Usta Birliğim Kıbrıs
-
Arkadaşlar selamlar
Usta birliğim kıbrıs çıktı
28. Mekanize piyade tümeni
paşaköy lefkoşa biraz zor diyorlar
tavsiyelerinizi beklerim
-
Su sıkıntı olacak kolayla traş olmaya hazır ol.
-
Bende Lefkoşadaydım her gün hamam sefası yapıyordum şampuan kabından viski içerek. Bol bol alkol iç hocam ucuza.
Su işi karışık biraz bizde su sıkıntısı hic olmadi ama bi kac km ötedeki birliklerde sodayla traş olduklarını duymuştum şansına artık.
Çok fazla denetleme oluyor hocam Kıbrıs'ta giyimine kuşamına dikkat et sorumluluktan kaç.
Denetimler yüzünden çok fazla da eğitim oluyor. Ben spor yapmaktansa çarşı cezası yemeyi daha makul bulurdum hep. Secim sansin olursa sende arizaya bagla derim.
Heleki bu sicaklarda katilacaksan birliğine off diyorum belaların sikildi. Ben araliktan nisan ortasina kadar kibristaydim spora filan katilmadigim halde güneş lekesi oldu bende.
Mutlaka en güçlü güneş kremlerinden al yanına misal solante.
-
Hocam selam 2014 de Kıbrsıta ustalığımı yaptım merak ettiklerini yazarsan cevaplarım elimden geldiğince, tabi fazla zama ngeçtiği için ne kadar geçerlidir bilemem :/
-
mkyb bunu yazdı
Su sıkıntı olacak kolayla traş olmaya hazır ol.
Su problemi olacağını sanmam. 8 yıldır kibrista suların kesildiğini görmedim.
-
su sorunu şehir efsanesi. su pahalılığı da ayrı bir efsane.
marketlerde satılan 0.5 litre sulara yönelik genellikle gidip nestle gibi markaların şişe suyu fiyatlarını yazıyorlar. halbuki yerel markaların fiyatları uygun ve tatlarında da herhangi bir farklılık hissetmiyorum.
-
hayırlı olsun, tez git tez gel.
-
bu askerlik olayini nasil cozuyosunuz? kibris dedigin sey bedelli mi oluyor 6 aylik askerlik mi oluyor? yurt disinda oldugum icin ve askerlik yapmadigim icin bilgisizim bu konuda
-
317seref bunu yazdı
bu askerlik olayini nasil cozuyosunuz? kibris dedigin sey bedelli mi oluyor 6 aylik askerlik mi oluyor? yurt disinda oldugum icin ve askerlik yapmadigim icin bilgisizim bu konuda
Her yerde bedelli birliği yok. Kütahya, Amasya, Erzincan, Bilecik, Ankara, Manisa'da vs var.
Mesala benim bir tanıdık İstanbulda oturuyor bedelliye başvurdu, Maltepe çıktı. :D Herif İETT otobüsüyle birliğine teslim... Pardon katıldı. :D
-
mkyb bunu yazdı317seref bunu yazdı
Her yerde bedelli birliği yok. Kütahya, Amasya, Erzincan, Bilecik, Ankara, Manisa'da vs var.
Mesala benim bir tanıdık İstanbulda oturuyor bedelliye başvurdu, Maltepe çıktı. :D Herif İETT otobüsüyle birliğine teslim... Pardon katıldı. :D
balli cocukmus benim sormak istedigim bunu bitirmenin yollari yok mu? bedelli dunya para ve yine gitmek zorunda kaliyosun.Dovizlii askerlik de desen yurt disindaysan 6k usd domaliyosun devlete durduk yere.
baska bunun istinalari,bitirmesi veya ayak oyunlari yok mu? -
317seref bunu yazdımkyb bunu yazdı317seref bunu yazdı
balli cocukmus benim sormak istedigim bunu bitirmenin yollari yok mu? bedelli dunya para ve yine gitmek zorunda kaliyosun.Dovizlii askerlik de desen yurt disindaysan 6k usd domaliyosun devlete durduk yere.
baska bunun istinalari,bitirmesi veya ayak oyunlari yok mu?Zenne diye bir film var. izle, yöntemini gösteriyor.