folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Uydunet‘E Aylık Ödediğim Fatura

Uydunet‘E Aylık Ödediğim Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aylık ödenen fatura bu.İnternet alırsanız yanında zorunlu kablolu tv hizmeti almak zorunda kalıyorsunuz, ama kabloluda Discovery Channel, National Geographic-Wild-Fx gibi çok güzel belgesel ve yabancı dizi kanalları var.İnternet hızım ise 1 megabit.Takılma olmadan 480p video izleyebiliyorum.Kesinti ise neredeyse hiç olmuyor ayda yılda 1-2 defa falan.Müşteri hizmetlerini arayınca hemen 1-2 saat içerisinde teknik destek ekibi geliyor arabayla.Sizce Uydunet'i bırakıp TTnet'e geçsem mi ? Yoksa manyak mısın kullan mı dersiniz ? Ttnet'te önerebileceğiniz tarife var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

bak simdi ttnet e saydiricaksin. gecmee.. cekmee :p

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

uydunet 3mbit e gec.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

konu başlığı nedir ne değildir bi öğrenemediniz gitti. ben de sandım fatura yüksek geliyor :)

hız konusundan şikayetçi isen uydunet 5mbite geç yok değilsen otur oturduğun yerde ttnet pişmanlıktır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

download yapmıyorsan kullan abi. 

8mbite kadar net limitsiz kullanıyoruz senin 2 katın fatura ödüyoruz ama google a bile eşek hızıyla giriyoruz.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

1 mb internet mi kaldı lan? Adamı basur eder o yavaşlık.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

download yapmıyorsan kullan abi. 

8mbite kadar net limitsiz kullanıyoruz senin 2 katın fatura ödüyoruz ama google a bile eşek hızıyla giriyoruz.

Aylık olarak yaptığım download ve upload.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Saçmalama kablo net candır can,

Aha buda benim faturam,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Haziranda taahhütüm biticek, ilk iş uydunetten ayrılacam. Memnunsan kal, ama olur olmadık kesintilerden tut wireless'ı bozuk modem vermek ve onu düzgünü ile değiştirene kadar eve 15-20 kere teknik-destek ekiplerinin gelmesi mi diyim... Modemi bi defasında götürüp 1 ay boyunca geçici modem de vermeden güya kontrol edip sonrasında arızasız diye geri göndermişler ben burada değilken, birader de mal; 1 ay boyunca internet kullanmayıp ödemiş faturayı bi de.

Ankara Konutkent civarında bi arkadaş da 3 sene kadar önce uydunetten taahhütü bitirmeden ayrılmıştı gözümün önünde, 2 dakkada bi kesilip kesilip geliyodu bağlantı. Sayfa falan açsan face takılsan belki anlamazsın bile ama oyunlardan düşünce sürekli kafaları yiyoduk.

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

memnunsan niye böyle bir konu açtın ki? :D

5 mbit kullanıyorum ben de. wirelessı benim modemde de sıkıntı ama zaten kabloyla bağlanıyorum daha çok. sanırım anteni biraz dandik. bir ara kafayı yiyordum sürekli kesilmeler yüzünden 24 ay dolsa da ttnete geçsem diyordum. biteli 5 ay oldu hala uydunetteyim. taahhütnamesiz internet kullanmanın özgürlüğünü yaşıyorum. :D arıyolar taahhüt edin şöyle kampanyamız var böyle döşeyelim fln diye de yok diyorum iyiyim böyle.

ama 1 mbiti çekemedim ben. fazla download yapmıyormuşsun ben de öyleyim ama kullanırken pek rahat edemedim ben 1mbitte.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

net limitsiz kullanıyorum 4 yıldır ilk kez kota aşımı yedim oda  3 mb düştü o kadar 7 mb aşağısını görmedim 
    :)

bir kere veren orospu olur.
Toplam Hit: 3954 Toplam Mesaj: 21