Uydunet Kullanan Var Mı ?
-
3-4 senedir kullanıyorum istanbul b.evlerdeyim sadece bir kere koptu oda ana hatlarda bakımmı ne yapıyorlarmıs, gayet pürüzsüz bana göre kaliteli, müşteri hizmetlerini bunca senedir bi kere aramışlıgım vardır
-
1haftadır uydunet 10mbit kullanıyorum şuana kadar bi sıkıntı olmadı.Şuan Zamunda'dan Payday 2 yi 1.1 mb/sn ile indiriyorum
-
uydunet 10 mb kullanıyorum bende hızda 11 olur 9 olur ama 8 e düşmez
-
kesinlikle dertsiz tasasız bir internet deneyimi.TTnet falan hikaye oturduğun yerde varsa altyapısı direk dal.HD kanalları falan var teledünya paketiinde gayet ucuz geliyor.Müşteri hizmetleri arkadaşların dediği gibi anında müdahale evine kadar gelip hallediyorlar.
-
buruksu bunu yazdı
3-4 senedir kullanıyorum istanbul b.evlerdeyim sadece bir kere koptu oda ana hatlarda bakımmı ne yapıyorlarmıs, gayet pürüzsüz bana göre kaliteli, müşteri hizmetlerini bunca senedir bi kere aramışlıgım vardır
Neresindensin. -
yav biri bana bu cbw 700 modeli için gerekli ayarları versin bi zahmet. kaç ay oldu tam randıman alamadım bi türlü
-
uydunet kullanıyorum bir sıkıntı yok tavsiye ederim
-
konuyu açtıkdan 1 saat sonra müşteri hizmetlerini aradım 10 mbit olan pakete abone oldum kapadım telefonu 1 saat sonra yarın müsaitseniz gelip bağlayalım dediler şu an şoklardayım oha filan oldum :S
superonlin da 10 gündür hala nakil yapsın birde sözde kurumsal aboneyiz..
madafaka superonline
-
dün basvuruda bulundum bugun gelip bagladılar 1 gün sürmedi hemde haftasonu oldugu halde.Hız super
superonline da 15 gündür hala nakil yapacak.
-
:D uydunet candır hacı, speedtest koy bakalım
hatta direk link vereyim IDM ile dene onunla daha ii anlarsın
http://it.releases.ubuntu.com//precise/ubuntu-12.04.3-desktop-amd64.iso
1.27 MB / sn civarı görüyosan IDM ile, tamamdır sonuna kadar kullanıyon 10 mbit'i :D