Ve Kafası Kopartıldı..
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
harbiden çok kötü bir yapıt olmuş hemde kutsal yerin üstüne yapmışlar :D
o değilde dünden beri yazık değilmi okadar çimentoya diyorum kendi kendime
ne düşünüosun ya çimentoyu senmi verdinparasını ))
-----------------------------yok be ülkenin dağına taşına yazık ya :(..
okadar para milli servet
-----------------------------hoca o lalelere verilen paralar, o fıskiyelere, heykellere, köprü afişlerine verilen paralar toplansa ayda 3-5 tane rüzgar türbini dikilir, yılda 30-40 otobüs alınır, millet gerizekalı olduğu için, hesap sormadığı için elek gibi geçiriyorlar, helal olsun adamlara.
-----------------------------O değil de madem kutsal mekanın, tarihi eserin üstüne yapılmış; buna neden zamanında izin verilmiş belediye tarafından?
-
IRET bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------harbiden çok kötü bir yapıt olmuş hemde kutsal yerin üstüne yapmışlar :D
okadar para milli servet
-----------------------------hoca o lalelere verilen paralar, o fıskiyelere, heykellere, köprü afişlerine verilen paralar toplansa ayda 3-5 tane rüzgar türbini dikilir, yılda 30-40 otobüs alınır, millet gerizekalı olduğu için, hesap sormadığı için elek gibi geçiriyorlar, helal olsun adamlara.
@iret duygularıma tercuman olmuşssun hocam nasıl içim yanıyor o afişlere lalere o kadar gereksiz harcamlar yapılıyoki yatırım yapılsa o paralarla milli glir 3 katına çıkar 1yılda .bizim insanımız alışmış susmaya kimse gıkını çıkarmıyor -
ulquiorra bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
senem35 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
harbiden çok kötü bir yapıt olmuş hemde kutsal yerin üstüne yapmışlar :D
okadar para milli servet
-----------------------------O değil de madem kutsal mekanın, tarihi eserin üstüne yapılmış; buna neden zamanında izin verilmiş belediye tarafından?
-----------------------------işte eski belediye başkanının akıllılığı :))
-
ben o laleleri koparıyorum, demet yapıyorum, yaşlılara veriyorum çok seviniyolar hehehe
-
neden bilmiyorum ama bi an abdullah öcalan öldürüldü sandım
-
başka başka heykellerin yıkılması için ön hazırlık olarak görüyorum bu olayı.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Pişti :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-
IRET bunu yazdı:
ben o laleleri koparıyorum, demet yapıyorum, yaşlılara veriyorum çok seviniyolar hehehe
-----------------------------Laz Marks Emice'yi bilenler varsa buyrun ondan lale yorumu :) sen deyince doğrudan aklıma geldi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=159483344115109&comments ( üyelik istemeyen versiyonunu bulamadım :/ )
-
mustaphachan bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Laz Marks Emice'yi bilenler varsa buyrun ondan lale yorumu :) sen deyince doğrudan aklıma geldi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=159483344115109&comments ( üyelik istemeyen versiyonunu bulamadım :/ )
-----------------------------dikilen çiçekler gül olsaydı bu aziz millet hepsini toplar aziz reçeller yapar aziz çocuklarına yedirirdi, lale bir boka yaramıyor.