Üzerlik Tohumu Kullananlar ?
-
Bende denemek için kaynatıp içmiştim bişey olmadı sadece mideyi bozmuştum.
-
Hocam Allahını seversen vücudun üzerinde tehlikeli denemeler yapma.
-
1 su bardağına, 1 çay kaşığı üzerlik tohumu olacak şekilde demleyeceksin. Çayını içtikten sonra tohumlarını çiğneyip yutmanı tavsiye ederim. Tadı acıdır. Algını genişletir odaklanmanı ve ciddi anlamda rüyalar görmeni sağlar. Günlük 1 çay kaşığını geçme birşey olmaz. Sabahları içersen günün daha dinç ve anlamlı geçecektir.
-
kargı kamışı ile beraber kaynatmıştım o zamanlar yanlış yapmış da olabilirim :)
-
mkyb bunu yazdı
Şu konuyu Narkotikten birisi okusa şifreli konuşma var diye tüm forumu içeri alır yeminle.
Merak etme narkotik polisleri bukadar basit dusunmez
Dun duydum bu tohunu syrian... Bilmemne diyorlar
Bosver hocam bal, dozaji yanlis yapmissin cok dikkat etmen lazim
-
O değilde konu etiketleri efsane :D
-
Ben bu tohumu içip gözlerimi kapattım ve uzun süre bekledim. Ruhum yükseldi yükseldi beyaz bi delikten geçtim sonra uyanıp kustum.
Bir bardağa bir çay kaşığı olduğunu bilmezken astral seyahat amacıyla yaklaşık yarım kilo tohumu kaynatıp suyundan bir su bardağı içmiştim. Hayatımda tattığım en acı en zehir gibi şey bu tohumun suyudur. Bugüne kadar daha zehirimsi birşey yemedim, içmedim.
Diyet yapmak gerekiyormuş bunu içtiğim gün ve önceki günler süt ürünleriş tüketmiştim et yemiştim. Ben ölmediysem sen yarım bardakla ölmezsin :D
Bir daha içmedim zaten hayatım boyunca. En delikanlı adamı getir onun o zehir gibi tadına dayanıp tekrar içmeyi göze almaz. Saatlerce kaynatman lazım ki içeriğini suya iyice salsın. İki yemek kaşığı koyunca tadı nasıl oluyor bilmem, benim gibi yarım kilo kaynatıp suyundan bir damla ağzına koy ne demek istediğimi anlayacaksın :)
Sonuç olarak abartılacak bir etkisi yok bildiğin doğal antidepresan. Öyle kafa yapma özelliği falan yok. Bebe cevizi^^ üzerlik tohumunu döver :D
Biz bunu elde rendeleyip kafa yapıcaz diye ne zahmetler çekiyorduk zamanında :D artık öğütülmüşü satılıyor: https://www.trendyol.com/arifoglu/muskat-ogutulmus-100g-p-14417959
Hey gidi... :D
DadasAdam tarafından 05/Ağu/20 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Şeker 20tl aksiyona gerek yok.
-
DadasAdam bunu yazdı
Ben bu tohumu içip gözlerimi kapattım ve uzun süre bekledim. Ruhum yükseldi yükseldi beyaz bi delikten geçtim sonra uyanıp kustum.
Bir bardağa bir çay kaşığı olduğunu bilmezken astral seyahat amacıyla yaklaşık yarım kilo tohumu kaynatıp suyundan bir su bardağı içmiştim. Hayatımda tattığım en acı en zehir gibi şey bu tohumun suyudur. Bugüne kadar daha zehirimsi birşey yemedim, içmedim.
Diyet yapmak gerekiyormuş bunu içtiğim gün ve önceki günler süt ürünleriş tüketmiştim et yemiştim. Ben ölmediysem sen yarım bardakla ölmezsin :D
Bir daha içmedim zaten hayatım boyunca. En delikanlı adamı getir onun o zehir gibi tadına dayanıp tekrar içmeyi göze almaz. Saatlerce kaynatman lazım ki içeriğini suya iyice salsın. İki yemek kaşığı koyunca tadı nasıl oluyor bilmem, benim gibi yarım kilo kaynatıp suyundan bir damla ağzına koy ne demek istediğimi anlayacaksın :)
Sonuç olarak abartılacak bir etkisi yok bildiğin doğal antidepresan. Öyle kafa yapma özelliği falan yok. Bebe cevizi^^ üzerlik tohumunu döver :D
Biz bunu elde rendeleyip kafa yapıcaz diye ne zahmetler çekiyorduk zamanında :D artık öğütülmüşü satılıyor: https://www.trendyol.com/arifoglu/muskat-ogutulmus-100g-p-14417959
Abey bahsettiğiniz şey muskat mi ? Üzerlik tohumu dediğiniz şey
-
DadasAdam bunu yazdı
anaa rendelenmiş hazır nutmeg mi varmış bizde.
insanın başına durduk yere iş çıkarıyonuz :D
üzerlik tohumu yüksek doz üzerlik tatatataatata öldün cıq ölmesen güzel şey aslında