Vicdanım Sızlamaya Başladı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yunusemre Allah aşkına st_anger_turk bi tasarımcı, sen ne kadar Ps kullanıyosun bi söyler misin?
-----------------------------Adobe Photoshop,dreamweaver,frontpage de var
arada bir visual studio da kullanıyom
hadi diyelim ben hiç program kullanmıyom
lenn pardus kullanıyoz diye kurmıycaz mı ?
aha yine korsan kurduk
kaspersky de var taş gibim yıllardır korsan
-
senin kadar duygusal! olamıyacağım.ben asgari ücretle çalışırken günlük cirosu milyon dolarlarları bulan microsoft'un ürününe maaşımın yarısını veremem.bu ülkede yaşıyorsan Viva La Priacy demekten başka bir çare kalmıyor.Esas bize haksızlık yapıyor.bu ülkede korsancılardan şikayetçi olan herkes astronomik rakamlara ulaşan gelirlere sahiptir.
film yapımcıları,popçular,yazılımcılar(majör firmalar)
haa tabiiki yerli marka ve amatör grup ve müzisyenlerin demo veya debut ürünlerini korsan almak tabii ki yanlış.ama ben korsanını almayacamda ne olacak.ibrahim tatlıses'in uçağının panelleri altından olmayacak.aman ne üzüldüm.south parkda bu konuya değinilen güzel bir sahne vardı.metallica ile napster davası ile alakalı.
-
OS haricinde hiçbirseye para vermem.
-
arşivimde 100 gb program ... ve 45 gb lık işletim sistemi mevcut ;) hepsi korsan :d flimler vs müzikler saymıyom :D
-
Tahribat.Com, Korsana karşı olanlara karşı olan bir web sitesidir...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat.Com, Korsana karşı olanlara karşı olan bir web sitesidir...
-----------------------------Hocam ben de korsancıyım 8 yıldır :D
İçimden geçenleri paylaştım.
-
hayatımda bi tane korsan kitap almışımdır o da içime derttir aq korsan kitap alamıyorum arkadaşımlada münakaşa ettik bu konuda "netten indirdiğin herhangi şeyden farkı nedir" diyor haklı buluyor susuyorum :|
-
ben çalarım a.k banane bu zamana kadar korsan aldım bu zamandan sonrada korsan alıcam . kimseyide enterese etmez a.k
-
Tamam çok emek harcıyabilirler gerçekten bunda hakları var fakat hiç bu kadar dertlenicek bir durum yok aslında istese o programı yazan korsanın önüne %100 ihtimalle geçer artık cracker videolarını internette paylaşıyolar istese şirket bunları inceleyipte bunun önüne geçemiyosa bi engel yolu bulur fakat tamamen programların yaygınlaşma amacı çünkü atıyorum Adobe firması grafik kapsamında en çok benim programım kullanılıyo demesi artıyo işte piyasanın %65 i benim elimde gibi kaçı kaçak %55 gibi bir oran ama reklamı oluyo kaçak bir programı kullanan bir kişiyi gördüğünde aa ne güzel bir program bunu benden kullanmalıyım diyosun belki orjinalini bile alıyosun bunun gibi.
-
Peki bişey sorcam merakten, ama sadece programlama bilen arkadaşlar;
Gerçekten şu anki imkânlarla kırılması imkânsız bi program yazılabilir mi?