Upload-Download Windows VPS Sunucu Satışı...
-
bi up daha...
-
e bide benden up görmeyen kalmasın
ve çentil :)
-
neredesin hani ekledik ?
-
Geldim...Günde 16 Saat pc başında geçiriyorum azcık uyuyayım dedim :D
-
ilk vps'yi biz aldık bakalım kuruluyor şu anda test edip onaylayalım bitsin..
Edit:Seed'de kullanılmadığını söyledi arkadaş son anda...
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
ilk vps'yi biz aldık bakalım kuruluyor şu anda test edip onaylayalım bitsin..
Edit:Seed'de kullanılmadığını söyledi arkadaş son anda...
-----------------------------Hocam yabancı torrent seedlerinde kullanılıyo ama torrent siteleri takip altında seed yapanları dava ettiklerinden ötürü yakalanırsan makineyi kapatıyolar...Türk torrent sitelerinde sorun yok ama...ben uyarımı yapayım... :)
Bu arada ücreti geri gönderdim sana hocam...Kalsın download yaparız dedin ama ben çetrefilli işleri sevmem :) Karar verdiğinde ben hep buradayım zaten :)
-
-
Hocam sınırsız bw yalanı atmayın bari. Benim vip sitenin download bölümünü taşısam 3 güne çöker o sunucular. Suspend i yerler.
-
DrKill bunu yazdı:
Hocam sınırsız bw yalanı atmayın bari. Benim vip sitenin download bölümünü taşısam 3 güne çöker o sunucular. Suspend i yerler.
-----------------------------Çok saçma oldu hocam bu yorumun bea...Bu hepitopu VPS...Senin vip bölümünü taşıyacak kadar bi alanı yok ;) Dedicated falan değil he yanlış olmasın... :D
-
KILICH bunu yazdı:
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Çok saçma oldu hocam bu yorumun bea...Bu hepitopu VPS...Senin vip bölümünü taşıyacak kadar bi alanı yok ;) Dedicated falan değil he yanlış olmasın... :D
-----------------------------Demek istediğim sınırsız bw yazmayın. Verebileceğinizi yazın ya da bw den atılırsanız paranızı öderim felan yazın. Bu işi bilmeden vps alan ve bu cümleye güvenen çok olur. Ve bana göre müşteri haklı olur.