Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
angelofhope bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Oyy oyy şu konu yokmu..
Bizden ileri yada geri olmaları meselesi değilde insan zekası ile uzaylı yorumları yapılması...
Elma ile sandalyeyi karşılaştırmak gibi bişi..
yukarıdada yazdım. insan, hayvan, uzaylı farketmez.Bu doğanın kanunudur..Büyük balık küçük balığı yer....
-----------------------------neden kendinizi aynı şey içinde kısıtlıyorsunuz ki ?
belki büyük balık küçük balığı yemicek ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------opensource2009 bunu yazdı:
Onlarında insan gibi olduğunu düşünerek yola çıkıyorsun.Ve bu senin anlattıklarında o anlatılanlar gibi bir teori.Sonuç ; ikisi de bizi bir yere götürmez.
-----------------------------Bunun insan gibi düşünmekle alakası yok.
İnsan olsun, hayvan olsun, uzaylı olsun farketmez. Kendinden daha güçsüz daha geride olan canlıarı ezersin..
Hala insan zekasıyla düşünüyorsun. Tecrübelerin gördüklerin ve yaşadıklarınla sınırlı,bu deneyimlemediğin birşey. -
swordfish bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Oyy oyy şu konu yokmu..
Bizden ileri yada geri olmaları meselesi değilde insan zekası ile uzaylı yorumları yapılması...
yukarıdada yazdım. insan, hayvan, uzaylı farketmez.Bu doğanın kanunudur..Büyük balık küçük balığı yer....
-----------------------------offf offf... yoruma bak imdant diye böğürücem şimdi...
3 boyutlu dünyadaki varlığı ve belirli bir bilgisel zekaya göre yapılan yorumları geçtim bilmem kaç boyutlu uzaydaki oluşumlarla en ilkel koşul olan büyük balık küçük balık olayını harmanlıyo ... oy.. oy..
-
swordfish bunu yazdı:
opensource2009 bunu yazdı:
Onlarında insan gibi olduğunu düşünerek yola çıkıyorsun.Ve bu senin anlattıklarında o anlatılanlar gibi bir teori.Sonuç ; ikisi de bizi bir yere götürmez.
-----------------------------Bunun insan gibi düşünmekle alakası yok.
İnsan olsun, hayvan olsun, uzaylı olsun farketmez. Kendinden daha güçsüz daha geride olan canlıarı ezersin..
-----------------------------Bravo ! Tam aklımdan geçenleri yazmışsın hele bide senden daha az akıllı olan bu yaratıklar kendilerini zeki sanıp senin üstünde deneyler yapmak isterlerse 2 katı ezersin
-
doganın kanunudur: büyük balık küçük balıgı yemezse s.ker.....
-
Şimdi başka Bir bakış açısıyla Bakalım
Ya teknolojileri bizden İleri Değilse ?
Bizden Herzaman ileri teknolojileri Diye Düşündük Ama sadece düşünceyse ?
-
Uzaylıya hangi akla hizmetle inanıyorsunuz ya :)
Tobe Estagfirullah ...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Oyy oyy şu konu yokmu..
-----------------------------offf offf... yoruma bak imdant diye böğürücem şimdi...
3 boyutlu dünyadaki varlığı ve belirli bir bilgisel zekaya göre yapılan yorumları geçtim bilmem kaç boyutlu uzaydaki oluşumlarla en ilkel koşul olan büyük balık küçük balık olayını harmanlıyo ... oy.. oy..
h-----------------------------:) 3 boyutlu böğürmeler .. kolay gelsin..
-
Melik bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi başka Bir bakış açısıyla Bakalım
Ya teknolojileri bizden İleri Değilse ?
Bizden Herzaman ileri teknolojileri Diye Düşündük Ama sadece düşünceyse ?
düşük teknolojiyle dünyaya nası gelcekler melik ? -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Doganin kanunu filan yazilmis, yok efendim buyuk balik kucuk baligi yermis falan filan. Ama halen suanki dunya duzenine gore, ona gore bakis acisiyla bakiyoruz. Belkide oyle degildir, bu inanmadigin sacmaliklar. Onlari dunyayi anlamlandirdigimiz mantik bakis acisiyla tanimlamak ve anlamak zor, imkansiz olurdu bence. Bizim aldigimiz egitim, yasam bicimi ve gorduklerimiz yuzunden, ezilmisligimiz yuzunden hemen, bizi oldururler, somururler vb gibi dusunuyoruz. Cunku boyle buyuduk boyle yetistirildik, bence ne olacagini kestiremeyiz. Belki de coktan geldiler, biz uyuyoruz matrix teki gibi, hatta bunu senin bilincaltin yaziyor suan, sana uyanman icin mesajlar veriyor :)