folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vay Başımıza Gelenler



Vay Başımıza Gelenler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Arkadaşlar Daha Saatler Önce Gece Yarısı Halısaha Maçından Çıktıktan Sonra Saat 02-00.' da üsküdar cumhuriyet lisesinin karşısındaki patsocuya patsolamaya gidiyorduk ve altımızda bir audi vardı. Tam köprü sapağına gelmeden otoyolun sona erdiği noktadaki köprüden geçiyordukki adamın biri selektör çakmaya başladı ama ne selektör. 15 saniye sürdü. Sonra biz sağdan yavaşladık elemanlardan biri baş başa giderken senin derdin ne felan dedi. Bİzimki senin derdin ne dedi. Karşıdaki araç çek sağa diyince eleman ne çekicem dedi ve bana döndü napalım klinsmann ben de düşündüm (lan dedim kendi kendime bu ne şimdi manyak mı bu herifler holigan felan herhalde akşam akşam kavga mı istiyor canları durduk yere) dedim o zaman çek sağa abi sopa neyin var mı dedim yok dedi. O Zaman bende dedim ki ilerle polis felan vardır ilk sağda dur. Biz altunizade den aşağı giderken döndük sağa orada uzunca bir yok vardır. ilerledikten sonra bunlar hala peşimizdeydi sonra bir kaçtane ekip otosu gördük ben sağdan el uzattım gelin diye çektik polisin önüne. bunlarda biz durduktan sonra FBI ajanı edasında önümüze çarpraz kırıp park ettiler. Biz dedik oh lan derleri neyse polise anlatsınlar lan birde ne göriyim AMK. İki tane çevik kuvvetten görevli bir tanede sivil artık polismidir nedir... Lan amk çevik kuvvetten elemanlar süpermen nidasında atladılar araçtan zaten süpermen edalarında önümüze kırdılar sonra bizim elemana çık arabadan felan dediler amk dedim bu ne lan bu elemanlara bu yetkiyi kim veriyo amk. Yanımızda trafik polisi var çevik kuvvet görevlileri gelmiş ehliyet ruhsat soruyor. Bizim eleman alttan almaya başladı benim biraderde dil döküyor felan. Yani amkdumun memleketinde polis gelmiş beni selektörle taciz ediyor sonrada bizi nerdeyse tartaklayacaklar. Bayaa alttan alınca bizim arkadaş adamların egoları akşam akşam tatmin oldu. Ama şu da varki Trafik polisi bi skim yapamadı mal mal bizim ismimizi aldı. Lan arkadaşta hiç bastırmayınca dedim noluyo olm hakkımızı savunamayacakmıyız.

    Arkadaşın ve bizim içine düştüğümüz durum beni çok kızdırdı açıkçası. Şimdi memleketin polisi işine gücüne bakacağına bombacıları yakalamakla uğraşacağına akşam akşam iki kuruşluk keyfimize giderken bizi taciz ederek resmen egosunu tatmin ediyor.Gelde sonra polise güven. Neymiş tehlikeli araba kullanıyormuşuz vs vs. BSG amk. normalde kafayı takmazdım zaten bana gidip çıkan yok fakat hem çeik kuvvetin hemde trafik polisinin insanları bu kadar kolay harcaması beni hasta ediyor. sual yok sorgu yok polis olduğu için her bir boku yapabileceğini zannediyorlar. Ben biraderi tutuyordum bırak alttan alma diye nezarete girmeye hazırdım. ayıp ulan allah belanızı versin diyorum. ayrıca çocukça yorum yapacaksanız hiç yazmayın.

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek
    Polislerin bu haklara aslında daha fazlasına sahip olmaları gerek bu ülke için ama bunların yaptığı geri zekalılık sellektörle adam mı çevirilir

    TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek
    Adam trafik polisi değil artist artist. arabadan fırlayışını görecektin. yaa gel bakalım şimdi diye. sanki boks maçına çıkıyoruz amk. kendinde o hakkı nasıl gördüğünü bilemezsin amk. eşkiya hipnalar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2005
    Erkek
    Hacı sana göre öyle bi bakıma haklısın ama bide o adamların bakımından düşün. Adamlar ne pisliklerle uğraşıyor. O pislikleri yola getirmek için evet boks maçına çıkar gibi tavır takınmaları lazım ama tabi asıl sorun sizin bi zorbalık yapmadan peşinize düşüşleri.

    TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek

    üniformalı memurların çoğu ve sivil polislerinde bir kısmı (azınlık bir kısmı) genellikle bu edalardalardır.

    en iyileride sivillerden çıkar. geçmiş olsun ve yazıklar olsun diyore başkada bişey demiyore.


    ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    olurmu hoca polis yurdum insanini zikmicekte kimi zikecek , zikleri anca sana bana kalkar.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    aynen katiliyorum kardesim, belki aramizda vardir polislik yapan arkadas ancak kusura bakmayin 2 sene okulu bitirip hayata atildiktan sonra bele bi silah veriyorlar %90 inin bi tarafi acaiippp bi bicimde kalkiyor birader.. kendi müzdarip cocukluk arkadasimdan biliyorum, adam simdi istanbulda polislik yapiyor tek tük görüsüyoruz ama rahatsiz edici bi sekilde kalkiklik gördüm.. sade bana degil, bütün cevreye, 1 arabayi parkedecek 1000 hata yapiyor uyaranlara sıkacak nerdeyse amk..

    choosing my confessions...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2008
    Erkek

    Aramızda Öleleri Yoktur ama Ya Çok Beleşçilik Yapanlar Var a.q. Burda bilgisayarcıyız a.q. herif internetten istediğine baktırıyo fln hiç para deyince ne parası fln a.q. bölelerini yaa ...

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    şu meşhur söz aklıma geldi olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.

    ayrıca sorun neymiş neden sellektör yapıp durmuşlar dertleri neymiş ? ne yapmışsınız ? bunu anlayamadım.


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Olurmu Canım Polisi Karalamayın. Polis Toplumun Göz Bebeğidir. Tabiki İroni yapıyorum.

    Ortama bakıyorum, Polisi Neredeyse Kundaktaki Bebek Nidalarında Şirinleştirenler var, Oysa Polisimiz Büyük Çoğunlukta Artistik Hareket Sergiliyor, Sahipsiz Olduğuna Kanaati getirdiği Şüpheliler Üzerinde Hala Şiddet Hüküm Sürdürüyorlar. Oysa Suça Delilden Gitmeleri Onlara Pek Zor ve itici Gelmektedir. Malesef Dayakla, İşkence Hala kaldımı bilmiyorum ama Sonuca Kendide de Suç işleyerek gitme meylinde olanlar Az  Sayıda Değiller.

    Büyük oranda Başarılarının Sırrı ise, Cep Telefonlarını Dinliyor olmalarında, Vede Aldıkları İhbarları Değerlendiriyor olmalarındadır.

    Mesleğinin Hakkını Vermekten Uzak Sırf Artistlik olsun diye Bu işi Yapanlar Var Malesef. Düşünki Benim Arabamı Ancak Trafik Polisi Çek Sağa Demelidir, Oda bariz Sebeplerden.

    Yolda Seyrederken Çevik Kuvvet Çek kenara Derse Usulsüz bir Yaklaşım olacaktır. Nihayetinde Hakkımda Şüphe varsa, Nokta kurup Önümü kesebilirler. Arkadaşın Başına Gelenler Hakikatende ilginç. 


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek

    Hayattaki tek başarıları üzerindeki üniformaları olan adamları polis yaparsan böyle olur. Akp ve yardakçıları olan emniyet müdürleri iktidardayken 1 mayısda işciyi dayak manyağı yapmalarıda,sokakta durduk yere çocuğu vurmalarıda 'münferit olaylar olarak' kalmaya devam edecektir.Polis devletine hoşgeldiniz.Aslında senin ucuz atlattığın için şükretmen gerek..

     trajik basın açıklaması;

    http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=1&detay_id=405

    Son günlerde yazılı basında polise yönelik objektif olmayan haksız, yalan, yanlış ve hakarete varan, muhabirlerin şahsi değerlendirmelerine bağlı olarak haber adı altında polisi yıpratıcı haberlere yer verilmektedir.

    Neticede polis de bir insandır.

    puhahaha neticede polis de bir insandır.Bu bildiriyi yazan kişileri merak ediyorum.ulan sen koskoca emniyet müdürlüğündesin.ilk okul 2'ye giden çocuk gibi basit savunma yapmanın mentalitesi nedir?

Toplam Hit: 4273 Toplam Mesaj: 35