folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.



Vatanbilgisayar Telefon İadesini Kabul Etmiyor.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Apple'dan almış olsan 2 hafta içinde koşul belirtmeksizin iade yapabilirdin. Hatta karşı ödemeli kargo ile yollayıp, para iadesini banka hesabına bile ödetebilirdin, androidin daşşağı hatrına yaparlardı.

    Ama bir Apple ürününü Apple'ın kendisi dururken sağdan soldan alabilecek kapasitede bir adama iPhone çok fazla bir cihaz, Vatan Computer ise ne yapsa haklıdır.


    Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Homo

    Mediamarkt da aynı şekilde iade almıyor aklınızda bulunsun.


    dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

    Apple'dan almış olsan 2 hafta içinde koşul belirtmeksizin iade yapabilirdin. Hatta karşı ödemeli kargo ile yollayıp, para iadesini banka hesabına bile ödetebilirdin, androidin daşşağı hatrına yaparlardı.

    Ama bir Apple ürününü Apple'ın kendisi dururken sağdan soldan alabilecek kapasitede bir adama iPhone çok fazla bir cihaz, Vatan Computer ise ne yapsa haklıdır.

    kıyamam ben onlara :(

    icloud rezillikleri kadar konuşsunlar. verdikleri 5gb larını yerim onların.

    burada apple ürünü sahibi olan çoğu muridler demekki düşük kapasitede olan insanlar benim gibi. çünkü bir çoğu ya operatorunden satın almış yada farklı mağazalardan.

    ama ayfonun bana fazla olduğu konusunda haklısın sanırım.

    çünkü bu telefon 3310 kadar akılsız bir telefon.

    birileri güzel güzel mp3 paylaşıp görüntülü konuşurken ben köşede küçük emrah gibi kıvrılıp duygulandım.

    nie özgür değilim ? neden istediğimi yapamıyorum ? neden her uygulamadan benden para istiyor ?

    birde artık olay kolay iade almıyor diye bir mevzu var ortada. çok artislik yaptı beğenmiyorsun gönder diye. şimdi iadeleri geriye çevirmeye başladı :)

     


    fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Erkek

    son çare android bi cihazla değiştirmeyi denicen artık


    ..Morali hep bozuk olan insan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2008
    Erkek

    Ürünü kullanmışsın açmış sim kart takmışsın, bu ürünü bu adamlar tekrar rafa koyup satamazlar. Sistem şöyle yürüyor, mesela bir ayakkabı aldın gittin sokakta 1 gün giydin adamlara getirdin ben bunu beğenmedim rahat edemedim iade etmek istiyorum. Yok öyle bi dünya o ayakkabının tabanı yer görüyor hasar alıyor o ayakkabıyı sen iade edebilirsen eğer o ürün reyonda tekrar satılamayacağı için herhangi bi şekilde değişimi mümkün değil.  Ayakkabının kullanılmamış en fazla evde denenmiş olmasına izin verirler. Empati yap biraz sen kullanılmış ürün almak istermiydin ?


    http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    hocam sen mağazadan mı aldın kaç sayfa okudum göremedim??


    İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    vatan bilgisayar yazıyor ya başlıkta müdür . gidip direk mağazadan aldım


    fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2013
    Erkek

    Vatanbilgisayarmı abi hiç intenrtidemi karıştırmadın alırken Vatandan kalem pil almam ben arkadaş gider tezgahta telefon satan adamdan alırım vatandan almam.Bundan beş ay önceydi Htc m8 aldım adamın gözünün önünde actım kutuyu kasa açık çıktı dedim bu cihaz sorunlu almam ben bunu.Adam kutu acıldı yapacak bişi yok dedi.şaştım kaldım dedim sende bunu değiştirme bende bu dükkanı başına yıkarım dedim harala gürele yeni cihazı aldım hoca eve geldim onunda ekranında ölü pixel çıktı götürdüm dedim bunun ekranında ölü pixel var değiştirin dedim.Maalesef dedi.servise yollicaz eyer ölü pixel varsa servis o yönde rapor yazarsa değişir dedi neyse verdim 10 gün sonra sıfır cihazın ekranı değişmiş şekilde geldi ve hali içler acısı takamamışlar ekranı yerine oturmamış çizik vs.hakem heyetine başvurdum bu ay başı sonuç çıkacak.çok uzattım neyse biz halk olarak zikilmeyi hakediyoruz arkadaş dünyanın en yüksek vergisini öde yani kendine bir telefon alırken devletede bitane telefon almış oluyosun sonra bu devlet mağdur olduğunda bana ne desin cok samimi söylüyorum ne alırsanız alın kaçak alın.


    Hâla çömez.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

    vatan bilgisayar yazıyor ya başlıkta müdür . gidip direk mağazadan aldım

    kanun gereği mağazadan görerek aldığın ürünün sebepsiz iadesi yoktur hocam. Ondan sordum elden mi internetten mi diye.  Vatan değil diğer yerler de kabul etmez kolay kolay. Kutusu açılınca hepsi aynı terane... ama siteden alsaydın. İade ederkende fabrika ayarlarına çevirip gönderseydin bir şey diyemezlerdi.

    hızlıal dan bir sene evvel 350tl ye android huawei telefon almıştım. Birkaç gün kullandım. Cihaz kullanılmış iade edilmiş cihazdı belliydi. Msj attım. Cihaz iade cihaz belli .Yenisi ile değiştirecekseniz değiştirin yoksa iade alın dedim. 2. cihaz da aynı 3. cihaz da  aynıydı. KVK dan geliyor biz içini açmıyoruz isterseniz paranızı iade ederiz dediler ve iade ettiler. Yeni tv aldım axen 49" led 999tl . İlk gelende tırnak kadar sararma vardı. Dedim servis raporu beklemeden değiştirecekseniz değiştirin yoksa iade alın. GÖnderdim onlar da ertesi gün yenisini gönderdi. Bu konularda hızlıal üzmedi beni hiç. Yardımcı oldular. Ama elden alınan şeylerde mağazalar kanunen zorunlulukları olmadığı için iade almıyorlar çünkü distribütörler kabul etmiyor zaten.

    Liquid tarafından 13/Tem/15 03:51 tarihinde düzenlenmiştir

    İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ocak/2010
    Erkek

    Vatan değişim ve iadelerde cok sorun cıkartıyo. 

    Bn teknosadan aldım teli 10 güne yakın kullandım sonra alısamadım tele deyip iade ettim. Hic sim kart taktınız mı diye sormadılar. Teknosa genel olarak bu yönden iyi.

    işini bnce tek halledebileceğin yer genel merkez şikayet hatları. Üstüne gidiceksn daha bikac gün kullanmısım memnun kalmadm kardeşim fln filan diceksn. Kullanmadan nasıl anlıyım bn diceksin. Yanasmazlarsa şikayet ederm fln cinsinden konus. Son şansın böle bişey olur. 

    Şahsi fikrim 5s batarya dısında iphonenun genel olarak en beğenilen telefonlarından. 


    Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
Toplam Hit: 6678 Toplam Mesaj: 59
iade vatancomputer vatanbilgisayar iphone 5s