Uzaya Gidecek İlk Turk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ufonun 10 bin lira odullu ''uzaya gidecek ilk turke ne denir?'' yarismasindan cikan sonuc

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bu vatandaşa sorulan soruyu billura bağlayan arkadaşlar kendilerine sorup cevaplandirabilirmi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yok abi bizim memlekette akıllı insan sayısı en fazla 100 , o reklamını koymuş yok orada namaz kılacağım hedefim bu falan diye , e tamam bu kadar istiyorsan yapta ne anlamı var yani göğe yükseldin burada namazı kılayım sevaplar daha çabuk yazılır falan diye mi düşünüyorsun yada sözde uzaylılarada dinimi gösterdim diyip onun kıvancınımı yaşayacaksın , orada namaz kıldın diye inandığın tanrının gözüne mi gireceksin nedir yani , sizde oturmuş bunu tartışıyorsunuz yok kıble falan diye islamiyette zaten bakara 115. ayette belirtiliyor herhangi yöne dönüp namaz kılabileceği , ama yinede bu tarz hareketlere gerek yok he illede yapmasın mı diyorum yapabilir sonuçta oraya çıkan o isterse götüne roket sokar bizene neyse bağlayamıyorum bir yere saat 7 olacak neredeyse yatayım ben

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

yok abi bizim memlekette akıllı insan sayısı en fazla 100 , o reklamını koymuş yok orada namaz kılacağım hedefim bu falan diye , e tamam bu kadar istiyorsan yapta ne anlamı var yani göğe yükseldin burada namazı kılayım sevaplar daha çabuk yazılır falan diye mi düşünüyorsun yada sözde uzaylılarada dinimi gösterdim diyip onun kıvancınımı yaşayacaksın , orada namaz kıldın diye inandığın tanrının gözüne mi gireceksin nedir yani , sizde oturmuş bunu tartışıyorsunuz yok kıble falan diye islamiyette zaten bakara 115. ayette belirtiliyor herhangi yöne dönüp namaz kılabileceği , ama yinede bu tarz hareketlere gerek yok he illede yapmasın mı diyorum yapabilir sonuçta oraya çıkan o isterse götüne roket sokar bizene neyse bağlayamıyorum bir yere saat 7 olacak neredeyse yatayım ben

Olimpiyat meşalesi tarihte ilk kez uzayda Rus kozmonotlar, Soçi'de düzenlenecek 2014 Kış Olimpiyatları'nın meşalesini uzaya taşıdı.

''Kazakistan'daki Baykonur Uzay Üssü'nden önceki gün "Sochi 2014" logolu roketle uzaya gönderilen meşale, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) bulunan Rus kozmonotlar Oleg Kotov ve Sergei Ryazanskiy tarafından istasyonun dışına taşındı.

Fona, dünyayı yerleştirerek, ellerinde meşaleyle birbirlerinin fotoğrafını çeken kozmonotlar, yörünge laboratuvarının dışına, daha sonraki çalışmalar için gerekecek kamera ve ayaklık gibi bazı aksamları da yerleştirdi.

Mürettebatı tehlikeye atmamak için yakılmayan ve pazartesi günü dünyaya getirilmesi planlanan meşalenin "uzay yürüyüşü", NASA Live TV'den yayınlandı. İlk olması dolayısıyla tarihe geçen anların görüntüleri, milyonlarca kişi tarafından canlı izlendi.''

-o-

bu da bizimoglan ve dutturu dunya tv ..

http://www.youtube.com/watch?v=pUjRvlD-AoE

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

takıldığınız şeye baq

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok 2 rekat namaz kılacakmış,seccade,kuran götürecekmiş.. Orayada taşıyın dini.. Şu teyemmüm eder ne bilim kıble olmasada olur diyen müridler inanarak mı söylüyorsunuz bunu yoksa gıcıklığına laf olsun diyemi? Ha aklınız alıyor yani.. Nerde rahatsız,ecüş-büçüş insan var bizde onlarıda uzaya gönderiyorlar işte.. :)

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Yok 2 rekat namaz kılacakmış,seccade,kuran götürecekmiş.. Orayada taşıyın dini.. Şu teyemmüm eder ne bilim kıble olmasada olur diyen müridler inanarak mı söylüyorsunuz bunu yoksa gıcıklığına laf olsun diyemi? Ha aklınız alıyor yani.. Nerde rahatsız,ecüş-büçüş insan var bizde onlarıda uzaya gönderiyorlar işte.. :)

Keşke bütün dengesizleri uzaya gönderebilsek, uzak bir koloni ulabilir, gitsinler orada ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

size mi soracak adam ne yapacağını aq 

dinle ilgili bişey duydunuz mu direk faşizme bağlıyosunuz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

Anlamadığım mevzu herşey iyi hoş tamamda,bir ısıtıcı firması nası böyle büyük bi bütçeli çekiliş yapmışda uzaya insan gönderiyor.Kendi gitsin niye başkasını gönderiyor.Saçmaa

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

abi zaten olayın altında ne oldugu belli degil atmosferin tam dışına çıkıp çıkmayacagı dış uzayda dolaşacagı flnda belli degil

bu virgin radyonunu uçakları ile dış uzaya gitmeden arada 3-4 dakika geçirip geledebilir belli olmaz ki öle olacak zaten dış uzay fln yok yani

bizim geçenlerde felixin balonla çıktıgı yerin 5 km daha üstüne çıkar işte uçakla uzay derler

"
Toplam Hit: 6133 Toplam Mesaj: 51