Varmı İsteyen Elektronik Sigara
-
Arkadaşlar Elektronik sigara getirtecegğim. İsteyen arkadaslar varsa ona göre net sayı belirleyeceğim. Çevremdeki arkadaşlarım için bir miktar getireceğim. Buraya gir sorayım dedım almak ısteyen arkadaslar varsa onlar ıcınde getırecegım Fiyat 25 tl tir(Kargo Hariç). Paketle birlikte: 10 adet kartus Sarj aleti bir adet elektronik sigara gelecektir. Kapıda ödeme seçeneği ile kargo dahil 30 tl dir.
-
bildiğin sigara tadı veriyor mu ?
-
Aşırı zararlı olduğunu okumuştum sigaradan daha riskliymiş
tad değil sadece duman veriyo pöfür pöfür sanırım
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğin sigara tadı veriyor mu ?
-----------------------------bende merak ediyorum gerçek sigara tadı veriyorsa almak isterim
-
EpheSuS bunu yazdı:
Aşırı zararlı olduğunu okumuştum sigaradan daha riskliymiş
tad değil sadece duman veriyo pöfür pöfür sanırım
-----------------------------Evet sigaradan daha zararlı olduğunu ben de duymuştum.
-
Gercek tadı veriyor hocam. Çevrenizde varsa kullanan bır deneyın ona gore karar verırsınız. Aradan cıkar bır kac kısı der alakası yok. Sigaradan sıgaraya bıle tad konusunda fark varken bıraz tad farkı olacak bundada.Marlbora ıle winston superligh bir mi ?Hayır degıl . Bırakmak ıcın bırebır ıdeal gunde 2 paket ıcıyorum ben . Para sorun degıl fakat vucuda zararları saymakla bıtmek sıgaranın. Elektrınk sıgaranın zararı var mıdır bılemıyorum tr de su anda yasak yok ınt de cok yuksek fıyatlara satıyorlar. Bu tarz urunlerı . Zararı konusundaki düşüncem ise: Sıgara devamlı ıcıyorsan bu urun bırakmanı saglayacagı ıcın cok zararı olacagını dusunmuyorum Bırakmak ıcın bırebır ıdealdır. Ben bu sayade bırakan kısılerı gordum. Ben bırakacagım ve arkadaslarımında tbt den de arkadasların bırakmasını saglayabılırsem ne mutlu bana.
-
zararlı demelerinin nedeni bunu alan bilgisiz insanlar elektronik sigara dumansız vs diye normal sigaradan kat kat daha fazla kullandılar onun için zararlı deniyor.yoksa normal sigaradan daha az zararlı
-
dumansız sigaranın...
-
Orta okuldan beri sigara içen birisi olarak, daha önce zibilyon kez bıraktım sigarayı. Böyle kısa dönemler değil, 1 yıl kadar içmediğim bile oldu. Yine bıraktım 3 haftadır ağzıma sürmüyorum. İçerken günde bir paket falan içiyorum. Demek istediğim; böyle ürünlere gerek olmadan da bırakabilirsiniz istediğiniz zaman. Ama faydası oluyorsa ne ala.
-
Prometheus bunu yazdı:
dumansız sigaranın...
-----------------------------taa mına koyayıım...
-
aslında olabilitesi var hajım. Kredi kartı ile nasıl ödeme yapabilirim?