VB.Net Kodunu Kaspersky Neden Virus Olarak Algiliyor?
-
Tamam hocam denedim oldu ama Windows acilmadi sadece benim ekledigim exe acildi.
Neyse allahdan Taskmanger'den regediti bulup girdimde ekleidgim anahtari sildim.
Sanirim anahtar sadece bu sekilde olmayacak.
shell C:\benim.exe explorer.exe veya
sehel explorer.exe C:\benim.exe seklinde olacak.Ama denemeye cekiniyorum!! Windows acilmaz falan !!
-
explorer.exe, c:\senin.exe
şeklinde dene hocam arada virgül olsun.. aslında bunları sanal bilgisayarda denemek gerekiyor. bu arada task manageri açıyorsan
dosya => yeni görev menüsünü çalıştır oraya explorer yazarsan windows açılır
-
tamam hocam en sagliklisi su sekilde oldu c:\benim.exe , explorer.exe
su sekilde explorer.exe , c:\benim.exe yine oluyor ama deskto siyah kaliyor
Blacktron tarafından 30/Mar/13 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam olmadı, benim.exe nin içinden explorer exeyi çalıştır. öncelikle taskliste baktırt, eğer exploer.exe yoksa çalıştır olsun bitsin :)
-
yani bu sekilde yanlismi? c:\benim.exe , explorer.exe
olmadi derken?
-
Blacktron bunu yazdı
yani bu sekilde yanlismi? c:\benim.exe , explorer.exe
olmadi derken?
hayır olmadı derken olmadı demek istememiş olmadı demek istemiş :P
şaka bi yana oda olmazsa böyle böyle yaparsın şeklinde yani alternatif olarak sunmuş :D
-
Blacktron bunu yazdı
Tamam hocam denedim oldu ama Windows acilmadi sadece benim ekledigim exe acildi.
Neyse allahdan Taskmanger'den regediti bulup girdimde ekleidgim anahtari sildim.
Sanirim anahtar sadece bu sekilde olmayacak.
shell C:\benim.exe explorer.exe veya
sehel explorer.exe C:\benim.exe seklinde olacak.Ama denemeye cekiniyorum!! Windows acilmaz falan !!
Hocam sanal isletim sistemi bu yüzden var.. alırsın bir kopyasını devam edersin.
-
ha tamam anladim olmadigi taktirde sunu söyle söylede yapabilirsin manasinda söylemis!!
;)
Blacktron tarafından 30/Mar/13 16:00 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
hocam olmadı, benim.exe nin içinden explorer exeyi çalıştır. öncelikle taskliste baktırt, eğer exploer.exe yoksa çalıştır olsun bitsin :)
bu yöntemi ben denedim de :D explorer.exeyi çalıştırtınca benim.exe'ye belgelerim açılıyo direk, masaüstü gelmiyo bi parametresi falan mı var acaba?
-
splintercell bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
bu yöntemi ben denedim de :D explorer.exeyi çalıştırtınca benim.exe'ye belgelerim açılıyo direk, masaüstü gelmiyo bi parametresi falan mı var acaba?
C:\Windows\explorer.exe yi çalıştırıyor musun ? bir parametresi yok benim bildiğim kadarıyla.. belki adminstrator çalıştırma yetkisi olmayabilir ya da şifre varsa windows açılışında o sorun olabilir..