folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Üst Komşu Problemi!(Polis)

Üst Komşu Problemi!(Polis)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Oturduğum dairenin 2 kat üzerinde neredeyse hergece içip ağza alınmayacak kadar iğrenç küfürler sarfediyor.

Öğrendiğim kadarıyla polis emeklisi. (anlayabilmişssinizdir) Geçen gece ''kes sesini lan'' diye bağırdım bir süre sesi kesildi tekrar devam etti.

Beynen ikilemler içerisindeyim,gözlerimden görüntünün kaybolduğu bir anımda gidip kapısına yapısırsam illâki kan çıkacak.

Diğer türlüsü de beynimi tırmalıyor hayvan gibi her gece her gece..

Aslında bunları yazış nedenim ''şunu yap,bunu yap''tan öte,saat'in sabaha sırtını dayadığı şu saatlerde çıkıp herkesin hastalıktan ölmediğini ispat etmemem için biraz yüreğimi soğutma mücadelem.

Devletin bi birimini karalamak için değil ve asla bir genelleme değil, özenle mi seçiliyor bu insanlar ? Yada kalpleri stres'e bi süre sonra yeniliyor ve  son günlerinde insan profilinden mi sıkılıyorlar?

Sizlerin genel olarak nedir polisler hakkında ve bu konuda görüşleriniz ?

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Çok İyi Zarf Atarlar Sadece Bi Kere Yedim O Zarfı Bidaha Yemem Ama..

Peki Diğer Komşular Ne Diyor Bu İşe Bi Apartman Toplantısı Yapılıp Konuşulması Daha Uygun Olur Bence

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

İyi zarfı zekalarından değil bir takım bilgi ve tecrübenden atarlar ki bu bir artı değil. Olayın zaten en komedi kısmı şu,geçen yaşlı bir amca gördüm merdivenleri çıkarken,amcacım gece biri sürekli küfür ediyor var mı bir bilgin dedim kim bu adam gibisinden,adam bana hayat hikayesini anlatmaya başladı,anlayacağın istanbul imitasyon bi şehir herkeste bi sürü zihniyeti..Ben taşınalı çok fazla olmadı demekki benden öncede dur diyen olmamıstır.

Saat 05:58 yarın üniversiteye gitmem gerekecek ve devamında yapmam gereken bir dünya işim var,ama ne yapılırki uyumadım bu adam yüzünden.Nasıl can verecek bunlar.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

o olmadıgı karakterde bir insan ise sende öyle davranmaya başlayabilirsin :) derin bir nefes ceker calarsın kapısını dostum abicim beyefendi her ne  boksa sesinden cok rahatsız oluyorum biraz daha sessiz olurmusun diyceksin yada daha sakin bir zamanında alıp biraz suyundan gidip atmasyon tutmasyonla biraz gozunu korkutucaksın bak bakalım sesi cıkıyormu?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Bir müddet akla gelebilecek zararlı maddelerin neredeyse tamamını kullanan ve bırakan biri olarak bunların eksi(-)lerini sinir olarak görmekteyim. Az önce kapısını çaldım ve sadece sessiz ol adabınla iç dedim 3 saniye gözlerinin içine baktım kedi gibi oldu o yaratık sesli insan.Sanırım artık uyuabilirim 1kaç saat  olsada.

İyi sabahlar,iyi şanslar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Walla hocam, caprazımda yaşayan herif polis, ondanmı bilmiyorum bir oğlu var, eğer benim öyle oğlum olsa allah belamı versin kör testereyle keserim...

içip içip gecenin 2 5 6 kacı olursa olsun kapıya dayanıyor, binanın içinde başlıyor bi gürültü bağırış kavga, bi gün diomki babası cekecek beylik tabancasını vuracak şerefsizi...

belki babasındada vardır yada işin aslı babasıdır belki ama, hatayımda gördüğüm en hayırsız herif bu...genellikle haftada 1 dayanıyor kapıya oda para istemek için...

Anlatiim dedim, ben üzülüom çünkü adamın haline... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    10-15 kadar polis tanıdım sayılır, bunların %75'i beleşçi %80 i sapık bilmiom. belki benim tanıdıklarım öyledir.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ara 155'i.

Göndersinler bi ekip.

Bakalım utancından bir daha aynı hareketi yapacak mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ara 155'i.

Göndersinler bi ekip.

Bakalım utancından bir daha aynı hareketi yapacak mı?

kardeş ben polis çocuğuyum it kuyruğunu ısırmaz :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

kardeş ben polis çocuğuyum it kuyruğunu ısırmaz :) 

Yok ısırmaz ayrı bir konu.

Ama mesai arkadaşları gelirse utanır her halde bir daha yapmaz... Düşüncem bu yani.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    allah yardımcınız olsun ne dıyem ;)
Toplam Hit: 4637 Toplam Mesaj: 19