Uzaylılar Var Mı Yok Mu?
-
var .
-
Kur'an da hepsi cin demiyor hocam xbin(kaçtı unuttum) kadar alem olduğunu söylüyor biz bunlardan sadece 2 sini ( insanlar ve cinler ) biliyoruz. Böyleydi doğrusu diye hatırlamaktayım.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
KrypT bunu yazdı:
Ee aynı durum onlarda da varsa? Filmdi, kitaptı herkesin gözündeki uzaylılar böyle süper teknolojiye sahip varlıklar. Belki daha adamlar uçağı icat etmedi? Ya da belki bilinçli varlıklar değiller, kedi, köpek gibiler. Bunlar da olasılıktır. Filmde görüp bu uzaylılar niye bizle konuşmuyo? O zaman yoklar demek mantıksız bence.
Üstad sen beni anlamadınki ben diyorum adamlr ufo diyor bizden kat kat gelişmişler diyorlar zehir gibi kafa var diyorlar haberlerde çıktı mesela havking de var diyor hata dünyayı istila bile ederler diyor. Bu gördüğümüz ufo diyr tabir edilen şeyl uzaylıların mı?
-----------------------------Arkadaşım o zaman UFO'ya binen, sıkıldıkça bizim atmosferde piyasa yapan uzaylılar olduğuna inanmıyorum de. Uzaylı demek bizim boyutta(!) dünya dışı varlık demektir. Marsta sümüklü böcek varsa o da bir uzaylıdır. Hollywood uzaylılarını bütün uzaylılara yorma yani.
-
Ya tvde bi eleman kesin var diyordu hatta paylaşılmıştı burdada saba tümere çıkmıştı sanırsam..
o çiftçinin bulup öldürdüğü şeyin test sonuçları yakında açıklanıcak falan diyordu..
benim görüşüm olmadığı yönünde.. Bana göre bütün bu kavramlar, varolan herşey insanlar için var.
buna görede biz dünyada yaşıyoruz niye başka bir gezegende akıllı canlılar olsunki heleki o gri tayt, büyük gözleriyle ve elips, yuvarlak uzay araçlarıyla :D
-
fatX bunu yazdı:
Ya tvde bi eleman kesin var diyordu hatta paylaşılmıştı burdada saba tümere çıkmıştı sanırsam..
o çiftçinin bulup öldürdüğü şeyin test sonuçları yakında açıklanıcak falan diyordu..
benim görüşüm olmadığı yönünde.. Bana göre bütün bu kavramlar, varolan herşey insanlar için var.
buna görede biz dünyada yaşıyoruz niye başka bir gezegende akıllı canlılar olsunki heleki o gri tayt, büyük gözleriyle ve elips, yuvarlak uzay araçlarıyla :D
-----------------------------hakan akdogandı sanırım. sirius ufo baskanımıydı :|
-
Uzaylılara bir geri kalanlara iki size bi şey olmasın ayrıca bizlerde uzaylıyız bunuda unutmayalım, :)
-
olabilirde, olmayabilirde daha tam kanıtlanmış birşey olmadıgından net birşey söyleyemeyecm, varlıkları yada yoklukları pek fazla önemli olmadıgından bu konuyu pekde sallamıyorum doğrusu. :)
-
bu kadar byk bir evrende yalnız olmamız ne derece mantıklıdır bilmiyorum.Birşeyler olsa bu teklonojiyle bulamama ihtimalimiz varmı onuda bilmiyorum.
özetle kimse var veya yok diyemez.
-
biraz mantıklı düşünün kocaaaaman bi evren sadece bizim için yaratılsaydı bu büyük bi israf olmazmıydı?
-
Ephesus bunu yazdı:
Kur'an da hepsi cin demiyor hocam xbin(kaçtı unuttum) kadar alem olduğunu söylüyor biz bunlardan sadece 2 sini ( insanlar ve cinler ) biliyoruz. Böyleydi doğrusu diye hatırlamaktayım.
-----------------------------tam hatırlamıyorum böyle bir ibare var hatta gök kubbe altında ne kadar yarattıysam üstündede o kadar yarattım gibi bir ayet olması gerekliydi