Vahşi Ermeniler....
-
hepimiz türküz hepimiz mehmetiz. biz bu vatanı karşılıksız sevdik.
-
o gün herkesin hepimiz ermeniyiz,hepimiz hrant dinkiz diye bağırması sadece olaya tepki içindi, bana şimdi katilleri savunmayın, tamam ermenilerin içinde kanı bozuk adamlar olabilir, bizde hiç yok mu??? ,18 yaşındaki çocuğun beynini yıkadılar ,Türklere hakaret etti şöyle dedi böyle dedi dediler baskı yaptılar ,zorla adamı vurdurdular, onlarımı savunuyor sunuz??? , bırakın Allah aşkına, hrant dinkin yazısını okudunuz mu? yazıda hakaret diye bişey yok bir kere, neyse ben ne söylesem boş bazıları kafatasçı olduğu için!...
-
alayının amk.! şerefsiz köpekler!
-
Bir zamanlar toros dağlarında çobanlıkyapan biri köpeği yaşlandığı için arkadaşı buna iki tane yavru hediye etmiş.
gel zaman git zaman yaşlısı ölünce yeni büyüyen iki köpek koyunlara bekçilik yapmaya başlamış. bir gün sürüsünü kurtlar basınca köpeklerin korkarak kaçışını izlemiş ve ertesi günde ikisinide vurarak öldürmüş.be çobanın babası demişki
'' evladım kırma köpek onlar .saf kan değil.''
Burda ırkçılık yapmak istemiyorum ırkçıda değilim.ama illaki bir insanın soyu sopu sütü temiz olması gerekiyor.
Bugün kalkmış ermeniler başörtüsünü bile savunur duruma gelmişler .gerçekten savunduklarını midesi kaldırıyormu bunların ? asla! dindar kesimden destek almak için.Sen kalk T.C. hakaret et.özgürlük kavramı altında .benim buna hakkım var de. sonrada kalkar biri bunu vurur.Vuran kişi haklımı değil ama neden vurdu? Kanunlarımız bu tip insanlarda yetersiz kaldığı gerekli cezaları vermek için savcılarımızın ihmali neticesinde doğan boşluk ta bir şekilde yasinler gayriyasal Bir şekilde doldurmuş.Yasalar T.C. ,Atatürke,bölünmez bütünlüğe misakı milliye sert şekilde sahip çıkmış olsaydı belki bunlar olmazdı.Dink midir dünkmüdür neyse bu tiplemelerde gaztelerine basın özgürlüğü deyip bu işi yapamaz ve kimsede bunu kendi görevi gibi algılamazdı.
Bu cumhuriyetimizi bölmek isteyen ne kadar yamyam var bu dünyada ..
-
keser döner sap döner
gün gelir hesap döner
ya sabır deyip geleceği beklemekten başka çare yok şu an.
yapılması gereken:
azerbaycan+türkiye ortak deklarasyon hazırlayıp savaş ilan etmeli.
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------
o gün herkesin hepimiz ermeniyiz,hepimiz hrant dinkiz diye bağırması sadece olaya tepki içindi, bana şimdi katilleri savunmayın, tamam ermenilerin içinde kanı bozuk adamlar olabilir, bizde hiç yok mu??? ,18 yaşındaki çocuğun beynini yıkadılar ,Türklere hakaret etti şöyle dedi böyle dedi dediler baskı yaptılar ,zorla adamı vurdurdular, onlarımı savunuyor sunuz??? , bırakın Allah aşkına, hrant dinkin yazısını okudunuz mu? yazıda hakaret diye bişey yok bir kere, neyse ben ne söylesem boş bazıları kafatasçı olduğu için!...
duruşma öncesi meydanda toplanıp yine aynı senaryoyu yazmalarıdamı bi tepkiydi bu tepki nereye ve ne zamana kadar sürecek? ille sopaları bırakıp kılıçlar kuşanıp yeni ogünler yasinlermi doguralım?ve bu konudaki asıl nokta ermenilerin katliam yapmalarıdır burda gelip türkler barbardır cart tır curttur diyen bi adamı savunma ha ermeniysen o ayrı nede olsa tahribata ermeniler giremez diye bir yazı yok.
hrant dinkin yazısını okumadım aslada okumam halkıma dil uzatan bi adam bana ne verebilirki.,ama sen istersen biraz daha araştırma yapıp azeri ermeni savaşını oku 1915 lere gerek bile yok...
not : evet yediği ekmeğe ihanet edip bizi sırtımızdan vuran bir halkı asla affetmeyiz gerekirse vatan için halkımız için kafatasçıda oluruz kellede alırız.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------__d_mode__ bunu yazdı:
duruşma öncesi meydanda toplanıp yine aynı senaryoyu yazmalarıdamı bi tepkiydi bu tepki nereye ve ne zamana kadar sürecek? ille sopaları bırakıp kılıçlar kuşanıp yeni ogünler yasinlermi doguralım?------------------------------
buna yorum yok
--------------------
ve bu konudaki asıl nokta ermenilerin katliam yapmalarıdır burda gelip türkler barbardır cart tır curttur diyen bi adamı savunma ha ermeniysen o ayrı nede olsa tahribata ermeniler giremez diye bir yazı yok.
---------------------
ermeni değilim,hatta hayatımda tek bir ermeni bile görmedim,ayrıca kim Türkler bar bar dedi ,hrant dink mi? ispat varmı yokse sende birilerinden duyupta adama kinmi güdüyorsun?
-------------
hrant dinkin yazısını okumadım aslada okumam halkıma dil uzatan bi adam bana ne verebilirki.,ama sen istersen biraz daha araştırma yapıp azeri ermeni savaşını oku 1915 lere gerek bile yok...
-----------
yazısını okumadan nereden biliyorsun halkına dil uzattığını? eğer bana halkıma dil uzattığını kanıtlarsan hrant dink ile ilgili tek bir kelime bile etmiycem
-----------
not : evet yediği ekmeğe ihanet edip bizi sırtımızdan vuran bir halkı asla affetmeyiz gerekirse vatan için halkımız için kafatasçıda oluruz kellede alırız.
-----------------------------evet içlerinde ihanet edenler vardır, onların gözünün yaşına bende bakmam, vatan herşeyden önce gelir,gelmelidir! ama hepsininde aynı olucağını sanmıyorum,
-
Yazısını okumadıysam nereden bilecegim öylemi? e a.q tv diye bişey var haberin yokmu?illede yazısınımı okuyacagım? iddiaları açık ve net.diyorki siz türkler bizim atalarımızı katlettiniz yani barbarsınız.
a.q ben böyle yönetimin git ermenistanda söyle ermeniler türkleri katletmişler diye ,adamı sikerler.boynuna ip bağlayıp 7 gün sallandırırlar.
ama burda senin gibiler yüzünden cesaret alıp,benim ülkemde benden hesap sormaya kalkıyorlar.
not.sana zıt gittiğimi falan düşünme ama yanlış düşünen sensin insani yönden bakıyorsun hayvanlara.inan değmezler.bu senin fazla iyi niyetli olduğunu gösteriyor.
-
http://www.youtube.com/watch?v=2RqkKjbKOxU&mode=related&search=
ermenilerin azerilere neler yaptıgını görün. göz oymaları yüz derisi soymaları :(
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=2RqkKjbKOxU&mode=related&search=
ermenilerin azerilere neler yaptıgını görün. göz oymaları yüz derisi soymaları :(
Hocalar katliyamınından bahsediyorsun sanırım, çok adice şerefsizce hayvanca ,istediğinizi diyebilirsiniz, böyle bir katliyam ,insanların ne kadar hayvan olduğunu gösteren bir katliyam, eminim o katliyamı yabanlar şimdi cehennemin en ücra köşesindedirler, yalnız sen beni yanlış anlıyorsun, bak benim demek istediğim bütün ermeniler öyle değildir elbette içlerinde bu vatanı canı gibi sevenler var fakat tüm ermenilere laf söylerseniz onlarıda soğutursunuz, ben bunu anlatmaya çalışıyorum , neyse bu zamandan sonra kimsenin fikirlerini değiştiremezsin, ama kimseninde günahınıda almamak lazım...