Vatana Millete Hayırlı Bir Site Acıcaz Ama Ne Kurmalıyız Sizce..
-
Sevgili muridler. Bizim Elimizde çoğu kişinin bilmediği çok gizli bilgiler belgeleriyle beraber var. Devlet ve Türk insanı hakkında politikacılar siyasetçiler yurt içi yurt dışı bir çok kimsenin bilgilerine sahibiz. Bunları bir web sitesinde paylaşmak istiyoruz.Gecmiş hükümetlerin ve şimdiki hükümetin yaptığı ikili giz anlaşmalrı ortaya çıkarıcaz. Bunları Türk insanımızında öğrenmesi için acacağımız sitenin tasarımı nasıl olmalı. Şahsen php veya asp bilmiyorum. kendim kodlayamam. siz ne önerirsizniz. hazır portallarda bu iş için basit kaçabilir mi? bildiğiniz görsellik acısından iyi portal varmı. yada siz muridlerde bu konuya uyacak script var mı?
tabi site sadece bunlardan ibaret olmayacak. güncel konular, haber, oyun , download vs vs. yani anlayacağınız ne tür bi tasarım kullanmalıyım.. yardımlarınızı bekliyorum...
-
İçeri atmasınlar seni Ergenekon yüzünden :). Yakında bir portal çıkaracam.
Sana bu portalı vermekten vazgeçtim, altta telif yazıyor. Kesin beni de alırlar.
-
yok atamazlar. bizim arkamız sağlam...
-
arkanız nasıl sağlam ?
-
yani biz doğruları halka duyuruyoruz diye bizi alamazlar. nasıl sağlam olduğunu söylersem bi anlamı kalmaz. neyse derin mevzulara girmeyelim ben yardımlarınızı bekliyorum. elinde bu iş için uygun yazılım varmı. yada hangi hazır portalı önerirsiniz...
-
madem elinde o kadar sağlam dökümanlar var ver istihbarata yada g.kurmaya gereğini yapsınlar
arkam sağlam demişsin istihbaratçı değilsen bu memlekette arkan filan sağlam olamaz
dikkat et hocam sonra bozuk para gibi harçarlar adamı
-
TBT Boş işlerden sorumlu root :| benmi özentiyim senmi özentisin kim özenti:|
-
Eğer elinde sağlam bilgiler varsa sen sanada dikkat etmelisin bence, birilerinin birilerince çok önemli mahrem bilgilerini sunarsan, seni affetmezler. Ama illa da yapacaksan internette atin sitesi yesil sitesi vb bir kaç site daha var bunlarda çok çok fazla bilgide bulabilirsin.
-
wordpress olmazmı?
tam öyle portal türü değil ama belgeler yazıysa tam bu iiş için :)
-
Vatana millete hayırlı site açacaksan gizli belgeleri neden yayınlıyosun :|
-
gizli bilgiler dediğim en basta AKP sonra CHP, MHP , DYP , ANAP bu partilerin kendi hükümetleri sırasında devlet adına yaptığı zararlı faaliyetler dış politika ve yanlışları yapılan gizli anlaşmalar yeraltı kaynaklarımızın gecmişte ve günümüzde kullanımı satılması vs vs . Hastanelerde dönen çok büyük entrikalar ve çok büyük para vurgunu Türk Telekom gerceği , TEelekom neden satıldı bilinmeyen yönleri, Kamu kuruluşlarınıun satımı İhale adı altında dönen oyunlar, Kamu Bankalarının satış gerceği bilinmeyen yönleri, Rusya - Türkiye ilişkisi acıklanmayan Yönleri yapılan gizli ikili anlaşmaları TÜrkiye - AB ilişkisi burda dönen entrikalar. Amerika - Türkiye arasındaki gizli anlaşmalar ve gercekler , İNCİRLİK olayının perde arkası, Türkiye nin NÜKLEER programı bu alandaki anlaşmalar ve gercekler, Türkiye Uzay Arastırma faaliyetleri ve gercekleri , Mesut Yılmaz vatanı nasıl ve neden sattı tüm ayrıntılarıyla ve belgeleriyle,