folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniverstede Hocalar

Üniverstede Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hsyn47 bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaslar Ygs sınavında kopya sifre hakkında tartısıyorlarda Üniversitelerde hocaların kendilerini padişah kral sanarak hocayla ufak bi tartışmada zıt gitmede hocanın sana takması kıllanmasıyla o dersten naparsan yap %99 kalma olayları üniverste okuyan birçok öğrencimizin başına gelmiştir.Bu konu hakkında neden kimse birşey yapmıyor?

bölüm hocama eşek hoşaftan ne anlar dedim anasını avradını si.. 2 senelik okul 4 senede bitti :D en son yalvarmıştım onu hatırlıyom :D

a.q karısı bak sinirlerim tepeme çıktı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

üniversiteler özelleşmedikçe hocalar bu çizgide devam eder. keza eğitim kalitesite ayni şekilde.

In every job there is a no
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

hea aklınızda bulunsun rektörlüğe gitseniz  bile şikayet etseniz bile anca hoca ile konuşulur hoca hep haklı bulunur :))  onuda geçtim polis veya savcılık izni olmadanda o sınav kağıtlarına hoca istemediği sürece baktırmaz :)) ve ayrıca zaten siz sınavdan sonrada bakamıyorsunuz bir bok ta yiyermezsiniz yani boşuna uğraşmayın işler uzar anca sivil savclıkla hakkınızı bulursunuz  ki T.C. de bir dava minimum 4 sene sürüyr siz düşünün :))

Hoca demekki üniversiten üniversiteye fark var yönetmeliklerde. Ktü'de dilekçeni ver kağıdına bak sıkıyorsa göstermesin.

Öğrenciyi korumaya yönelik haklarda vardı.

Mesela 1 güne 3 sınavın denk geliyorsa dilekçeyle erteletebiliyordun 1'ini.

Ne kadar ahım şahım not vermeyen prof olsalar dahi 2 cümle kurdunmu gerçekten insanlığını hatırlar bunlar :F onlarda öğrenciydi zamanında çünki(çünkü) :) .

sınav erteletme durumu yok bzde giriyor ve giriyorsun

ayrıca bizim okulda pek öğrenci korunmuyor

onun harici sınavdan 3-5 gün geçtikten sonra bakmak istersen işin çok zor :))

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yNsr bunu yazdı:

üniversiteler özelleşmedikçe hocalar bu çizgide devam eder. keza eğitim kalitesite ayni şekilde.

üniversitelri özelleştremezsin :))  özelleştirme karşıtı değlim ama gereksiz :)) zaten yön ile meb veya cumhurbaşkanlığı filan bir yerde bağlı birbirine ondan satılamaz :))

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

yNsr bunu yazdı:

üniversitelri özelleştremezsin :))  özelleştirme karşıtı değlim ama gereksiz :)) zaten yön ile meb veya cumhurbaşkanlığı filan bir yerde bağlı birbirine ondan satılamaz :))

valla bence gerekli, nufusu yoğun ülkelerde üniversitede özelleştirilmeli misal amerika gibi en iyi 500 üniversitenin ilk yüzde 80 üniversitesi var çooğu özel. bizim millet bilindiği üzre devletin şemsiyesi altina girdimi götünü büyütüyor keyfine kahya buluyor onunla oyalaniyor. özel sektör öylemi? hergün gelişmek zorundasin ve sorumlu olduğun öğrencileri geliştirmek zorundasin. ona böyle kafayi takıp 2-3 sene sınıfta bırakarak gelişim olmaz.

In every job there is a no
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yNsr bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

yNsr bunu yazdı:

valla bence gerekli, nufusu yoğun ülkelerde üniversitede özelleştirilmeli misal amerika gibi en iyi 500 üniversitenin ilk yüzde 80 üniversitesi var çooğu özel. bizim millet bilindiği üzre devletin şemsiyesi altina girdimi götünü büyütüyor keyfine kahya buluyor onunla oyalaniyor. özel sektör öylemi? hergün gelişmek zorundasin ve sorumlu olduğun öğrencileri geliştirmek zorundasin. ona böyle kafayi takıp 2-3 sene sınıfta bırakarak gelişim olmaz.

haklısın özelleştirme destekçisiyim lakin konu dağılmasın :)

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Dilekçeyle o dersi başka bir hocadan alabiliyorsun. Öyle bir imkanın yoksa başka bir üniversiteden...

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

geçen gün alan şefi ve coğrafya hocamla aynı skandal diyaloglarını yaşadım.baktım adamlar tümüyle ters gidiyolar ve cemaatin adamları -Haklısınız hocam -Doğru hocam -Evet risaleleri okumak lazım hocam vs vs Anahtar kaçış cümleleri oldu benim için ne hikmetse daha iyi davranıyolar bana :\ alayının aq o yüzden :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

walla ünideyken benim başıma geldi hoca kıl gitti 90lık kağıtlarım 20 geldi.

en sonunda çıktım hocanın karşısına dedim böyle böyle 90lık kağıtlarıma 20 veriyorsunuz

bir şekilde ben bu dersi geçicem hakkımı alanakadar işin peşini bırakmıyacağım.

resmi yada gayri resmi olarak (bu gayri resmi kısmı baya bi vurgulamıştım) hakkımı arıyacağım işin sonunda siz yada ben nasıl bir konumda oluruz bilemiyorum dedim.

sonuç: işe yaradı dersi geçtim :D hemide tek seferde:D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birşey yapmak söz konusu olamaz ki üniversitede ön planda öğrenci olması gerekirken hep ön planda hocalar var. Herkes cebine girecek paraya bakıyor. Eğitimi markalaştıralım diye bir dert yok. Sürekli güncelleyelim derdi yok hala 1980 lerin elektroniği anlatılır. koca 4.5-5 ayda transistor, Fet , Mosfet anlatılır. bütün elektronik bundan ibaret ya...

bir kaç saçma uygulama anlatayım.

En çok zoruma giden adam dersi bilmiyor birde bilmediğini kabul etmiyor. üstüne üstlük Benimle aynı seviyedeki adam beni sınav yapıyor. Sınavda yanlış soru soruyor. Birde yanlış oldugunu kabul etmiyor. itiraz kabul etmiyor. Sikeyim böyle hoca anlayışını. Pezevenk siktir git o zaman ne diye bizim geleceğimize ülkenin geleceğine balta vuruyorsun.

En zor dediğim iki ders var vallahi o derslerden kalsam zoruma gitmez. O hocalarımız hem biliyorlar hemde güzel kaliteli soru soruyorlar. Ders anlatırken de takılmıyorlar. Sen soru sorarken bakışları bile ben bu konuyu biliyorum diyor. Soru bittiği anda takır takır cevap veriyor. Adamları gördüğümde Ben bu hocadan birşeyler öğrendim diye saygı duruşuna geçiyorum kılık kıyafetimi düzenliyorum. Diğerlerini gördüğümde o gün küfrede küfrede bir hal oluyorum yolda karşılaşsam yolumu değiştiriyorum yeterki günaha girmeyim diye.

mesela eğitim hocası bölüm dersinde elektronikle alakalı ders anlatımlarını dinliyor. Adama sormazlar mı hocam siz elektronikten anlıyor musunuz ki bu dersi veriyorsunuz.

Elektronik  Bölüm hocasına da eğitim dersini vermişler lan adam ömründe eğitim dersi almamış işi gücü elektrik elektronik.  yine aynı şekilde buna da sormazlar mı siz eğitim dersleri nasıl olur diye. Adam geliyor vakit geçiriyor gidiyor. Tabi bizim vaktimizde boşa gidiyor.

Lan versene eğitim derslerini eğitim hocasına bölüm derslerini bölüm hocasına.

yok arkadaş bizde ne kadar eğitimi engellersen o kadar iyisin..

Efkarlıyım bugün Çok küfrettim...

Toplam Hit: 4119 Toplam Mesaj: 35