Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
tüm bölgelerde dağıtım var şuan. ben aldım fakat insan en azındn bi deneme sürüm koyar dvd ye. i*neler.
şimdi bulacam indirecem kotaya girecek. sinirlendm mk.
dvdde 1 gblık eğitim var. en azından trial verirsiniz demi lan. chip bile veriyo :D
-
Bi haftaya kalmaz rapide düşer o zaman :)
-
Konu 7 mart'ta açılmış sen 15 mayısta 1 haftaya rapide düşer diyorsun.
Konuyu açan eleman bile öldü :|
-
@seadog daha dagıtılmaya baslayalı 1 hafta olmadı... vefat eden arkadas kampanyayı bildiriyodu. arada 49 gun gectı vsvs anlatabildim mi ;)
-
ise yarar sertifika sinava girerek alinir. bunun verdigiyle bisi olmaz. bende edutime grafik tasarim kursuna gittim. onlarda sertifika verdi ama biseye yaramaz dediler
sinava girmen lazim dediler gercek ise yarar sertifika icin
-
Dün uğradım :S tek olanlar dağıtılmaya başlanmış 49 kupon biriktirenler 1-2 hafta daha beklicek dedi ne b.ktan iş ya
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
ise yarar sertifika sinava girerek alinir. bunun verdigiyle bisi olmaz. bende edutime grafik tasarim kursuna gittim. onlarda sertifika verdi ama biseye yaramaz dediler
sinava girmen lazim dediler gercek ise yarar sertifika icin
-----------------------------buda sınavla hacı 2 ay sonra sınavı olcak online ama
-
tbt enteresan bi platform .. mürid konu açıyo .. sonra vefat ediyo (En son bitkisel hayatda diye okudum yanlış hatırlamıyosam) .. Daha sonra aynı konu üzerinde başka müridler sınav + sertifikasyon tartışmasına devam ediyor :) Trajikomik
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
tbt enteresan bi platform .. mürid konu açıyo .. sonra vefat ediyo (En son bitkisel hayatda diye okudum yanlış hatırlamıyosam) .. Daha sonra aynı konu üzerinde başka müridler sınav + sertifikasyon tartışmasına devam ediyor :) Trajikomik
-----------------------------hacım ne yapmak gerekir günlerce yas tutup o insanın açtığı konulardan mesajlarından uzak durmak konusmamak mı gerekir. Hayat devam ediyor, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
Ölen arkadastan cvp yok :D