folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Upload Hızlarının Arttırılması - 1 Haziran Tarihine Kadar Geçerli

Upload Hızlarının Arttırılması - 1 Haziran Tarihine Kadar Geçerli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Kablonet kullananlar şikayet var'a şikayet yazınca müşteri hizmetleri 1 aylığına upload hızınızı ücresiz 10 megabit yapıyor bilginiz olsun.

Turknetçilere yokmu birşey

valla ne olsun daha Bodrumda yaşıyorum burada tüm firmaları denedim TT 24 mbps den fazla alamazsın dedi alt yapın kötü dedi Vodafone 50 mbps verdi TT altyapısını kullanarak TT nin elemanları bağlamaya geldiğinde allah allah çok garip dedi sonra da Türknet e geçtim 100 mbps verdiler 97mbps alıyorum stabil TT altayapısı bu arada 3 yıldır kullanıyorum Turknet i çok ta keyifli daha hiç sorun yaşamadım daha ne yapsın Turknetçilere :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

belki türknet uplaod hızlarını düşürmeyebilir diye düşünüyorum, tabi maddi olarak bir ekstra yaratmıyorsa onlara. çünkü genel olarak bir sıkıntı yaşanmadı diye gördüm beni, o yüzden 8mbps ile devam edebilir.

yani umudum bu yönde en azından :D

türknet artırmadı bildiğim kadarıyla , TT artırdı, onlar verebilecekleri ( hem altyapısal hem bürokratik ) en yüksek hızı vermeye çalışıyorlar :(

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hızları düşürmeyi unuttular ses çıkarmayın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Süperonline download hızını düşürmüş ama upload hızı aynıymış galiba. Türk Telekomda da aynı upload hızı düşmemiş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

8 görünüyor şimdilik ama ben sabit kalacağını sanmıyorum abi bu lanet olası sömürücü ülkede.

Geriye alacaklardır elbet almazlarsa bir mucize olur.

Düşük tutarak zarara falan mı giriyor ki bu pezevenkler bıktık usandık upload onca zaman 8 de kaldı onların açısından ne değişti acaba?

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

turknet 8 Mbit upload

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

8 görünüyor şimdilik ama ben sabit kalacağını sanmıyorum abi bu lanet olası sömürücü ülkede.

Düşük tutarak zarara falan mı giriyor ki bu pezevenkler bıktık usandık upload onca zaman 8 de kaldı onların açısından ne değişti acaba?

Ülkeden çıkan veri kadar yurtdışı servis sağlayıcılara ödeme yapıyorlar. Yoksa firmalara bir zararı yok. Zaten upload sıradan düz adamın umrunda olan bi şey değil. 

Sen ben gibi torrent kasan, bulut ile uğraşan adamlar için önemli. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    OCEANUS bunu yazdı

Ülkeden çıkan veri kadar yurtdışı servis sağlayıcılara ödeme yapıyorlar. Yoksa firmalara bir zararı yok. Zaten upload sıradan düz adamın umrunda olan bi şey değil. 

Sen ben gibi torrent kasan, bulut ile uğraşan adamlar için önemli. 

Abi böyleyse durum tüm dünya kısması lazım en dandik ülkelerde bile bu durum bizdeki kadar değildir diye düşünüyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bizim firmalar ellerinde olsa hala adil kullanım kotası sonrası 3 megabit vermek ister. Hani herkes full hız internete girince internet çökerdi? Hani altyapı yetersizdi?

Türk servis sağlayıcılar arasında gördüğüm en ileri görüşlü ve parasını hak eden firma Türknet ve Kablonet. İki firmada müşteriye uygun fiyata yüksek hız sunmak istiyor.

Türknet, Telekom altyapısına bağımlı olduğundan bir yere kadar hizmet verebiliyor. Kablonet ise devlete ait olduğundan devlet dairesi mantığında ağır işliyor. Altyapıya yatırım yapmak istemiyorlar. Piyasa Telekom ve Turkcell'in elinde. Onlarda tekel diye milleti bir güzel öpüyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bizim firmalar ellerinde olsa hala adil kullanım kotası sonrası 3 megabit vermek ister. Hani herkes full hız internete girince internet çökerdi? Hani altyapı yetersizdi?

Türk servis sağlayıcılar arasında gördüğüm en ileri görüşlü ve parasını hak eden firma Türknet ve Kablonet. İki firmada müşteriye uygun fiyata yüksek hız sunmak istiyor.

Türknet, Telekom altyapısına bağımlı olduğundan bir yere kadar hizmet verebiliyor. Kablonet ise devlete ait olduğundan devlet dairesi mantığında ağır işliyor. Altyapıya yatırım yapmak istemiyorlar. Piyasa Telekom ve Turkcell'in elinde. Onlarda tekel diye milleti bir güzel öpüyor. 

Lanet olsun diyorum kahır çekmeye gelmişiz.

Hemen bazıları şöyle derler halinize şükür edin. Kardeşim elinde imkan varken bazı kansız piçler bu sistemi engelliyorsa bu sözü söylemeye hakkın yok diyorum.

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 37661 Toplam Mesaj: 107
turkcell