Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
ayrıca kişisel tercih ya da zevkten bahsetmişsin ozaman kimse yazım kurallarına uymasın isteyen emoca yazsın? sonuçta kişisel tercih ve zevk??
neyse konu dagılmasın.
@recobaba birdahaki sefer söz:D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
VBDream bunu yazdı:
herşeyi kişiselleştirip forumun ağzına sıçmassak olmaz, lütfen devam edelim ...
2. bir husus: Önemsiz ama konu hakkında, kodumun interneti sınırsız bir kaynak, bu kuponları biriktirip sonra bu setleri alacaksınız, sonra programlama öğreneceksiniz, hmm, peki mantıkla hareket edersek herşeyin aksine, hemen şimdi görsel eğitim setleri,e-booklar ve örnekler download etsek, cuma günü bitse, etti 5 kupon. bir buçuk ayda öğrenmeye, işi kapmaya çalışsak etti 44 kupon. Hayırlı olsun yeni setin...
-----------------------------Kitaplarda veriyormus güzel kitaplar gibi duruyor
-----------------------------bir zamanlar bende senin gibi düşünürdüm elimde
hemen hemen her konuda 5gb yi aşkın pdf dosyası olarak ebook var ama monitöden okunmuyor
basılı olması daha rahat :|
herşeyi sie ettim
kitap bu olm kütüphanrnde yada masanın üstünde felan durunca insanı daha bir havalı gösteriyor :D
-
Bu zimbirti yarinmi basliyor
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------07.03 başlıyor. bugün yani
git al hemen bitane :)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Yarin alsam nolur useniyorum bi sorun cikmaz demi :D
-
Claros bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Yarin alsam nolur useniyorum bi sorun cikmaz demi :D
-----------------------------Yarına bulamazsınki :) 08.03 yarın :)
-
yuh konu ne kadar dağılmış :|
bi an başka konuya(sekmeye) mi geçtim diye düşündüm
bu arada konunun başlarında kupon tartışması çıkmış
hiç kupon toplamadınız mı siz ya :D
-
yedek kuponlar verirler.e haydi vakitte öyle bir şey yok diyelim ozaman yarın 2 tane alırsınız:)
-
Yav ciktim aksam aksam vatan gazetesi aradim bulamadim hic bir yerde ben yarin iki gazete alsam bi tanesi dun yerine gecse olmazmi :|
-
Claros bunu yazdı:
Yav ciktim aksam aksam vatan gazetesi aradim bulamadim hic bir yerde ben yarin iki gazete alsam bi tanesi dun yerine gecse olmazmi :|
-----------------------------kampanya dün başladı fakat bugün kampanya 2 adında yeni başlangıç kuponu daha verdi.
yarın da kampanya 3 diye yeni bir başlangıç kuponu verebilir her ihtimale karşı gidip bir bak derim.