Vahşi Ermeniler....
-
bi seminerde görmüştüm hocalı katliamının resimlerini arkadaşlarla donup kaldık önümüzdede kızlar vardı hepsi hüngür hüngür ağlamıştı. Bu şerefsizleri öldürmek bile yetmez 365 gün işkence etcen öle öldürcen.
-
şerefisz köpeklerrrr
-
Hocalı köyü katliamı.Ermenilerin yakın tarihte yaptıkları katliam.
Hepimiz ermeniyiz diye bagıran sahsiyetsiz sahıslar bu katliamın yıl dönümünde ellerini pankartlar alıp bi şerefsizin ardından yürüdükleri gibi öle onca TÜRKÜN arkasından yürüdülermi? -
ALLAH Belalarını Versin Diyecek Başka Bİşi Bulamıyorum.........
-
Amk ErmeniLer.. Orospu c.C. larI Bir Ermenı Öldürüldü Diye Bizim Saf,İnsanlarımız YoLLara DökuLdu.. Götlerini Yırta yırta BBagırdılar.. Okadar Şehit Öldürüldü Hangi Birisi Yürüdü O Kadar.. İnsan..
-
ŞUNU belirtmeliyim ,kars ermeni sınırında (kars/digor/kilittaşı karakolu) görevliyken pusu için kazılan mevzilerden dedelerimizin kafatası çıkıyordu hemde toplu halde .1 mt bile kazmadan ulaşıyorduk kemiklere pusu atacak yer bulmak imkansız gibi ve osmanlıdan kalma atılan mermiler çıkıyordu. orada katliam var ve bu ermeni katliamıdır ..
ben ne ermeniyim nede hıyart dinkim eğer bu ülkede pankart açıp hemde istanbulda .bir gün hesap soracagız deniyorsa demekki yolunda gitmeyen bişeyler var.
ama unutmasınlarki bu ülkede ne fatihalar nede yasinler biter .
varsın hepsi hıyart dırink olsun varsın hepsi ermeni olsun.
ya sese ya sisi türkiye cumhuriyetine saygıyı öğrenecekler.
karabağa gelince ,burayı almalarının tek sebebi türkiye ile türk cumhuriyetlerinin arasındaki sınırını bölmekti şimdilik amaçlarına ulaşmış görünüyorlar.
haydar aliyevin de dediği gibi, ama savaşla ama siyasetle eninde sonunda alacagız karabagı.ve işte ogün geldiğinde yaptığınız katliamların hesabını soracagız.
nasıl hesap sorulur?bizden öğreneceksiniz.....
en iyi kürt ölü kürt diyenler sizi duyamıyorum neredesiniz???
-
bu okuduğum vahşet hiç bir insanoğlunun akli dengesi yerindeyken yapabilceği şeyler deil..ama ne varki eet biizim insanlarımız bir ermeni için yollara döküldüler...bu kötü olmayabilir..ama hergün bu vatanı savunmak için kaç şehit veriyorus..ama sadece bağrı yanan anaların tek bir gun aksa hbrlerinde 2dklık feryatlarına şahit oluyoruz...peki bu türk evladının kanı için yollara çıkıpta isyan etmeyen lere ne demeli..ne günahı vardı şehit düşen türk gençlerimizin..
-
bir kişinin ölümü Cinayet,binlercenin ölümü İstatistiktir.
acı gerçek işte.
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------bu söylediklerin %100 doğru mu?
ermenileri sevmem ama bu kadar caniliği de yapabileceklerini sanmam..sonuçta onlarda insan...
-----------------------------
kardeş onlar insan deil onlar o.ç...... bunu herkes bile yakında onlarda görecek siz merak etmeyin..onların da sonu yakındır Allah^ın izniyle İnşallah... -
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------ŞUNU belirtmeliyim ,kars ermeni sınırında (kars/digor/kilittaşı karakolu) görevliyken pusu için kazılan mevzilerden dedelerimizin kafatası çıkıyordu hemde toplu halde .1 mt bile kazmadan ulaşıyorduk kemiklere pusu atacak yer bulmak imkansız gibi ve osmanlıdan kalma atılan mermiler çıkıyordu. orada katliam var ve bu ermeni katliamıdır ..
ben ne ermeniyim nede hıyart dinkim eğer bu ülkede pankart açıp hemde istanbulda .bir gün hesap soracagız deniyorsa demekki yolunda gitmeyen bişeyler var.
ama unutmasınlarki bu ülkede ne fatihalar nede yasinler biter .
varsın hepsi hıyart dırink olsun varsın hepsi ermeni olsun.
ya sese ya sisi türkiye cumhuriyetine saygıyı öğrenecekler.
karabağa gelince ,burayı almalarının tek sebebi türkiye ile türk cumhuriyetlerinin arasındaki sınırını bölmekti şimdilik amaçlarına ulaşmış görünüyorlar.
haydar aliyevin de dediği gibi, ama savaşla ama siyasetle eninde sonunda alacagız karabagı.ve işte ogün geldiğinde yaptığınız katliamların hesabını soracagız.
nasıl hesap sorulur?bizden öğreneceksiniz.....
en iyi kürt ölü kürt diyenler sizi duyamıyorum neredesiniz???
-----------------------------burdayız baba arkanda sen meraklanma bu ülkede vatanı için canını verecek adam çok dualar bizler ve vatanımız için bunu asla unutmayın...