Uyku Hapı
-
Adamın açtığı tüm konular istek üzerine.Bu aklıma bir fıkrayı getirdi. ;
Tarkan (bildiğimiz kartal tibetin canlandırdıgı karakter) bir gün dinlenmek için bir hana gider hancıya yemek söyler ve bir oda vermesini ister.Sonra ekler "hancı odama birde kadın gönder" neyse yemek yenir Tarkan ve kurdu odaya gider.Hancı kadını gönderir ve Tarkan kadınla sevişmeye başlar kurtta kapıda nöbet tutar.Bir sure sonra dısarıdan bir ses gelir Tarkan kurda ;" kurt kim varmıs dısarda atıl oğlum der" Kurt kendinden emin ve bir o kadar bezgin bir şekilde Tarkana döner ve "ulan hep atıl hep atıl,bir günde katıl dediğini görmedim a.q"
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
Zagrub bunu yazdı:
-----------------------------garanti tecavüze kalkıscak bu içime öyle bi his doğdu :D
fare zehri cok al cok güzel uyutuyo :)
uyanmak için ne önerirsin :)
-----------------------------hehe uyanmak için artık azraille anlaşma yapcak :D %0,00000000000001 ihtimali var geri dönüş için :P
-
JordanoR bunu yazdı:
amacın ne senin lanet olası pislik :F
hiç gülecegim yoktu -
konuya bak konu bile ne olduğunu belli ediyo
-
paradox bunu yazdı:
Çok saygıdeğer müridler.... Bir kıza tecavüz etmeyi düşünmüyorum :D :D
Olay basit... O kadar etkili bir uyku hapı olmalı ki... Araba kullanan birisini çok rahat uyutmalı.. Bildiğiniz gibi araba süren birisi oldukça dikkatlidir ve uyuması zor olan bir yer direksiyon başıdır. Böyle ilacına falan konulabilen çok etkili bir uyku hapı istiyorum.. Sabahın sıcağında bile uyutmalı.. Şimdiden teşekkür ederim ;)....
-----------------------------lansenin kafan mı iyi mantiken düşün anene yada bacına biri uyku hapı atıp tecavüz etse nolur o mantıga getir o kızın da bir canı var a.q terorsti sizin gibi insanların alayını katletmek lazım geçen gün de 23 yaşındaki bir genci senin gibi o..... çocukarı kalbinden bıçakladı ah bir elime geçsen tecavüzün kralını gösterecem sana
-
bunların reçetesiz satılanı hangiler?
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Adamın açtığı tüm konular istek üzerine.Bu aklıma bir fıkrayı getirdi. ;
Tarkan (bildiğimiz kartal tibetin canlandırdıgı karakter) bir gün dinlenmek için bir hana gider hancıya yemek söyler ve bir oda vermesini ister.Sonra ekler "hancı odama birde kadın gönder" neyse yemek yenir Tarkan ve kurdu odaya gider.Hancı kadını gönderir ve Tarkan kadınla sevişmeye başlar kurtta kapıda nöbet tutar.Bir sure sonra dısarıdan bir ses gelir Tarkan kurda ;" kurt kim varmıs dısarda atıl oğlum der" Kurt kendinden emin ve bir o kadar bezgin bir şekilde Tarkana döner ve "ulan hep atıl hep atıl,bir günde katıl dediğini görmedim a.q"
:)) fıkra güzelmiş.konuyu açan arkadaş uğraşma böle şeylerle.herkesin bacısı var.ayıptır yaptığın hey. -
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Adamın açtığı tüm konular istek üzerine.Bu aklıma bir fıkrayı getirdi. ;
-----------------------------Hehehe güseldi :D
Edüt Büdüt:D Ulen kusura bakma ya tecavüz edicem dion sandım tecavüz etmicem demişsin :D kusura kalma tekrardan ya :S ama yapma sen yine tehlike kokuları alıo burnum :P
-
Symbian bunu yazdı:
adam belli bi pislik yapıcak ama :S
-----------------------------21 asrın hasan sabbahı olacak bu gidişle...........
-
Lan adam tecavüz edicem demiyo tecavüz için değil diyo. Şöförün birine kaza yaptıracakmış
Hertürlü boktan bi iş için istiyor