Uzay Kuvvetleri 2911 Sinemalarda ( Türkiyenin İlk 3D Animasyon Filmi )
-
murdery bunu yazdı
zaman kaybı olur düşüncesndeyim
inşallah şaşırtırlar beni..
izleyenlerden yorumları bekleriz
edit : yıl olmuş 2911 bizde hala ince belli cay bardağı mı var amk :D
öyle gelişmenin amk :D
ince belli ay bardağı belki tek işe yarar detay filmde güzel bi yaklaşım yıl 2911 diye çay içerken pipete dönmek falan mı lazım yani.. hani olumsuz konuşmak içinde bişeylere kulp takmaya gerek yok
filmin de bi boka benzeyeceğini düşünmüyorum konu yaklaşım falan bayat bence hep.. yönetmeni tvde konuşuyodu o da milletin söylediği gibi egoistin teki övünüp duruyo ayrıca çok yorulmuşmuş bida 3d ile de uğraşamazmış vs vs
-
bu filme sadece dj Doom un yorumuyla gidilir,
-
ya abi bırakın bu oturun sizde yapın ayaklarını yok türk yapımı destek olmak lazım falan yerli malı haftasında değiliz la, sen birşeyler yapacaksın türkiyenin ilk 3d animasyonu diyeceksin bu işten para kazanmayı düşüneceksin ama yaptığın iş boktan olacak film için birşey diyemem ama ırkçılığın en iğrenci senin milletinden diye yapılan işin kusurlarını görmezden gelmek, asıl bu zihniyet gelişimi engeller
-
hiç yapmasalarmış daha iyiymiş
-
Belki giderdim diyordum ama şimdi hiç gitmeyecem adamlar yalancının teki çıktı rıza baba. Sahte hesap açıp açıp trailerlerin altına yorum yapmışlar "film süperdi çok eğlenceliydi" diye :D:D
Birileri Türk halkını eski saf, birşey bilmez Türk halkı sanıyor galiba...
DadasAdam tarafından 19/May/14 09:38 tarihinde düzenlenmiştir -
amaç bilimkurgusal bir mevzuyu işlemek mi propaganda yapmak mı karışınca ortaya böyle garabetler çıkması normal.
içinde bulunduğumuz eziklik psikolojisinden ayrıca gına geldi destek için falan gidemem , sırf türk vatandaşı oldukları içinde yaptıkları her saçmalığı destekleyeceğimiz manasına gelmiyor
eğer "milli gururumuz" olarak gösterilebilecek sinemasal bir eser varsa muhtemelen hababam sınıfı, selvi boylum al yazmalım hatta alageyik bile olabilir işte türkler böyle filmlerde çekti diye yabancı dostlarımıza(!) gönül rahatlığı ile hava atılabilir
izleyici olarak, siktir git adam gibi film yap yapacaksan demek , şu durumda türk sinemasına en büyük katkımız olacaktır
-
Destek çıkılmayan hiç bir eser değerli olamaz..
Sen desteğini çık iyi olsun..
Biz türk halkı olarak, kosteklik genimizde var.
Bu filme gidene Rus hatun dağıtıyorlar deseler, izlenim olarak rekora gider.
Yada ota boka küfür eden tiplere gidin bol bol küfür dinleyin.
-
filmi inceledim biraz, bu tarz filmleri herzaman desteklemisimdir. fimden cok ingame goruntusu gibi olmus. butce verirseler ben de cekerim bitane :) hemde saglam korku filmi cekerim.
sadece an,masyon yapmasalarms keske, animasyonla 3d yi birlestirselermis. Cem yilmazin filmleri tadinda. gora, arog. ki arog un animasyonlari cok guzeldi. super compositing yapmislardi.
fragmana gore yorumum, oyun oynarmis gibi oldum izlerken. bazi sahneleri film kalitesinde bazilari da ingame kalitesindeydi. karakterler UHD icin dusuk kaplama kalitesine sahip, kamera karekterlere yakinlasinca kağlamalar kereleniyor veya bugulaniyor. en az 8k kaplma kullanmalari gerekirdi. ki amerikalilar daha fazlasini kullaniyor. onun disinda karakerdeki saclar yine en dusuk kalitede render edilmis. tabi butceyi bilmiyorum, eger uksek bir butceyle olsaydi heralde render kalitesi de yuksek olurdu.
sonuc: fimle para verecegime mass effedt oynarim daha iyi :) konusu cekiyor adami, ayrica sevisme sahnesi bile var :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Destek çıkılmayan hiç bir eser değerli olamaz..
Sen desteğini çık iyi olsun..
Biz türk halkı olarak, kosteklik genimizde var.
Bu filme gidene Rus hatun dağıtıyorlar deseler, izlenim olarak rekora gider.
Yada ota boka küfür eden tiplere gidin bol bol küfür dinleyin.
bir eser destek çıkıldı diye değerli olmaz , değerli olduğu için destek çıkılır. barış manço şarkısında derki , altın çöpe düşse değerini kaybetmez tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez
mevzuyu zaten rus hatuna nasıl bağladın onu anlamış değiliz, abazanlık başına mı vurdu yoksa dünya tarihinde kadın karşılığı izletilen filmlere verebileceğin bir örnek mi var ?
filmin fragmanından bile saçmalık akıyor , bilimkurgu izleyicisi bu saçmalığa götüyle gülecektir , aha beyinsiz türkler falan diyecektir , buna mı destek çıkalım ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=dRKW6EIx3y8
http://www.youtube.com/watch?v=CXO0cxa3Zkg
ingilizce fragmanda yönetmen Micheal Derun yazıyor. Türkçe fragmanda Şahin Derun yazıyor. Adamın adı mikail olsa neyse diyecem de, ne alaka micheal? ikiside orjinal youtube sayfasından frangmanlar.
RotKerim tarafından 19/May/14 13:02 tarihinde düzenlenmiştir