Vikipedi Dileniyo Mu ?...
-
Yorgunluktan olsa gerek başlığı vikipedi dinleniyor mu olarak okudum iyi mi,anlaşılan yatma vakti gelmiş :)
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------Yorgunluktan olsa gerek başlığı vikipedi dinleniyor mu olarak okudum iyi mi,anlaşılan yatma vakti gelmiş :)
-----------------------------
aynen öyle okudum üstüne üstlük 3 kerede yazıyı komple okudum her seferinde dinlenme ile ne ilgisi var bu yazının derken jeton düştü.. :|
bu arada bağışı hakedicek yerlerden biridir... karşılıgı kat ve kat veren bir platform -
google 500.000 dolar verdiyse iyiymiş lan bende koyayım üzgün bakan suratımın resmini tepeye :P
tamam taktir edioruzda bana herifin suratını görmekten illallah geldi wikide tamam bugün dilendin 500.000 dolar verdiler, nereye kadar gidece aq?
1 verirler 2 verirler ondan sonra biter. Daha zekice bişeye gidilebilirdi, mesela php mysql gibi birçok site bile onlarca bedava server buluyor gönüllülerden. wikipedia da butun masrafi server ise güzel bir merkezi mirror sistemi kurarsa herkez host edebilirdi.
-
hayır eleman öyle bi bahsetmiş ki bi de diyo ki
"kaçınız bağış yaptı ya ?" bağış onaylama sitesi sanki burası eminim ben dahil tahribatın %99u kimse bağış yapmamıştır. Ama bağış yapılması gereken en gerekli yer burasıdır herhalde sıfır reklam sıfır ücret tamamen özgür bir platform ve eminim internete girenlerin büyük bir çoğunluğunun girdiği bi site bu. 50ye yakın çalışan ve işlenmesi gereken milyonlarca veri var bu verilerin saklanması korunması ve paylaşılması gerekiyo tamamen gelirden yoksun bir site. Bir gününüzü bu siteye ayırabilirsiniz herhalde. Burda gördüğüm ikinci konudur wikipedia hakkında ve artık benim de bağış yapmam gerekiyo 50 dolar analarının ak sütü gibi helal olsun.
-
her yıl oldugu gibi 50 tl verdim adamlara.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------tamam taktir edioruzda bana herifin suratını görmekten illallah geldi wikide tamam bugün dilendin 500.000 dolar verdiler, nereye kadar gidece aq?
1 verirler 2 verirler ondan sonra biter. Daha zekice bişeye gidilebilirdi, mesela php mysql gibi birçok site bile onlarca bedava server buluyor gönüllülerden. wikipedia da butun masrafi server ise güzel bir merkezi mirror sistemi kurarsa herkez host edebilirdi.
-----------------------------demek istediğim buydu böyle nereye kadar. gülmem o yüzden kocaman site bağış istiyo abi garip geldi ben vikiyi çok büyük bi sunucusu var paraya para demiyo diye biliyorum ne bilim ....
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------google 500.000 dolar verdiyse iyiymiş lan bende koyayım üzgün bakan suratımın resmini tepeye :P
tamam taktir edioruzda bana herifin suratını görmekten illallah geldi wikide tamam bugün dilendin 500.000 dolar verdiler, nereye kadar gidece aq?
senin sitede de reklam yok, bağış da istemiyorsun, ne yakıyor bu site böyle? :D
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------google 500.000 dolar verdiyse iyiymiş lan bende koyayım üzgün bakan suratımın resmini tepeye :P
senin sitede de reklam yok, bağış da istemiyorsun, ne yakıyor bu site böyle? :D
-----------------------------tahribat.com tamamen güneş enerjisiyle çalışıyor :D
edit: iyi fikirmiş ha :)
-
hacı tahribat wiki kadar yakmıyodur gözünü sevim ya o kadar yöneticisi var sonuçta bu insanlar normal hayatta çalışan insanlar bi gelirleri var herhalde o şekilde ödüyorlar da wikinin patronlarının tüm hayatları wikipedia sadece orda çalışıyorlar yani aslında şöyle temiz 1-2 adsense koysalar ordan gelecek para yeter onlara da niye yapmıyorlar anlamadım pek bişey koymaz herhalde yani
-
Adamlar bedava veriyo diye trısbı muamelesi çekmeye hakkımız yok.. Son derce değerli bir iş yapıyorlar.. Param olsa ben de verirdim 50 kaat