Uyuyamıyorum (Ciddi Problem [Harbiden])
-
36 saat oluyo galiba hala ayaktayım ve hiç uykum yok, acaba bişeymi oldu ? ciddi ciddi uyuyamıyorum tırsmaya başladım?
Alternatif uyuma yönetemleri verebilecek müridler varmı?
denenenler; laroxyl, yoğurt, ılık süt
sonuç : tık yok
-
laroxyl i nerde buldun üretim şeysi bitmemişmiydi?
-
bak, şaka anlamında söylemiyorum, genelde işe yarar; otsbir yap, sonra vücudun yorgun düşer. gözlerini kapatıp birkaç dk uyuma modunda beklersen uyuyabilirsin belki
-
Hocam bak pc den uzaklas bu sorun bendede vardi surekli pcde ugrascak birseyler ariyordum :)
Uyku duzenim bozulmustu 2 gun uyumadigimi hatirliom senin yapcagin sey bugunluk pc yi kapat dus alip vur kafayi yat ve yarin doktora gorun...
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
bak, şaka anlamında söylemiyorum, genelde işe yarar; otsbir yap, sonra vücudun yorgun düşer. gözlerini kapatıp birkaç dk uyuma modunda beklersen uyuyabilirsin belki
-----------------------------+ olarak nerdeyse ezbere bildiğin bir filmi aç ( hababam sınıfı vs. vs. ) sonra uzan güzelce çoğu zaman uyursun
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bak pc den uzaklas bu sorun bendede vardi surekli pcde ugrascak birseyler ariyordum :)
Uyku duzenim bozulmustu 2 gun uyumadigimi hatirliom senin yapcagin sey bugunluk pc yi kapat dus alip vur kafayi yat ve yarin doktora gorun...
-----------------------------olabilir, ayrıca belki şuan acayip kafaya taktım neden uyuyamıyorum diye? baskındanda olabilir, yarın ilk iş doktora görünücem
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------36 saat oluyo galiba hala ayaktayım ve hiç uykum yok, acaba bişeymi oldu ? ciddi ciddi uyuyamıyorum tırsmaya başladım?
Alternatif uyuma yönetemleri verebilecek müridler varmı?
denenenler; laroxyl, yoğurt, ılık süt
sonuç : tık yok
-----------------------------((: 36 saatçik birşey olmaz final dönemi 96 saat uyumadığımı bilirim bu kadar tırsıyorsan üni falan hiç düşünme (:
-
sabahları aç karnına 1 kez,yatmadan önce tok karnına 2 kez.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------sabahları aç karnına 1 kez,yatmadan önce tok karnına 2 kez.
-----------------------------((: güzel tavsiy, iyi denemeler (:
-
ıhlamur çayını deneyebilirsin bi yerde okudum işe yarıyomuş.
-
xanax atıyosun mışıl mışıl uyuyorsun :)