folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Usta Birliğim Kıbrıs

Usta Birliğim Kıbrıs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar

Usta birliğim kıbrıs çıktı

28. Mekanize piyade tümeni

paşaköy lefkoşa biraz zor diyorlar

tavsiyelerinizi beklerim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Su sıkıntı olacak kolayla traş olmaya hazır ol. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Bende Lefkoşadaydım her gün hamam sefası yapıyordum şampuan kabından viski içerek. Bol bol alkol iç hocam ucuza.

Su işi karışık biraz bizde su sıkıntısı hic olmadi ama bi kac km ötedeki birliklerde sodayla traş olduklarını duymuştum şansına artık.

Çok fazla denetleme oluyor hocam Kıbrıs'ta giyimine kuşamına dikkat et sorumluluktan kaç.

Denetimler yüzünden çok fazla da eğitim oluyor. Ben spor yapmaktansa çarşı cezası yemeyi daha makul bulurdum hep. Secim sansin olursa sende arizaya bagla derim. 

Heleki bu sicaklarda katilacaksan birliğine off diyorum belaların sikildi. Ben araliktan nisan ortasina kadar kibristaydim spora filan katilmadigim halde güneş lekesi oldu bende.

Mutlaka en güçlü güneş kremlerinden al yanına misal solante.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam selam 2014 de Kıbrsıta ustalığımı yaptım merak ettiklerini yazarsan cevaplarım elimden geldiğince, tabi fazla zama ngeçtiği için ne kadar geçerlidir bilemem :/

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Su sıkıntı olacak kolayla traş olmaya hazır ol. 

Su problemi olacağını sanmam. 8 yıldır kibrista suların kesildiğini görmedim. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

su sorunu şehir efsanesi. su pahalılığı da ayrı bir efsane.

marketlerde satılan 0.5 litre sulara yönelik genellikle gidip nestle gibi markaların şişe suyu fiyatlarını yazıyorlar. halbuki yerel markaların fiyatları uygun ve tatlarında da herhangi bir farklılık hissetmiyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

hayırlı olsun, tez git tez gel.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

bu askerlik olayini nasil cozuyosunuz? kibris dedigin sey bedelli mi oluyor 6 aylik askerlik mi oluyor? yurt disinda oldugum icin ve askerlik yapmadigim icin bilgisizim bu konuda

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

bu askerlik olayini nasil cozuyosunuz? kibris dedigin sey bedelli mi oluyor 6 aylik askerlik mi oluyor? yurt disinda oldugum icin ve askerlik yapmadigim icin bilgisizim bu konuda

Her yerde bedelli birliği yok. Kütahya, Amasya, Erzincan, Bilecik, Ankara, Manisa'da vs var.

Mesala benim bir tanıdık İstanbulda oturuyor bedelliye başvurdu, Maltepe çıktı. :D Herif İETT otobüsüyle birliğine teslim... Pardon katıldı. :D 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    317seref bunu yazdı

Her yerde bedelli birliği yok. Kütahya, Amasya, Erzincan, Bilecik, Ankara, Manisa'da vs var.

Mesala benim bir tanıdık İstanbulda oturuyor bedelliye başvurdu, Maltepe çıktı. :D Herif İETT otobüsüyle birliğine teslim... Pardon katıldı. :D 

balli cocukmus benim sormak istedigim bunu bitirmenin yollari yok mu? bedelli dunya para ve yine gitmek zorunda kaliyosun.Dovizlii askerlik de desen yurt disindaysan 6k usd domaliyosun devlete durduk yere.
    baska bunun istinalari,bitirmesi veya ayak oyunlari yok mu?

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    317seref bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    317seref bunu yazdı

balli cocukmus benim sormak istedigim bunu bitirmenin yollari yok mu? bedelli dunya para ve yine gitmek zorunda kaliyosun.Dovizlii askerlik de desen yurt disindaysan 6k usd domaliyosun devlete durduk yere.
    baska bunun istinalari,bitirmesi veya ayak oyunlari yok mu?

Zenne diye bir film var. izle, yöntemini gösteriyor.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 23
asker