Uzaylılar Var Mı Yok Mu?
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
HAHAHAHHAHAHAHHA AHAHAHAHAHHAA altıma sıçtım yazıyı okurken. Şu kehanet işlerine de ayrı hastayım hiçbir kahin de çıkıp adam gibi "Amerikalılar uzaya çıkacak amk." demez de ecic, bücüc, evire, çevire söylerler. Madem biliyorsun adam gibi söyle.
-----------------------------Bak bende Medyumum mesela senin başına 1 ay içinde en geç büyük bir olay gelicek. çok sıkıntı yaşıyacaksın ve buna bir kız sebep olucak.
Başına geldiğinde foruma gir bi topic aç güldüğüme pişman oldum yazarsın ok :)
-----------------------------Sende en geç 24 saate helaya gideceksin. Ama dikkat et iftarda yediğin o hurmalar tırmalayacak hep. Heladan çıkınca yazarsın buraya.
-
Adam olup düzgün konuşmazsan ben seni bi sikicem ne hela görücen ne başka bişey :)
-
Medyum olmuş adamın erkek götüne talip olması ne kadarda acı. Demek o yüzden bu kadar nadir rastlanan adamlar. Allah kurtarsın.
-
Zevk meselesi tartışılmaz. :)
-
Bak bunu doğru dedin.
-
yeter tamam doğru dedim amk yazma. her seferinde konuya bakıp sana cevap mi vermekle uğraşcam. hadi işine.
-
Bana cevap ver RemotE :) (Gülücük ne kadar sakin ve cool gösteriyor değil mi?)
-
şimdi ufo fotoğrafçılarına inanmıyorum çünkü:
mesela dedem-babam-ben o yaşa gelmişiz 1 tane bile şüpheli olay bile görememişiz ama o fotoğrafçılar 20-30 yaşında 150-300-500 tane fotoğrafını çekiyorlar bunların yalan olduğu belli :)
ancak yaklaşık 400-500 milyar galaksi var ve güneş sistemi gibi küçük olanlarda bile 10 gezegen var buradan hesaplarsak varın siz hesaplayın derim :D
olabilitesi yüksektir.
ama olmayadabilir kesin değil
-
Olm sana cevap vermem ben. Şu a.q forumuna geri döndüm Tanıdık sima olarak eski kişiliklerden seni görüorum. :D muahaha
Değerimi bil amk
-
Açıkcası aynı şeyleri ben de senin için düşünüyordum ama tartışıyoruz diye yazmamıştım, medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim hahah. Hadi iyi geceler sana.