Videolu Döküman Ekleyelim Artık
-
Senin sesindense eğitim seti de tahribat olarak toplu halde intahar konuları açılması kaçınılmaz olur,
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
bozar.
-----------------------------neyi bozar pardon?
-
Serkan ilk defa hemfikiriz senle :D
-
görsel dökümanlar çok hit görüyor millet görsel arıyor görerek öğrenmek istiyor adam videoyu alsın koysun kendi sitesine çalarlarsa diyorsunuz
videoyu yapan adam zaten inceden inceden atar içine ben her videomda tahribat.com müridlerinden DJ_Alper derim içindeki sayfalarda mutlaka tahribat.com geçer sonunda yine derim
bu konudan sonra 3-4 video dökümanım daha oldu yazmayı denedim yazamıyorum adama nasıl seslendireceğini yazarak nasıl anlatayım? :D
şöyle düşünün bir dersi kitapdan okuyarakmı daha iyi anlarsınız yoksa işinde uzman kişinin anlatımıyla size mantığını kaparakmı daha iyi anlarsınız.
yapılacak şey sadece 1 tane tahribat flash player köşesinde tahribat.com yazsın yeter birde videoyu istediğiniz format atıyorum bütün videolar flv formatında minimmum şu çözünürlükte max şu boyutta olacak
----
sese konuşan daşak geçen arkadaşlar bana birşeyler öğretinde görsel istersen osurarak öğretin fark etmez
----
şu 3d-4d animasyon bilen arkadaşlar görsel şekilde anlatsa bizde yapsak fena olmas :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
bozar.
-----------------------------bozmar aksine Sağlamlaştırır.
Ipodumun podu patladı acaba ne yapabilirm?
Gibi konular yerine;
Denyoda Şu scriptin kullanılması(videolu)
gibi konular daha hoş olurdu doğrusu.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
bozar.
-----------------------------ortamı bozar ana sayfa full şu videodakini anlamadım benle dolar misal ama öyle olmassa eğer ben çok isterim olsun.
-
Yapacak adam olduktan sonra teknik olarak eklemek yönetime aşırı eziyet değil sanki.Şimdiden yapacaklar çıkıp söz versin :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
bozar.
-----------------------------ortamı bozar ana sayfa full şu videodakini anlamadım benle dolar misal ama öyle olmassa eğer ben çok isterim olsun.
-----------------------------arkadaşım zaten dökümanlarla anlamadıklarını soracaksın video foto ne fark ediyorki adam geliyo bana soruyo benim şimdiye kadar eklediklerimde ana sayfaya konu açan oldumu adam pm atıyo nasıl oluyo diyo anlatıyorum
okadar çok gereksiz konu açılırken bir yeri anlamayan müride programda o yeri anlatmakmı abest olacak?
-
@Dj_Alper
hocam o sistemde 3 video olmayacak sen 3 videoya cevap atmayacaksın
-
SUPERBICO bunu yazdı:
@Dj_Alper
hocam o sistemde 3 video olmayacak sen 3 videoya cevap atmayacaksın
-----------------------------hoca şuanki dökümanlardan daha anlaşılır olacağına eminim :)
adam pmdende sorsun ne varki şimdi sormuyolarmı sanki :)