Uyku Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

iyi akşamlar müridler benim uykuyla alakalı bi  iki sorum olacak

bikaç haftadır uyku düzenim bombok oldu gece 3ten 3:30 dan önce de uykum gelmiyor ne yaptıysam da. sabahları 8:45te ise derslerim oluyor devam zorunluluğu var. zar zor kendimi okula atıyorum derste uyuyorum bazen yerime imza attırıyorum falan. bunu tekrar düzene nasıl sokarım şahsi deneyimleriniz vb. varsa paylaşırsanız sevinirim bir de bu düzen bozulmadan öncesinde de normal şekilde uyuyup uyandığımda gün içerisinde çok bitkin oluyorum böyle hiç bişey yapasım gelimiyor ilgisiz oluyorum olaylara falan bildiğiniz anti depresan almış gibi hafif bi baygınlık oluyor üstümde bunu nasıl önlerim bütün önerilere açığım yardım edenlere şimdiden teşekkürler

Hocam bu dediklerinin hepsini yaşadım 1 gün uyumadan geçirdim ne bitki çayları kaldı ne haplar ben bu sorunu şöyle çözdüm;
    yatmadan en erken 1 saat önce bilgisayar telefon elime almıyorum, kahvaltı mutlaka yapıyorum(güzel doyurucu bir kahvaltı) her şey gün içinde yemen içme düzenine bağlı ve de bilgisayar ve telefon çok etkiliyor insanları bana göre bi dene istersen.

geçmiş olsun hocam zor uyku sıkıntılı hacıt :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

sözüm meclisten dışarı ( sadece aptallar 8 saat uyur  Erkan DEMİRKIRAN) kıtabını okumanı tavsiye ederim sana yardımcı olacağını düşünüyorum..

bu arada  yazarın ismini yanlış hatırlıyor da olabilirim...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

öneriler için sağolun da şu  bahsettiğim bitkinlik için bi öneriniz var mı one a day gibi ya da abdi ibrahimin yeni çıkardığı youplus gibi zamazingolar işe yarar mı kı? ya da herhangi başka bir şey?

Fazla asılma :) 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam kalkmak için değil yatmak için saat kurmayı dene. Ama işte bendede var o sorun, uyku gelmeyince gelmior mesela yarın 6 da yollarda olmam lazım.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

bende böyle bi konu açmıştım (tabi bi yararı olmadı ama neyse hala aynı). hocam kendini alıştırcaksın. mesala ben alıştım. 4-5 ay oldu heralde tam bilmiyorum ama uyku problemim var. artık kendimi alıştırdım. her gün yaklaşık gece 4 de yatıyorum. benimde sabah 8 de dersim var. 7 de kalkıyorum. bünye alıştı. ha tabi bazen okulda uyukluyorum ama orası ayrı. dediğim gibi alışmaya çalış. başta baya zor geliyo. bünye çok yoruluyo ama alışıyosun. hem az uyumak çok faydalı. günü dolu dolu yaşıyosun. bir sürü zamanın oluyo. ister ders çalış ister gez ister oyun oyna ister ailenle vakit geçir. işin güzel yanı bu dediklerimin hepsini aynı gün içinde yapabiliyosun. 

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

- şınav mekik çek

- pasiflora iç

- yoğurt ye / ayran iç

- banyoda osbir çek

- bebekler gibi uyu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    2 haftadir hergun sabah 7 de yatiyorum uykum gelmiyo hatta son 2 gundur yatmiyorum bile aksam ustu 3 saat uyudum bugun gene sabahlicam gibi..Ben uykunu seven adamdim lakabim uykucuydu neden boyle oldu anlamiyorum bu yuzden okula gitmiyorum imza attiyorum 2 haftadir.. Hala zerre kadar uykum yok yorgunluk yok..
    Uyumamak icin sebebim yok en kotusude ama uyumak icin sebebim var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Aynı ben la sabah 9 30 dan ders var bak ben hala daha uyuyamadım 2 gecedir uykusuzum :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Bende arada bozunca 1 gün + fedakârlık yapıyorum meselâ artık gece 4-5 'e kadar ayakta kalabiliyorsam, 12'ye çekmek istiyorsam şöyle yapıyorum tavsiye etmem ama benim taktiğim bu :|

gece 4-5'e kadar kalıyorum sonra uyumuyorum, ertesi günde uyumuyorum sabah yani sonra uyumak istediğim saati seçiyorum 12 meselâ uyku ölüm gibi oluyor o zaman 1 koyuyorum sabah kalkıyorum ertesi gün uykum o saatte geliyor küt yatıyorum yine :|

Ben öyle yapıyorum denemeni istemem ama çok zorlayabilir.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Biraz beni örnek alın :| saat 3 e geliyo tik yok :=) yarin zombi gibi dolaşcam amk :|
    uyku hapi içsem alışkanlık yaparmı yaw ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 2655 Toplam Mesaj: 30