Ve Kafası Kopartıldı..
-
EWELANCHE bunu yazdı:
--------------------------------------------------------
Yapı statik açıdan sakıncalı bulunmuş.Yani onlar yıkmasa yarın birgün, bir cocuğun üstüne yılama ihtimalide yüksek.
----------------------------
Sesli güldüm...
-
gereksizz
-
bu heykelin yıkılmasının sadece kötü görünmesinden kaynakladığını düşünenler;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=222077107807894&oid=102269626504839&comments
izleyin bunu.
heykelin kafası kopartılırken tekbir getirdiklerini duyun.
-
daha beter olsun ak mun heykeli mal gibi bişeydi zaten
-
başlık böyle olunca ve ilk okuduğum isimde Recep Tayyip Erdoğan olunca varya çok pis gaza geldim de sonrası acı gerçek :/
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirişini hatırlıyorum. 1000 yıllık devasa anıtları put diye dinamitle patlatmıştı. Bizimki de ucube diye heykel kestiriyor.
Az daha gücü olsa kurban diye horoza değil Abd ortaklı danaya girecek. Sonra Afganistan'da olduğu gibi Abd'de bize girer artık.
-----------------------------komplocu genc evinde hamurdan bi anıt yap beraber türkü söyleyin tayyip sizi görmez hadi bakiym
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------hocam görüntüsünden bahsetmiyorum.bizim dinimiz heykellerle uğraşacak kadar basit i dinmi?
heykel yıkılırken neden tekbir getryolar?
heykelin yıkılmasını emreden kişi peygamber midir de,heykelin yıkılması dini bi boyut kazanıyo?
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahinpekmez.org/uploads/images/necrolyt/atGozlugu.gif
-
HeroiquE bunu yazdı:
Mukan bunu yazdı:
Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirişini hatırlıyorum. 1000 yıllık devasa anıtları put diye dinamitle patlatmıştı. Bizimki de ucube diye heykel kestiriyor.
Az daha gücü olsa kurban diye horoza değil Abd ortaklı danaya girecek. Sonra Afganistan'da olduğu gibi Abd'de bize girer artık.
-----------------------------komplocu genc evinde hamurdan bi anıt yap beraber türkü söyleyin tayyip sizi görmez hadi bakiym
-----------------------------komplo olabilir.olmayabilirde.ppk lı itler Atatürk ün heykeline kurşun sıktığında karşısında durduğum gibi,aynı şekilde
ağzından Allah'ın adını düşürmeyip binbir pislikle yaşayan yobaz köpeklerin karşısında da dururum.inş o zaman senide yanımda görürüm din kardeşim.
-
Caliber bunu yazdı:
Sonuçta biri yapmış emektir ama harbiden malca birşeydi. Hadi yaptını olm bari bakımını yapın. Çimento kalıplarının izi duruyordu üstünde yahu öyle anıt mı olur?
-----------------------------aynen bencede ucubeydi. iyi olmuş tabi heykel gidince arazisi satılır,kat otoparkı olur,kiralanır vs.. yine hayırlı bi iş için kullanılmayacağı kesin