Usb Sorun!
-

usb yi taktığımda bu yazı geliyor.. usb yeri çalışıyor normalde webcamde ne bilm telefonu takdığımda falan şimdide kart okuyucu taktım.. bu rapor geldi.. neden olabilir ki ?
-
Aygıtı tanıt :|
-
düngece msnde soran senmiydin :|
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------düngece msnde soran senmiydin :|
-----------------------------
şimdi oldu bu olay.. düngece ki kimdi bilmiyorum.. da aygıtı tanıtıcamda tanıtıcak bişey yok cd si falanda yok.. :S aygıt yöneticisinden de işey bulamıyorum .. -
ahada benim konum aynı dert :
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68894
ben sorunu hallettim anakartın cd si duruyorsa onu takıp usb driverlarını yeniden yükle yeniden başlat tamamdır.
-
usb 0.2 diye bi dalga var, arkadaşın dediği gibi driver cd nin içindeki usb öğesini yükle dene ..
-
bende web cam falan çalışıyor.. başka bişey taktığımdada sadece kart okuyucu taktım ondan geldi böyle bi rapor.. başka aygıt taktığımda problem yok yani...
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------düngece msnde soran senmiydin :|
-----------------------------Ben sordum.Bizim bir tanıdıkda da bu sorun varmış.Ona yardım etmek için sormustum.
-
Sebebi nedendir bilmiyorum. cikarip baska usb port a taktigimda calisiyor. Ayni sorunu bende yasiyorum.
-
"usb yi taktığımda bu yazı geliyor.. usb yeri çalışıyor normalde webcamde ne bilm telefonu takdığımda falan şimdide kart okuyucu taktım.. bu rapor geldi.. neden olabilir ki ?" - FeRoCi arkadaşım, senin sorunun sanırım hafıza kartınla alakalı. Kart okuyucu kullanıyorsan, kart okuyucu da bozulmuş olabilir.
"Sebebi nedendir bilmiyorum. cikarip baska usb port a taktigimda calisiyor. Ayni sorunu bende yasiyorum." - naki arkadaşım senin sorunun farklı. Senin USB portlarının arkasındaki anakart bağlantılarından biri çıkmış olabilir. Veya, bazı anakartların usb girişlerinin bazıları 1.1 bazıları 2.0 olabiliyor. Bunun neticesinde taktığın aygıt USB lerin birinde çalışmıyor olabilir. Bunun dışında, USB girişlerinin bir tanesinde çakışma da söz konusu olabilir ancak bu çok küçük bir ihtimal...
-
Hayvan hojam tanıt demiş :) etme eyleme hojam neyi tanıtacak :)
usb cakısmasıdır muhtemelen klavyende yada kasanda kart okuyucu vardır.eğer kart okuyucu klavyeseyse klavyenin kablosunu çıakrt - tak yap.Tabi usb değilse yeniden başlatman gerekiyor çoğu zaman... usb yse klavyen aynen dediğimi yap sonrada usb ni tak halen aynı hatayı verirse windows abimizin özünü dinle ve o iletiyi tıklayıp önerdiği adımları aynen dene :)