Unutulan Yüklü Miktarda Mark
-
Bugün babamın bi kenarda unuttuğu biraz fazlaca, eski almanya parası Mark bulduk, googla'da aradım ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. tedavülden kalktı ama değişim gibi birşeyin imkanı var mı? almanyada müridler yardımcı olabilir mi? eğer değişimin imkanı varsa burda oluyor mu yoksa almanya'da mı oluyor?
-
Ne kadar var peki hocam 5.000 - 10.000 mark falan
-
JuMaN bunu yazdı
Ne kadar var peki hocam 5.000 - 10.000 mark falan
züğürdün çenesi iş başında.
-
o kadar da yüklü değil de miktarın önemi ne?
-
önemi şu 500 mark felansa yüzüne bakmazlar ancak 10.000 yada 5.000 ise büyük mebla olduğundan mütevellit merkez bankasına götürürsünüz bi hâl çaresine bakarlar.
-
e-satis bunu yazdı
önemi şu 500 mark felansa yüzüne bakmazlar ancak 10.000 yada 5.000 ise büyük mebla olduğundan mütevellit merkez bankasına götürürsünüz bi hâl çaresine bakarlar.
daha az. bişe çıkmaz yani?
-
Geçenlerde altaylının bi yazısında okumustum euro ya geçip parasını koruyan tek ülke almanlar diye yani mark ı tedavülden kaldırmamıs almanlar sadece piyasadan cekip 1 euro = 2 Mark olarak sabit kur yapmışlar ve euro kullanmaya başlamışlar. Almanyadaki bankalarda markı rahatlıkla kullanabiliyormussun ama Türkiyede bunu çevirebilecegin bir yer varmıdır bilemem.
-
Almanyada olsan ister 1 mark olsun değiştirebilirdin her bankada hatta C&A mağazasında mark ile ödeme bile yapabilirsin hala bugün.
-
c&a bizim şu giyim mağazası olan c&a mı?
-
RotKerim bunu yazdı
c&a bizim şu giyim mağazası olan c&a mı?
evet ama almanyada türkiyede mark alırlarmı bilmem :)
//editt Telekomda alıyormuş D-mark Deutsche Telekom
piskopatix tarafından 29/Nis/13 00:24 tarihinde düzenlenmiştir -
türkiyede olsa iyi olurdu :D almanyaya gitmedim daha dogrusu gitmedik sadece yatırım olarak alınmış zamanında :/