Unutulan Yüklü Miktarda Mark
-
bankalar değiştirir heralde kasmaya gerek yok
-
DanqerLine bunu yazdı
hocam google bile mark yazınca sallamıyor :) para yerine kodugum
Mark Zuckerberg çıkıyor
o senin kara cehaletin oluyor zira ona mark degil deutsche mark deniliyor. ama senin gibiler mark diye google da arama yapmaya calisiyor.
-
Tedavülden kalktı ve değişim için belli bir süre tanıdılar artık değiştiriceklerini sanmam.
-
neden bankaları arayıp sormuyorsun, bi hal çaresine bakarlar bence. almanyada da akbank ve işbank vardı galiba. ilk önce bunları ara.
-
hiç markım yok, tek bir banknot alabilirim koleksiyonluk olarak. ödemeyi havale ile vs yaparım postayla gönderirsin parayı
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
hiç markım yok, tek bir banknot alabilirim koleksiyonluk olarak. ödemeyi havale ile vs yaparım postayla gönderirsin parayı
fazladan 5-10-20-50 olmak uzere dogu almanya mark lari mevcut elimde ne verirsin? ya da koleksiyonunda fazladan hangi ulkenin parasi var takasa gidebiliriz
-
blackhammer bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
fazladan 5-10-20-50 olmak uzere dogu almanya mark lari mevcut elimde ne verirsin? ya da koleksiyonunda fazladan hangi ulkenin parasi var takasa gidebiliriz
koleksiyonum yok hocam merak ediyorum sadece öyle dursun elimin altında, en son mark gördüğümde çocuk falandım.
5 marka kaç para istiyosun?
-
hacı karar ver verecek misin markları :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
sana verecegine adam gider almanyaya hava limaninda degistirir gezer aksam doner hocam kac saatlik yol ki
-
Asker bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
sana verecegine adam gider almanyaya hava limaninda degistirir gezer aksam doner hocam kac saatlik yol ki
vize + uçak + pasaport yaklaşık 900 TL tutuyor (geçen cuma kendim uğraştım) yani yaklaşık 400 euro veya 800 mark civarı e arkadaş zaten söyledi 5bin değil 10bin değil max 2bin olsa o kadar uğraşa değmeyecektir diye düşünüyorum ben hazır giderken çevirip veririrm parasını yada belki bana hediye eder :)