Uyuyamıyorum (Ciddi Problem [Harbiden])
-
abdestini al yatsı namazını kıl.tesbihini al eline 100 tane salavat 200 tane kelime-i tehvid çek inşlh uyursun...
seccadede uyur kalırsın annen kaldırmaya gelince elinde tesbih uyurken görürse bizim oğlan erdi galiba der :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
xanax atıyosun mışıl mışıl uyuyorsun :)
-----------------------------adamı zor laroxylden vazgeçirdim
bilmeden ilaç önermeyin arkadaşım sonunun ne olacağını biliyor musun
Lan pasiflora mıydı neydi bi şurup var diş ağrısı için mi ne o güzel uku yapıor ;D onu içse bişey olurmu mk. -
sen pc basındayken şeytan nie uyutsunki seni biraz iyi işler yap bi namaz kıl mesela şeytan busefer nedicek bu zarara çalısıyyo sunu uyutuyum eniyisi diycek sende ZZzzz
-
Cem yılmazın olayına döndü ha :D Kalkan balığının boncuklarını götüne sok çok güzel oluyo, uyuyamıyosun ama çok güzel oluyo :D Ya da yumurtanın beyazıyla akını ayır, sürme bile. :D
-
İlacın şakası olmaz.Birbirlerinize ilaç önermeyin.
Arkadaşa önerim melisa çayı.Bir fincan melisa çayı ve
ardından yarım saat beklemesi. İllaha ilaç içecem dersen
Theraflue Forte; grip ilacı.En azından nörotik değil.Efedrin benzeri var
içinde.
Bunun haricinde XANAX,PROZAC,DIAZEM,LUSTRAL BUNLARIN ŞAKASI OLMAZ!
Bu ilaçlar psikoterapik hastalıkların çıkabileceği en son seviyede veriliyor.Kendinize
ne olduğunu bilmiyorsunuz.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------samaccc bunu yazdı:
-----------------------------hojam sakın ilaç alma Neden Uyutur ama YARIN aynısınn........
ılık bir duş al YAT , sigara içiyorsan içme , çay , kahve içme
ha arkadaşların söylediği ilaçlar son derece aptal ilaçlar
-----------------------------degil xanax sanırım ismi ax lı birşeydi, babamın beyin kanamasından sonra vermişlerdi bitane alıyosun, yatağa gidemeden yolda bayılıyosun. Ciddiyim ev 3 katlı alt kaltta aldım ilacı merdivenden çıkana kadar uyudum
-----------------------------hojam şu iki linki okursan nasıl bi saçmalık olduklarını anlarsın Allah düşmanımı muhtaç etmesin ne dimm
http://www.itusozluk.com/goster.php/laroxyl
http://tr.wikipedia.org/wiki/Alprazolam
-
Melisa çayının ya da rezene çayının işe yarayabilitesi yüksek.
-
lan adam uyumuş :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------T-Bag bunu yazdı:
xanax atıyosun mışıl mışıl uyuyorsun :)
-----------------------------adamı zor laroxylden vazgeçirdim
bilmeden ilaç önermeyin arkadaşım sonunun ne olacağını biliyor musun
Lan pasiflora mıydı neydi bi şurup var diş ağrısı için mi ne o güzel uku yapıor ;D onu içse bişey olurmu mk.
-----------------------------Passiflora :D tamamen bitkiseldir,kimileri fazla uyku yapmaz der,kimileride benim gibi içtikten sora uyurgezer :P git eczaneye pasiflora iste,6 lira fln olması lazım şişesi,kaşıkla fln uraşma dik kafaya bi kaç yudum iç,mükemmel uyku yapıyo :)
NOT İÇÜN EDİT: diş ağrısı için fln değildir bu,sakinleştiricidir! Ama reçetelilerden değil,tamamen yasaldır ve bundan hafif sakinleştirici yoktur sanırım.
-
Benim sesimin tonunu duydu sızdı eleman. Bişey değil :) :P