folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı

Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

uzaylılar vardır ve gerçektir, bu konuda ne halta inandığınızın hiç bir tesiri de yoktur. uzaylıların en büyük kanıtı sensin, dünya uzayda biryerdir ve sen uzayda biryerde hayat bulmuş bir mahlukatsın, uzayın başka yerlernde hayat olmadığını ne akla hizmet iddia edebiliyorsun ??

ancak hayatın kendine yol bulması milyarlarca farklı şekilde olabilir ve tüm hayatların kaynak tüketmeye ihtiyacı vardır. uzaylılar bizi buldularsa bizi tüketmemelerinin tek açıklaması bizden farklı bir hayat formu olmalarıdır ki NASA nın son açıklamasını dikkate alırsak, uzaylı gerçeğine yavaş yavaş psikolojiyi hazırlama çalışmaları olarak görebiliriz  yaani C-H den oluşup oksijen tüketerek yaşayan bir yaratık olsa ve elinde galaksiler arası gezecek teknoloji dolayısı ile güç bulunsa şu ana kadar çoktan neslimiz tükenmişti.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    arkadaslar neden herkez fiziksel dusunup duruyor. birkere akfaniza sokamiyorsunuz degil mi yuksek boyutlarin fiziksel kaynaklara, dolayisiyla savasa ihtiyac duymadigina.... sadece size ogretilen bakis acisindan bakip mantik yurutuyorsunuz. gerceklerden en fazla etkilenecek olan sizler olacksiniz... bukadar kastirmayin bence...

Her iddasına grerimki ne sen ne de ben uzaylıları görüpde onların barışçılmı yoksa savaşçılmı olduğunu anlamaya ömrümüz yetmeyecek

iddayi uzun zaman once kaybettin dostum. sadece ispatini yakinda goruceksin. kisisel hicbirsey anlatmiycam burda.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Herşeyin bir doğruluk olasılığı olduğunu unutma hocam. Hatırla geçmişten Galileo da dünya yuvarlak demişti millet gülmüştü. :)

Herseyin bir dogruluk olasiligi yok. Ne alaka? Yukaridaki bir eleman ben makarnayim demis, onun da mi bir dogruluk olasiligi var? Senin dedigine gore dunyanin duz olmasinin da bir dogruluk olasiligi var... Ayrica Galileo denen adam astronominin, hatta modern bilimin atasidir, teleskopu gelistirip yildizlara bakarak, hesap yaparak dunyanin yuvarlak olduguna kanaat getirmistir. Gayet akla yatkin ve mantikli kanitlar sunarak; zaten Galileo'ya gulenler bugun yine Evrim Teorisi'ne gulen ayni adamlardi. Ama gel gor ki bu arkadas oturdugu yerden hepsi Amerika'nin oyunu deyip, aciklayamayacagi fenomenleri, yine sorsan aciklayamayacagi baska fenomenlerle acikladigini sanip, hic bir bilimadaminin benimsemedigi kadar kesin bir usluple konusmaktadir. Kiyaslanamaz.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:

Caliber bunu yazdı:

Herşeyin bir doğruluk olasılığı olduğunu unutma hocam. Hatırla geçmişten Galileo da dünya yuvarlak demişti millet gülmüştü. :)

Herseyin bir dogruluk olasiligi yok. Ne alaka? Yukaridaki bir eleman ben makarnayim demis, onun da mi bir dogruluk olasiligi var? Senin dedigine gore dunyanin duz olmasinin da bir dogruluk olasiligi var... Ayrica Galileo denen adam astronominin, hatta modern bilimin atasidir, teleskopu gelistirip yildizlara bakarak, hesap yaparak dunyanin yuvarlak olduguna kanaat getirmistir. Gayet akla yatkin ve mantikli kanitlar sunarak; zaten Galileo'ya gulenler bugun yine Evrim Teorisi'ne gulen ayni adamlardi. Ama gel gor ki bu arkadas oturdugu yerden hepsi Amerika'nin oyunu deyip, aciklayamayacagi fenomenleri, yine sorsan aciklayamayacagi baska fenomenlerle acikladigini sanip, hic bir bilimadaminin benimsemedigi kadar kesin bir usluple konusmaktadir. Kiyaslanamaz.

dusunebildigin hersey mumkundur. cok mu sacma geliyor. ozaman henuz kavramamissin demektir. 3. boyutta evet sacma gelebilir. fakat 3. boyut disinda boyutlar da var ve her boyutun dunyada 3. boyutta oldugu gibi alternatif evrenleri de vardir. insan anlayisinin cok otesinde bir kavram.

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

keşif için 1-2 gemiyle gezenler varsa sıkıntı yok öpüşür koklaşırız

ama hayvanat bahçesine gelir gibi günde 20-30 tur düzenleyip görünüp kaçıyolarsa ve kalabalık gelirlerse bizden almak istedikleri şeyler var demektir

teknolojisi gelişmiş bi ırk kendi hayatını geliştirir

kalkıp uzayın en diplerine kadar gidiyolarsa bişey arıyolardır muhtemelen yaşanacak bir yer veya doğal kaynaklar

(bakınız avatar filmi)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

iddayi uzun zaman once kaybettin dostum. sadece ispatini yakinda goruceksin. kisisel hicbirsey anlatmiycam burda.

28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli her sene yok uzaylılar gelecek yok kıyamet kopacak gibi saçmalıklar çıkar.

Şu tarihte uzaylılar gelecek derler sonra o tarih gelir geçer hiç bir hareket olmaz :) unutulur gider :)

milenyumdada gelecekti ne oldu :)

10.10.2010 dada o kadar gürültü kopardılar ne oldu :)

şimdide başlamışlar yok mayalar yok 2012 :) oda gelip geçecek ve sizler yine susacaksınız...

Amerikada böyle uzaylılara ufolara körü körüne inanıp birbirlerni ziken tarikatlarmı dersin :) topu intihar edenlermi dersin :)

allahım sen akıl fikir ver kullarına

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli her sene yok uzaylılar gelecek yok kıyamet kopacak gibi saçmalıklar çıkar.

Şu tarihte uzaylılar gelecek derler sonra o tarih gelir geçer hiç bir hareket olmaz :) unutulur gider :)

milenyumdada gelecekti ne oldu :)

10.10.2010 dada o kadar gürültü kopardılar ne oldu :)

şimdide başlamışlar yok mayalar yok 2012 :) oda gelip geçecek ve sizler yine susacaksınız...

Amerikada böyle uzaylılara ufolara körü körüne inanıp birbirlerni ziken tarikatlarmı dersin :) topu intihar edenlermi dersin :)

allahım sen akıl fikir ver kullarına

hocam beni kimin ne dedigi ilgilendirmiyor. binlerde codun ot beyinli var, ben inanctan bahsetmedim simdiye kadar. ben sadece bilgiye dayali konusuyorum. intihar edenler tarikat kuranlar umurumda bile degil. Dunya disi yasamin oldugu, ve galaktik federasyonun varligi benim icin bir inanc degil bir kesinliktir. merak ediyorsunuzdur nasil bukadar emin olabiliyorsun diye. herzaman soyledigims eyi soyluyorum. yuksek benligin bu dunyada ne aradiginin cevabini dahil bircok seyi biliyor. Kendin sor ve ogren. istedinig kaniti goreceksin.

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Sordum ve şu cevabı aldım :)

Dünya dışı yaşam var buna bende inanıyorum.

Ama galaktik federasyon, virillon sadece deli zırvası, Yada sen star warsı izlerken uyuya kalmışsın bilinçaltına yerleşmiş :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    hocam beni kimin ne dedigi ilgilendirmiyor. binlerde codun ot beyinli var, ben inanctan bahsetmedim simdiye kadar. ben sadece bilgiye dayali konusuyorum. intihar edenler tarikat kuranlar umurumda bile degil. Dunya disi yasamin oldugu, ve galaktik federasyonun varligi benim icin bir inanc degil bir kesinliktir. merak ediyorsunuzdur nasil bukadar emin olabiliyorsun diye. herzaman soyledigims eyi soyluyorum. yuksek benligin bu dunyada ne aradiginin cevabini dahil bircok seyi biliyor. Kendin sor ve ogren. istedinig kaniti goreceksin.

hocam kusura bakma da "bilgiye dayalı konuşuyorum" deme hakkın bence yok. bahsettiklerin belki doğru belki yanlış ama tamamen söylenti sıfatındaki şeyler. en azından iddia diyebiliriz bunlara en kibar haliyle...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

dusunebildigin hersey mumkundur. cok mu sacma geliyor. ozaman henuz kavramamissin demektir. 3. boyutta evet sacma gelebilir. fakat 3. boyut disinda boyutlar da var ve her boyutun dunyada 3. boyutta oldugu gibi alternatif evrenleri de vardir. insan anlayisinin cok otesinde bir kavram.

Sen nasil kavriyorsun o zaman? Yoksa bizden sakladigin kisisel bilgi bu mu? Sen insan degil misin? Galaktik Federasyon'un tbt'den sorumlu cavusu musun? Biri cikip uzayli yok deyince; "Nasil bu kadar kesin konusuyorsun?", "Allah mi soyledi?" gibi testis gecip, kendin aksi hakkinda kesinkes soylemlerde bulunuyorsun? Bu bir celiski degil midir?

while (1<2)
Toplam Hit: 17241 Toplam Mesaj: 128