Uyku Hapı
-
Çok saygıdeğer müridler.... Bir kıza tecavüz etmeyi düşünmüyorum :D :D
Olay basit... O kadar etkili bir uyku hapı olmalı ki... Araba kullanan birisini çok rahat uyutmalı.. Bildiğiniz gibi araba süren birisi oldukça dikkatlidir ve uyuması zor olan bir yer direksiyon başıdır. Böyle ilacına falan konulabilen çok etkili bir uyku hapı istiyorum.. Sabahın sıcağında bile uyutmalı.. Şimdiden teşekkür ederim ;).... -
Benim denemediğim uyku hapı kalmadı. Doktoro gittim bunu iç uyumassan senin psikolojik tedavi görmen gerek dedi. Onuda içtim yine uyumadım hatta 2 tane veya 3 tane aynı ilaçtan atınca kafa yapıyo bana. Hatta onu bunu geç ben o ilaçla tütün karıştırıp kova bile içtim çok güzel kafa yapıyo. İlk başta atarax 25 gr ile başladım bişey yapmıyodu sonralarında çoğalttım dozajını ve gramını yine bişey yapmadı kafa yapıyo sadece bana psikolojik tedavi falan da görmek istemiyorum böyle iyiyim. Ayrıca sıcakta uyutsun demişsin sıcak zaten insanı mayıştırır uyutur :)=
-
Mirtaron 30 mg kullanıyorum. Antidepresan olarak geçer bu tip ilaçlar. Psikiyatrist çeyreğini iç dedi ama yarım alıyorum. Yatmadan en az 2 saat önce içmen lazım. Bu tarz ilaçlar uyumaya yardımcı olur. Gündüz vakti uyutacağını pek sanmıyorum. Hem araba kullanan birinin bunlardan içmesi çok tehlikeli olur. Dikkatini dağıtır kazaya sebebiyet verebilir.
-
necisin cocugum sen bi aksamda ses bombasi-uyku ilacı bağlanti kuramadım :)
-
amacın ne senin lanet olası pislik :F
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------
Çok saygıdeğer müridler.... Bir kıza tecavüz etmeyi düşünmüyorum :D :D
Olay basit... O kadar etkili bir uyku hapı olmalı ki... Araba kullanan birisini çok rahat uyutmalı.. Bildiğiniz gibi araba süren birisi oldukça dikkatlidir ve uyuması zor olan bir yer direksiyon başıdır. Böyle ilacına falan konulabilen çok etkili bir uyku hapı istiyorum.. Sabahın sıcağında bile uyutmalı.. Şimdiden teşekkür ederim ;)....
-----------------------------eskişehir gecesinde uyutmalı dicen herhalde sabahın sıcağında zaten adam mayışır :D
Uyku hapı bilmiyorumda hafif kapa yapan bişey ii gider.Önce baya bi enerjisi gelir 2 saat sorna bitkin düşer.
-
garanti tecavüze kalkıscak bu içime öyle bi his doğdu :D
fare zehri cok al cok güzel uyutuyo :)
-
At bir Meryem ana Önce 2-3 saat Kopartırsın elemanı sonra hanusilasyonlar fln derken iptale baglar gözleri acık uyur şerefszim :D
-
Zagrub bunu yazdı:
-----------------------------garanti tecavüze kalkıscak bu içime öyle bi his doğdu :D
fare zehri cok al cok güzel uyutuyo :)
-----------------------------
uyanmak için ne önerirsin :) -
adam belli bi pislik yapıcak ama :S
-
araba kullanacak birine bu ilacı vermeyi düşündüğüne göre adama kaza yaptırıp öldürmeyi planlıyorsun.
bildiğim çok etkili bir hap var, eğer söylersem başarılı da olursun, ama böyle bir saçmalığa ortak olamam (: