Usb‘Den Format Atma... ( CD‘Ye Son...)
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------win7 ve vista da programsız şekilde usb ye kurmak için:
1- iso'nun veya cdnizin içindeki dosyaları usb ye atın.
2- konsol açıp şu komutu çalıştırıyoruz: (tabiki öncelikle usb ye geçmemiz gerek E: enter ile )
boot/bootsect.exe /nt60 E: (E: usb sürücü harfi)
-----------------------------jizzik.
-
peki flash ın fat32 veya ntfs olması format işleminde hız farkı yaratırmı?
eğer farkederse flash disk i ntfs yapak.
-
Üstad güel hoş deişsin son demişsin peki anakart öncelikliyi usb olarak kabul etmiyorsa ne olacak.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Üstad güel hoş deişsin son demişsin peki anakart öncelikliyi usb olarak kabul etmiyorsa ne olacak.
-----------------------------anakartın eski ise usb boot seceneği yoksa cd yada dvd den devam edecen sen:)
-
usb den %40 daha hızlı kurar :) denedim biliyorum
-
2006 dan sonraki anakartların%70 de usb den boot etme desteği var..
-
Çizik Eyw.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
bugün denedim flashdisk takılmadan açılmaz oldu sistem :)
durmak yok yola devam tekrar deniycem.
-----------------------------hocam tam olarak ne hatası aldıqını söylermisin .. :S | Pc'ni kapat sonra Flash'ı Çıkart Pc'ni aç direk açılması lazım. Hatanı söylersen yardımcı olabilirim.
-
By_AnymosRE bunu yazdı:
-----------------------------NoktaliVirgul bunu yazdı:
bugün denedim flashdisk takılmadan açılmaz oldu sistem :)
durmak yok yola devam tekrar deniycem.
-----------------------------hocam tam olarak ne hatası aldıqını söylermisin .. :S | Pc'ni kapat sonra Flash'ı Çıkart Pc'ni aç direk açılması lazım. Hatanı söylersen yardımcı olabilirim.
önyükleme kısmını d'ye altı fakat boot.ini yü düzgün yazamadı. bende o yüzden flashdiski gösterip boot ettirdim. neyse..
ikiye ayrılmış hdd'niz varsa biraz sorun olabiliyor sanki...
tamamen sıfırlayıp tekrar bölecekseniz sorunsuz çalışıyor. yedeklere dikkat :) -
İyi olur yaw :D