Uydunet‘E Aylık Ödediğim Fatura
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Saçmalama kablo net candır can,
Aha buda benim faturam,
bu adam kablonet kullanıyosa sen de kullanmalısın hocam bence.
ttnete neler neler derdim de boşver tek diyeceğim GEÇMEEE. telefondan gir nete daha iyi
-
kablo tv'de discovery yok sadece NatGeo var,
1mb çok vavaş oluyor, bende çıkacağım uydunetten ama üşeniyorum uğraşmaya
-
uydunet kullanıyorum 1 mb benimde daha hiç net gitmesi falan yaşamadım 1 seneyi geçti verdiği modem sıkıntılı biraz wireless kopup duruyor kablo ile idare ediyorum ama iyi yani iş yerindede ttnet var oda sıkıntısız niye şikayet ediyor ki bu insanlar :D
-
uydunet iyidir 5mbit sınırsız aldım ben ttnet'e göre biraz pahalı ama şimdiye kadar ne hız düştü, ne haber vermeden internetim kesildi (bir gün önceden sms atıyorlar) ne de başka sorunla karşılaştım. öğrenci evinde superonline kullanıyoruz daha dün kesildi habersiz, akşamı piç ettiler.
-
Lotus bunu yazdı
uydunet kullanıyorum 1 mb benimde daha hiç net gitmesi falan yaşamadım 1 seneyi geçti verdiği modem sıkıntılı biraz wireless kopup duruyor kablo ile idare ediyorum ama iyi yani iş yerindede ttnet var oda sıkıntısız niye şikayet ediyor ki bu insanlar :D
Benim modemde kendi verdikleri kablolu modemdi.Markasıda Netmaster'dı sanırım.4-5 sene sorunsuz kullandım baktım sürekli netten düşmeye-hızın çok düşmesi gibi sorunlar yaptı.Servis çağırdık baktı etti yeni modem almalısınız dedi.Dedik işte ne kadar bi fiyat dedi ama çok demişti sanırım.Wireless modem için 200 lira mı öyle bir şeydi.Gittim baktım birde bu Uydunet'in modemi Tttnet'inkinden farklı her yerde bulunmuyor.Motorola modem+Cisco router modem bulup aldık.Motorola ile nete giriyorum Cisco ile wireless yayını yapıyorum.
----------------------------------
@kafkafkaf aylık 2 lira verip Teledünya almanı tavsiye ederim.
-
hızını arttır boşver ttnet i bence
-
4-5 ay ultramitron kullandıktan sonra ttnet çok iyi geldi bana şubatta bağlattık 1 kere kesildiğini gördüm. valla senin bağlatacağın yerde altyapı varsa kesinlikle bağlat yoksa bağlatma
-
ttnete geçersen daha pahalıya içinde tv yayını olmadan hizmet alacaksın unutma
-
hızdan şikayetçiysen 3 mbite geç, gayet yeterli gelir.
ben 5 mbit kullanıyorum ve uydunetin sevdiğim yanı, teorik hızın neyse onu alıyorsun :)
5 mbit ~= 640 kb / sn
3 mbit ~= 384 kb / sn
-
uydunetin tepkime süreleri çok düşüktür onu göz onunde bulundurmak gerek uydunet kullandığım zamanlar evde 2 hattım vardı ttnet 60ms tepki verirken uydunet 8ms tepki vermişti ;) uydunet kraldır