folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniverstede Hocalar

Üniverstede Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar Ygs sınavında kopya sifre hakkında tartısıyorlarda Üniversitelerde hocaların kendilerini padişah kral sanarak hocayla ufak bi tartışmada zıt gitmede hocanın sana takması kıllanmasıyla o dersten naparsan yap %99 kalma olayları üniverste okuyan birçok öğrencimizin başına gelmiştir.Bu konu hakkında neden kimse birşey yapmıyor?

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

çoğu böyle zaten, hocalarımın hiçbirini sevmedim.Zıt gitme, okulunu bitirmeye bak, şu an yapacak bir şey yok.Biri de çıkmaz ki sivilde öpeyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------
    çoğu böyle zaten, hocalarımın hiçbirini sevmedim.Zıt gitme, okulunu bitirmeye bak, şu an yapacak bir şey yok.Biri de çıkmaz ki sivilde öpeyim.
    10 ders görüyoruz 5 ine karı koca hoca girio herne hikmetse karısı beni hep tersliyor artık neyi uyuzuma gittiyse 70 80 lik kagıda 25 vermiş kagıdıma bakmak istesem üst sınıftaki arkadaslar diyor hem kagıdı göstermez hemde daha cok sana kıllanır buyur işte... Böyle sistemmi olur arkadas allah yardım etsin üniverste ögrencilerine ben baska bişe demiyorum

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hsyn47 bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    10 ders görüyoruz 5 ine karı koca hoca girio herne hikmetse karısı beni hep tersliyor artık neyi uyuzuma gittiyse 70 80 lik kagıda 25 vermiş kagıdıma bakmak istesem üst sınıftaki arkadaslar diyor hem kagıdı göstermez hemde daha cok sana kıllanır buyur işte... Böyle sistemmi olur arkadas allah yardım etsin üniverste ögrencilerine ben baska bişe demiyorum

edit: çünkü bu adamlar kendilerini tutuyorlar, kendi aralarında hep.Aynı doktorlar gibi, biribirine toz kondurmazlar.Sen kişisel bişi yapsan sikayet etsen mesela  baska bi hocana ya da ne bileyim baska yetkili bi kişiye, sen de bulurlar kusuru anlatabildim mi.O yüzden hiç bulasma, okulu bitirmeye bak.Amacın orayı bitirmek olsun, baska bişi değil, yoksa zor bitirirsin, uğraşırlar yani.

sen dert etme bunu, zamanı geldi mi herkes yaptığının bedelini ödeyecek, onlar da ödeyecek.Kimsenin yanına kalmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Üniversitede Hocalar tam bir o.ç hepsi değil belki ama çoğunluğu böyle .

ayrıca yine coğunluğu gerizekalı lisedeki hocaları beğenemezdik ergen aklımızla ama lisedeki hocalarımın gözünü sevim :/

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

çünkü onlar kusursuz, elit, büyük insanlar, toz kondurmazlar, hep onlar haklıdır ya.Bizden farklılar , bize bi yüksekten bakıyorlar ya, e kolay mı büyük insanlar, okumuşlar olm boru mu ? adam mercedesle geliyor okula, biz minibüsle, onlar ne derse o.Üstün insan onlar :D ahahahaah

faniler, öbür tarafta eşitleniriz nasıl olsa sallayın ya :)))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    aramızda hoca yoktur inşllh :) bnce de öle ama sınıf mevcudu coksa ii oluyor o zman cok takılmıyorlar sana olasılık azalıyor daha takan olmadı bana inşllh da olmaz

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    aramızda hoca yoktur inşllh :) bnce de öle ama sınıf mevcudu coksa ii oluyor o zman cok takılmıyorlar sana olasılık azalıyor daha takan olmadı bana inşllh da olmaz
    olsa ne olucak hocam sınfta mı bırakacak, 0 mı  verecek ? okul biteli çok oldu bi nane yiyemez, adamın aklını alırım.Zaten sevmiyorum sinir oldum ya neyse

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

asistanlara ne demeli peki??:D benim de hocadan yana şu ana kadar sorunum olmadı daha ilk senem gerçi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

ed bnde lisedeki hocayla kapıstım .s

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

UzatmaNaciye bunu yazdı:

ed bnde lisedeki hocayla kapıstım .s

Lisede kapış istediğin kadar öyle veya böyle geciosun sınıfı dersi zaten. ama üniversitede öyle olmuo :s

Toplam Hit: 4362 Toplam Mesaj: 35