Vadofone
-
Şu an Yurt dışındayim yurt dışına çıkarken çağrı merkezini arayip kullanıma açmasını istemiştm fakat belliki bi aksilik olmuş şu an yurt dışındayım fakat kullanıma açılmamış hattım hiç bi yeri arıyamıyorum arkadaşlarım yurt dışı bağlantılarım kitlendim kaldım öyle
not: etiyopyadayimikincisi ise beni ararlarsa hem bana hem onlara mı ücret yazılacak ve sms gelirse benden bi ücret gidicekmi ?
şimdiden teşekkürler
-
*121# denedim olmadı sonuç bilinmiyor diyor
-
s yaz 7000 msj gönder cevap gelıyormu bak gelıyorsa onlıne h
onlıne hzmetlerden kendın ac
-
Mesaj gönderip alamıyorum hat çekiyo fakat ne tel geliyo ne de gidiyo
edit ayrıca vafodone online hizmetlere girebilmek içinde sms göndermem gerek onuda denedim
bychaos tarafından 09/Eyl/13 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
wireless bulduğun bir yerden, skype a kredi kartıyla para atarak müşteri hizmetlerini arayabilirsin hocam. Aklıma başka bir yöntem gelmedi.
-
Onuda denedim kredi kartım sms aktiveli
-
hacim bilgilerini ver biz senin adina arayalim vodafone u actiralim ? yada biri sana hayrina voip versin iki dakka arayiver
-
online işlemlerden kendin aç yurt dişini :D
-
FiL3MAN bunu yazdı
online işlemlerden kendin aç yurt dişini :D
siteye önceden giriş yapmamış belli ki. oraya girebilmesi için de hattını kullanıp şifreyi öğrenmesi gerekiyor. vodafoneu başka bi telefondan arayıp, senin hattın için işlem yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. bilgileri doğru verdiğinde sorun olmuyor. yardımcı oluyorlar bychaos.
-
yurtdışında kullanım için ROAM AC yazıp 7048 e yolla hocam.. kullanıma öyle açılıyo yurtdışında
MaviGozluDev tarafından 09/Eyl/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Halledemediysen cep numarani soyle ariyim vodafonu, pm atarsan anne kizlik soyadi baba adi dogum tarihi gibi sorduklari seyli soylersen daha da kolay olur tabi