yalnız başına pineklediğini düşünüyorum. Konunun amacı yardımcı olabilimektir, saçma sapan akıl vererek olmaz bence bu iş. Okul konusunda bişey diyemiycem ama marmara üni. kazanan varsa kyk yurdunda kalacaksa yardımcı olmaya çalışırım. (Yurda kayıt ettiririm değil he yanlış anlaşılmasın :)) 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 7357 Toplam Mesaj: 57