Uzaya Gidecek İlk Turk
-
ufonun 10 bin lira odullu ''uzaya gidecek ilk turke ne denir?'' yarismasindan cikan sonuc

-
bu vatandaşa sorulan soruyu billura bağlayan arkadaşlar kendilerine sorup cevaplandirabilirmi
-
yok abi bizim memlekette akıllı insan sayısı en fazla 100 , o reklamını koymuş yok orada namaz kılacağım hedefim bu falan diye , e tamam bu kadar istiyorsan yapta ne anlamı var yani göğe yükseldin burada namazı kılayım sevaplar daha çabuk yazılır falan diye mi düşünüyorsun yada sözde uzaylılarada dinimi gösterdim diyip onun kıvancınımı yaşayacaksın , orada namaz kıldın diye inandığın tanrının gözüne mi gireceksin nedir yani , sizde oturmuş bunu tartışıyorsunuz yok kıble falan diye islamiyette zaten bakara 115. ayette belirtiliyor herhangi yöne dönüp namaz kılabileceği , ama yinede bu tarz hareketlere gerek yok he illede yapmasın mı diyorum yapabilir sonuçta oraya çıkan o isterse götüne roket sokar bizene neyse bağlayamıyorum bir yere saat 7 olacak neredeyse yatayım ben
-
Lotus bunu yazdı
yok abi bizim memlekette akıllı insan sayısı en fazla 100 , o reklamını koymuş yok orada namaz kılacağım hedefim bu falan diye , e tamam bu kadar istiyorsan yapta ne anlamı var yani göğe yükseldin burada namazı kılayım sevaplar daha çabuk yazılır falan diye mi düşünüyorsun yada sözde uzaylılarada dinimi gösterdim diyip onun kıvancınımı yaşayacaksın , orada namaz kıldın diye inandığın tanrının gözüne mi gireceksin nedir yani , sizde oturmuş bunu tartışıyorsunuz yok kıble falan diye islamiyette zaten bakara 115. ayette belirtiliyor herhangi yöne dönüp namaz kılabileceği , ama yinede bu tarz hareketlere gerek yok he illede yapmasın mı diyorum yapabilir sonuçta oraya çıkan o isterse götüne roket sokar bizene neyse bağlayamıyorum bir yere saat 7 olacak neredeyse yatayım ben
Olimpiyat meşalesi tarihte ilk kez uzayda Rus kozmonotlar, Soçi'de düzenlenecek 2014 Kış Olimpiyatları'nın meşalesini uzaya taşıdı.

''Kazakistan'daki Baykonur Uzay Üssü'nden önceki gün "Sochi 2014" logolu roketle uzaya gönderilen meşale, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) bulunan Rus kozmonotlar Oleg Kotov ve Sergei Ryazanskiy tarafından istasyonun dışına taşındı.
Fona, dünyayı yerleştirerek, ellerinde meşaleyle birbirlerinin fotoğrafını çeken kozmonotlar, yörünge laboratuvarının dışına, daha sonraki çalışmalar için gerekecek kamera ve ayaklık gibi bazı aksamları da yerleştirdi.
Mürettebatı tehlikeye atmamak için yakılmayan ve pazartesi günü dünyaya getirilmesi planlanan meşalenin "uzay yürüyüşü", NASA Live TV'den yayınlandı. İlk olması dolayısıyla tarihe geçen anların görüntüleri, milyonlarca kişi tarafından canlı izlendi.''
-o-
bu da bizimoglan ve dutturu dunya tv ..
-
takıldığınız şeye baq
-
Yok 2 rekat namaz kılacakmış,seccade,kuran götürecekmiş.. Orayada taşıyın dini.. Şu teyemmüm eder ne bilim kıble olmasada olur diyen müridler inanarak mı söylüyorsunuz bunu yoksa gıcıklığına laf olsun diyemi? Ha aklınız alıyor yani.. Nerde rahatsız,ecüş-büçüş insan var bizde onlarıda uzaya gönderiyorlar işte.. :)
-
HowL bunu yazdı
Yok 2 rekat namaz kılacakmış,seccade,kuran götürecekmiş.. Orayada taşıyın dini.. Şu teyemmüm eder ne bilim kıble olmasada olur diyen müridler inanarak mı söylüyorsunuz bunu yoksa gıcıklığına laf olsun diyemi? Ha aklınız alıyor yani.. Nerde rahatsız,ecüş-büçüş insan var bizde onlarıda uzaya gönderiyorlar işte.. :)
Keşke bütün dengesizleri uzaya gönderebilsek, uzak bir koloni ulabilir, gitsinler orada ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar.
-
size mi soracak adam ne yapacağını aq
dinle ilgili bişey duydunuz mu direk faşizme bağlıyosunuz
-
Anlamadığım mevzu herşey iyi hoş tamamda,bir ısıtıcı firması nası böyle büyük bi bütçeli çekiliş yapmışda uzaya insan gönderiyor.Kendi gitsin niye başkasını gönderiyor.Saçmaa
-
abi zaten olayın altında ne oldugu belli degil atmosferin tam dışına çıkıp çıkmayacagı dış uzayda dolaşacagı flnda belli degil
bu virgin radyonunu uçakları ile dış uzaya gitmeden arada 3-4 dakika geçirip geledebilir belli olmaz ki öle olacak zaten dış uzay fln yok yanibizim geçenlerde felixin balonla çıktıgı yerin 5 km daha üstüne çıkar işte uçakla uzay derler