Vdsl2 Ssler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    süpermiş... upload az gerçi ama olsun mühim olan download

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

Suda var En bastaki fake olabilir ac kapat:) bu dogru Forum kaydı biraz özür

Bu paylaşımlı bağlantı kullanan stand önündeki bir notebooktan aldığım test sonucu.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayınResmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Paylaşımsız tek bir bağlantının maximum download hızı

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayınResmin büyük halini görebilmek için tıklayın

vdsl2 standı

görüntülü sabit telefonlar

IPTV kutusu, iptv konusunda oradaki görevlinin belirttiğine göre yayın anıdaki hız 13mbp imiş. IPTV ilk olarak ankarada başlıyacakmış zaten ordaki yayında ankaradaki sunucudan geliyordu. Menü falan var siz kanal yada daha önce kaydedilmiş programları seçebiliyorsunuz pay tv gibi olacak galiba. Görüntüyü pek beğenmedi ben digital uydular kadar net değildi sanki... 2008 in ortasında istanbulda başlıyacakmış bu hizmet ancak sınırlı bölgelerde heryere yayılması 2009 da olur ancak.

iptv cihazının arkası

önden görünüş yanında airties modem

iptv yayını, çok iyi çekemedim fotoyu ancak görüntüde pek içaçıcı değildi yani

C/P

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Birde bir sorum var.Mesela benim adsl usb modemle ulasabilcegim maximum hızı nasıl ögrenicem ? Onixon marka :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Ben Varya Bu Hızla Ne Seksi Film Program İndiririm Vaya Bide Limitsiz Oldumu Demeyin KEyfime..

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben Varya Bu Hızla Ne Seksi Film Program İndiririm Vaya Bide Limitsiz Oldumu Demeyin KEyfime..
    -----------------------------

Cok heycanlanma bunada 4gb kota koyarlar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

her notebookla gidenlere bağlanma izni varmı acaba :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Ohh be sonunda aradığım günlere kavuşuyorum :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    ne zaman gelio bu vdsl2 ??

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bildiğim, duyduğum kadarıyla ocak itibariyle 1024 bağlantıların ücretleri 20 ytl ye kadar düşecekmiş kota olayınıda telekom tamamiyle kaldıracakmış :) (sadece duyum gercekcilik payını ocak ayında göreceğiz (:)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

Telekomdan bi zikim olmaz yine fahiş fiyatlar uygulayip belimizi bukerler.Her sekilde telekoma kafam girsin aq

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
Toplam Hit: 1397 Toplam Mesaj: 12