Uyku Problemi
-
iyi akşamlar müridler benim uykuyla alakalı bi iki sorum olacak
bikaç haftadır uyku düzenim bombok oldu gece 3ten 3:30 dan önce de uykum gelmiyor ne yaptıysam da. sabahları 8:45te ise derslerim oluyor devam zorunluluğu var. zar zor kendimi okula atıyorum derste uyuyorum bazen yerime imza attırıyorum falan. bunu tekrar düzene nasıl sokarım şahsi deneyimleriniz vb. varsa paylaşırsanız sevinirim bir de bu düzen bozulmadan öncesinde de normal şekilde uyuyup uyandığımda gün içerisinde çok bitkin oluyorum böyle hiç bişey yapasım gelimiyor ilgisiz oluyorum olaylara falan bildiğiniz anti depresan almış gibi hafif bi baygınlık oluyor üstümde bunu nasıl önlerim bütün önerilere açığım yardım edenlere şimdiden teşekkürler
-
valla bugün bende uykumu düzene sokmaya çalışıyorum. Bende sabah 5-6 gibi yatıp öğleden sonraları uyanmaya başladım 1-2 haftadır (iş gezisinin etkisi büyüktü) sabaha kadar uyumadım (yoldaydım zaten) eve yenice geldim yine uyumayacağım saat 23:00 gibi yatıp sabah 07:30 gibi kalkmayı planlıyorum. Genelde ben bugüne kadar hep böyle uyku düzenimi oturttum hep arada 1 gece hiç uyumadan ertesi gün akşama bıraktım tüm yorgunlugu anca öyle düzeltebildim. Birde sakinleştirici ile erken saatte uyuma gibi bi alternatif var ama onu bu yolda başarılı olamazsan dene nede olsa kimyasal...
-
aksam 11-12 olunca bilgisayarin basindan kalk yatagina yat. uykun gelmese bile kalkma
birkac gun zorluk cekersin ama sonra sonra alisir uyumaya baslarsin
-
öneriler için sağolun da şu bahsettiğim bitkinlik için bi öneriniz var mı one a day gibi ya da abdi ibrahimin yeni çıkardığı youplus gibi zamazingolar işe yarar mı kı? ya da herhangi başka bir şey?
-
icerigini hic bilmiyorum ama bana sorarsan ilac kullanmaktan uzak dur veya kullanacaksan sadece bitkisel ilac kullan.
-
konuyla alakası yok ama bıyık yakışmamış.
( avatarı değiş yea :D )
-
ne biyigi :S
-
avatara şeyetmiş enableturk nickli mürid :D
-
Bilgisayar dikkat toplatıyor. Bilgisayarın olmadığı zamanlarda 10-10.5'ta uykum gelir. Yani 9'da bilgisayarın başından kalk, 2 ölçek pasiflora iç... Mis. 10.5-11 gibi uykun gelir, gevşersin. Sonra sabah 7-8 gibi kalk en geç.
1-2 hafta böyle devam et, düzene girersin.
-
http://www.youtube.com/watch?v=d_3f_XI51mY
-
geyikle alakası yok diycegimin şahsi olarak söylüyorum valla ben bi zikir çekiyom açıyom kuranı 5 sayfa okuyasya uykum geliyo
anlıcagın şeytandan yararlanmasınıda bilecen ;) ha zaten 7 8 saat uyudunmu dipcik gibi olursun bitkinlik filanda kalmaz :D ha sabahlarıda yumurta ye süt iç taze meyva suyu iç bişicegin kalmaz
+ bitkinlik sorununda cabuk sonuç almak istiyosanda multi vitaminleri deneye bilirsin