Uzay Gemisi İle Alakadar Oyunlar Bilen ?
-
ONEMINUTE bunu yazdı
eepek var yenmi
ne diyosun aga sen ?
-
2 ırk mevcut gemı olarak. ve 4 çeşit gemi mevcut oynamak ıstedıgın özelıge gore savunma saldırı degısık ozellıkte.gemıyı kasıyorsun gorevler yapıyorsun.ıkı ırk arası savaşlar yapıyorsun kalıtelı bır oyun.skyrivals yaz goggle ıstersen.
-
ahmike bunu yazdı
2 ırk mevcut gemı olarak. ve 4 çeşit gemi mevcut oynamak ıstedıgın özelıge gore savunma saldırı degısık ozellıkte.gemıyı kasıyorsun gorevler yapıyorsun.ıkı ırk arası savaşlar yapıyorsun kalıtelı bır oyun.skyrivals yaz goggle ıstersen.
ANladım. yok aradığım oyun tarzı değil sağolasın.
-
outmost bunu yazdı
strateji türü sins of solar empire diye bir oyun vardı tam senin istediğin gibi.
retro: http://www.ftlgame.com
eskilerden: http://www.egosoft.com/games/x3/info_en.php
aksiyon seviyorsan da mass effect serisi. (TPS)
Hocam strateiler genel anlamda sınırlı oluyor. Ben daha çok uzay gemisi kullanma değiştirme modifiye vs.. adam gibi görevli oyunlar arıyorum biraz simülasyon tarzı
-
ulan uzay gemisi falan denilince warpfire geldi aklıma ne oynardım amk grafik fakiri tarayıcı oyununu gameforge allah tependen baksın ne güzel oynuyorduk niye kapattın oyunu lan aklıma geldi yine duygulandım bak :D
-
Lotus bunu yazdı
ulan uzay gemisi falan denilince warpfire geldi aklıma ne oynardım amk grafik fakiri tarayıcı oyununu gameforge allah tependen baksın ne güzel oynuyorduk niye kapattın oyunu lan aklıma geldi yine duygulandım bak :D
aynen
-
şu oyuna bir bak incelemesinide izle bence
http://oyungezer.com.tr/ilk-10-dakika/12355-drox-operative-ilk-10-dakika
-
ben en son homeworld oynamıştım, güzeldi.
-
ErotikPanda bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Browser= OGame, EVE Online
Strateji= Homeworld 2(2004 yılının en iyi oyundur), Sins of Solar Empire, Sins of Solar Empire Rebellion
Action= Star Wars Rogue Squadron Serisi(Xwing Xcommander)
Simulation-Action= Evochron Mercenary
Simdilik aklıma bu kadar geldi :)
Browser felan çocuk oyunu gibi geliyo zaman kaybı.
Strateji bi süre sonra sıkıyor. bana limitsiz bir oyun lazım.
action ve simülasyona bakabilirim sağolasın.
Hocam arkadaş yanlış yazmış sanırım eve online dunyanın en ıyı mmorpglerınden bırıdır. Belkı browser versıyonunu yapmıslardır onu bılememde normalde mmorpg. Ayrıca dunyada onlıne oyunlarda kullanılan en ıyı servera sahıp oldugu konusu cok tartısılmıstı.
-
emreslmn bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Browser= OGame, EVE Online
Strateji= Homeworld 2(2004 yılının en iyi oyundur), Sins of Solar Empire, Sins of Solar Empire Rebellion
Action= Star Wars Rogue Squadron Serisi(Xwing Xcommander)
Simulation-Action= Evochron Mercenary
Simdilik aklıma bu kadar geldi :)
Browser felan çocuk oyunu gibi geliyo zaman kaybı.
Strateji bi süre sonra sıkıyor. bana limitsiz bir oyun lazım.
action ve simülasyona bakabilirim sağolasın.
Hocam arkadaş yanlış yazmış sanırım eve online dunyanın en ıyı mmorpglerınden bırıdır. Belkı browser versıyonunu yapmıslardır onu bılememde normalde mmorpg. Ayrıca dunyada onlıne oyunlarda kullanılan en ıyı servera sahıp oldugu konusu cok tartısılmıstı.
Sign up for a 14 day trial:
PAralı ?