folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Upload-Download Windows VPS Sunucu Satışı...

Upload-Download Windows VPS Sunucu Satışı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

KILICH bunu yazdı:

DrKill bunu yazdı:

Hocam sınırsız bw yalanı atmayın bari. Benim vip sitenin download bölümünü taşısam 3 güne çöker o sunucular. Suspend i yerler.

Çok saçma oldu hocam bu yorumun bea...Bu hepitopu VPS...Senin vip bölümünü taşıyacak kadar bi alanı yok ;) Dedicated falan değil he yanlış olmasın... :D

Demek istediğim sınırsız bw yazmayın. Verebileceğinizi yazın ya da bw den atılırsanız paranızı öderim felan yazın. Bu işi bilmeden vps alan ve bu cümleye güvenen çok olur. Ve bana göre müşteri haklı olur.

Hocam merak etme fazlasıyla kendimize güveniyoruz Google'den nickimi yazarsan daha net anlaşırız...Ayrıcaa DevilKingtr hocama satışı yaptım ve 14 gün içinde iade hakkı vardır...Beğenmedim dersin iade edersin..Çakal  işler bana göre değil..Kafası karıştı seed konusunda anında iade ettim ve biraz düşün hocam ben buradayım nede olsa dedim...Müşteri gözüyle değil dost gözüyle bakıyorum ben herkese...

Tekrar Ediyorum ; Herhangi Bir Sebepten Ötürü 14 Gün İçinde İade Hakkınız Vardır...Zaten vps yi vermeden önce herşeyi anlatıyorum tek tek...Kafasında soru işareti olmayan almasın hocam... ;)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Dürüst arkadaş kendisi seed'den kafama takılan oldu anında iade etti parayı sorun yok kendisinde lokasyonlar  şu an biraz sorunlu tüm hepsinde arkadaşlarımınkide down ve up sorunu var bekliyoruz düzelmesini makinalar sağlam tekrar ediyorum sunucu falan taşımak bu dedicated değil arkadaşlar vps up ve down için abartmayın arkadaş sağlam yeterince

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

Dürüst arkadaş kendisi seed'den kafama takılan oldu anında iade etti parayı sorun yok kendisinde lokasyonlar  şu an biraz sorunlu tüm hepsinde arkadaşlarımınkide down ve up sorunu var bekliyoruz düzelmesini makinalar sağlam tekrar ediyorum sunucu falan taşımak bu dedicated değil arkadaşlar vps up ve down için abartmayın arkadaş sağlam yeterince

Eyvallah hocam...Ayrıca sorunlu olan Amerika Lokasyonlu sunucular...İngiltere lokasyonlu sunucularımızda hiçbir sorun yoktur bizden kaynaklı ya da vps den kaynaklı...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

> 2048 RAM

> 120  GB HDD

> 1 IP

> WIN 2003

> 1 GBPS PORT

> AYLIK 90 TL

> STOK 5 

>CPANEL Trial

>Amerika Lokasyon

Msn : arasyalinkilic@technologist.com

Tel : 0554 2008007

Arkadaşlar TBT'ye özel kampanyadır...Elimde 5 adet mevcut...İsteyen arkadaşlara hemen kurulum yapabilirim...Ödemeler Paypal ve PTT ile alınmaktadır...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

yabanci torrent siteleri icin ratio yapamamak kötü :(

peki genel olarak internet download manager ile indirme hizi kaç mb/ sn  ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Hotfile için şuan İngiltere Lokasyonlu 8 mb civarlarında hocam...Amerika Lokasyonlu ise 10 MB...Dalgalanma var küresel olarak...Tüm vpslerde var..Benim 9 ay önce aldığım VPS Almanya lokasyonlu ve 3 saat önce hotfile ile 500 kb ile indiriyodu şan ise 4 MB ye yükseldi....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

Hotfile için şuan İngiltere Lokasyonlu 8 mb civarlarında hocam...Amerika Lokasyonlu ise 10 MB...Dalgalanma var küresel olarak...Tüm vpslerde var..Benim 9 ay önce aldığım VPS Almanya lokasyonlu ve 3 saat önce hotfile ile 500 kb ile indiriyodu şan ise 4 MB ye yükseldi....

iyiymis te..Torrentte ratio kasılmayan vps işe yaramaz bence :(

yoksa özelliklerin cok iyi.. :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Hocam ratio kas ama sorumluluk bana ait olmaz makinen kapatılırsa...Ben Uyarıyı yapayım dürüstçe..Gerisini Sen bilirsin :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

Hocam ratio kas ama sorumluluk bana ait olmaz makinen kapatılırsa...Ben Uyarıyı yapayım dürüstçe..Gerisini Sen bilirsin :)

peki her vps satan kiside boyle midir ?

yoksa sende mi böyle ? :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

KILICH bunu yazdı:

peki her vps satan kiside boyle midir ?

yoksa sende mi böyle ? :)

Hocam firmalar torrent siteleriyle davalılar ve sürekli tarama yapıyolar torrent sitelerinde...Seed yapanlara ceza var...he yakalanma ihtimalin azdır,Torrentleech i düşünürsek yok denecek kadar az hemde ama ben bu uyarıyı yapayım...Ben söylüyorum hocam sen ister kas ister kasma..Sonuç İtibari sorumluluk senin... :)

Bu arada bu akşam için pek online olamayabilirim...İsteyen arkadaşlar 0554 2008007 telefonumdan ararsa nete gelebilirim...

Toplam Hit: 4612 Toplam Mesaj: 37