Uydunet‘E Aylık Ödediğim Fatura
-
Aylık ödenen fatura bu.İnternet alırsanız yanında zorunlu kablolu tv hizmeti almak zorunda kalıyorsunuz, ama kabloluda Discovery Channel, National Geographic-Wild-Fx gibi çok güzel belgesel ve yabancı dizi kanalları var.İnternet hızım ise 1 megabit.Takılma olmadan 480p video izleyebiliyorum.Kesinti ise neredeyse hiç olmuyor ayda yılda 1-2 defa falan.Müşteri hizmetlerini arayınca hemen 1-2 saat içerisinde teknik destek ekibi geliyor arabayla.Sizce Uydunet'i bırakıp TTnet'e geçsem mi ? Yoksa manyak mısın kullan mı dersiniz ? Ttnet'te önerebileceğiniz tarife var mı ?
-
bak simdi ttnet e saydiricaksin. gecmee.. cekmee :p
-
uydunet 3mbit e gec.
-
konu başlığı nedir ne değildir bi öğrenemediniz gitti. ben de sandım fatura yüksek geliyor :)
hız konusundan şikayetçi isen uydunet 5mbite geç yok değilsen otur oturduğun yerde ttnet pişmanlıktır
-
download yapmıyorsan kullan abi.
8mbite kadar net limitsiz kullanıyoruz senin 2 katın fatura ödüyoruz ama google a bile eşek hızıyla giriyoruz.
-
1 mb internet mi kaldı lan? Adamı basur eder o yavaşlık.
-
sLeymN bunu yazdı
download yapmıyorsan kullan abi.
8mbite kadar net limitsiz kullanıyoruz senin 2 katın fatura ödüyoruz ama google a bile eşek hızıyla giriyoruz.
Aylık olarak yaptığım download ve upload.
-
Saçmalama kablo net candır can,
Aha buda benim faturam,
-
Haziranda taahhütüm biticek, ilk iş uydunetten ayrılacam. Memnunsan kal, ama olur olmadık kesintilerden tut wireless'ı bozuk modem vermek ve onu düzgünü ile değiştirene kadar eve 15-20 kere teknik-destek ekiplerinin gelmesi mi diyim... Modemi bi defasında götürüp 1 ay boyunca geçici modem de vermeden güya kontrol edip sonrasında arızasız diye geri göndermişler ben burada değilken, birader de mal; 1 ay boyunca internet kullanmayıp ödemiş faturayı bi de.
Ankara Konutkent civarında bi arkadaş da 3 sene kadar önce uydunetten taahhütü bitirmeden ayrılmıştı gözümün önünde, 2 dakkada bi kesilip kesilip geliyodu bağlantı. Sayfa falan açsan face takılsan belki anlamazsın bile ama oyunlardan düşünce sürekli kafaları yiyoduk.
-
memnunsan niye böyle bir konu açtın ki? :D
5 mbit kullanıyorum ben de. wirelessı benim modemde de sıkıntı ama zaten kabloyla bağlanıyorum daha çok. sanırım anteni biraz dandik. bir ara kafayı yiyordum sürekli kesilmeler yüzünden 24 ay dolsa da ttnete geçsem diyordum. biteli 5 ay oldu hala uydunetteyim. taahhütnamesiz internet kullanmanın özgürlüğünü yaşıyorum. :D arıyolar taahhüt edin şöyle kampanyamız var böyle döşeyelim fln diye de yok diyorum iyiyim böyle.
ama 1 mbiti çekemedim ben. fazla download yapmıyormuşsun ben de öyleyim ama kullanırken pek rahat edemedim ben 1mbitte.
-
net limitsiz kullanıyorum 4 yıldır ilk kez kota aşımı yedim oda 3 mb düştü o kadar 7 mb aşağısını görmedim
:)