Uyku Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

iyi akşamlar müridler benim uykuyla alakalı bi  iki sorum olacak

bikaç haftadır uyku düzenim bombok oldu gece 3ten 3:30 dan önce de uykum gelmiyor ne yaptıysam da. sabahları 8:45te ise derslerim oluyor devam zorunluluğu var. zar zor kendimi okula atıyorum derste uyuyorum bazen yerime imza attırıyorum falan. bunu tekrar düzene nasıl sokarım şahsi deneyimleriniz vb. varsa paylaşırsanız sevinirim bir de bu düzen bozulmadan öncesinde de normal şekilde uyuyup uyandığımda gün içerisinde çok bitkin oluyorum böyle hiç bişey yapasım gelimiyor ilgisiz oluyorum olaylara falan bildiğiniz anti depresan almış gibi hafif bi baygınlık oluyor üstümde bunu nasıl önlerim bütün önerilere açığım yardım edenlere şimdiden teşekkürler

om mani padme hum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

valla bugün bende uykumu düzene sokmaya çalışıyorum. Bende sabah 5-6 gibi yatıp öğleden sonraları uyanmaya başladım 1-2 haftadır (iş gezisinin etkisi büyüktü) sabaha kadar uyumadım (yoldaydım zaten) eve yenice geldim yine uyumayacağım saat 23:00 gibi yatıp sabah 07:30 gibi kalkmayı planlıyorum. Genelde ben bugüne kadar hep böyle uyku düzenimi oturttum hep arada 1 gece hiç uyumadan ertesi gün akşama bıraktım tüm yorgunlugu anca öyle düzeltebildim. Birde sakinleştirici ile erken saatte uyuma gibi bi alternatif var ama onu bu yolda başarılı olamazsan dene nede olsa kimyasal...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aksam 11-12 olunca bilgisayarin basindan kalk yatagina yat. uykun gelmese bile kalkma

birkac gun zorluk cekersin ama sonra sonra alisir uyumaya baslarsin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

öneriler için sağolun da şu  bahsettiğim bitkinlik için bi öneriniz var mı one a day gibi ya da abdi ibrahimin yeni çıkardığı youplus gibi zamazingolar işe yarar mı kı? ya da herhangi başka bir şey?

om mani padme hum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

icerigini hic bilmiyorum ama bana sorarsan ilac kullanmaktan uzak dur veya kullanacaksan sadece bitkisel ilac kullan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

konuyla alakası yok ama bıyık yakışmamış.

(  avatarı değiş yea :D )

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ne biyigi :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

avatara şeyetmiş enableturk nickli mürid :D

om mani padme hum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bilgisayar dikkat toplatıyor. Bilgisayarın olmadığı zamanlarda 10-10.5'ta uykum gelir. Yani 9'da bilgisayarın başından kalk, 2 ölçek pasiflora iç... Mis. 10.5-11 gibi uykun gelir, gevşersin. Sonra sabah 7-8 gibi kalk en geç.

1-2 hafta böyle devam et, düzene girersin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=d_3f_XI51mY

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

geyikle alakası yok diycegimin şahsi olarak söylüyorum valla ben bi zikir çekiyom açıyom kuranı 5 sayfa okuyasya uykum geliyo 

anlıcagın şeytandan yararlanmasınıda bilecen ;) ha zaten 7 8 saat uyudunmu dipcik gibi olursun bitkinlik filanda kalmaz :D ha sabahlarıda yumurta ye süt iç taze meyva suyu iç bişicegin kalmaz

+ bitkinlik sorununda cabuk sonuç almak istiyosanda multi vitaminleri deneye bilirsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 2654 Toplam Mesaj: 30