Visual Basic İle Trojan Yapım Projesi (Eğitim Amaçlıdır)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
hımm sbt ip den bahsediyorsunuz..
basit bi iş..
eskiden client server a bağlanıyordu ama firewallar yüzünden artık öyle olmuyor.. o yüzden server cliente bağlanacak.. ben client olarak kendi ip mi sabitlyeceğim ve gerekli portumu açacağım.. iş olup bitecek.. ip yi nasıl sabitlersin no-ip :)
turkajan için anttiky bi döküman yazmıştı.. bu şekilde halledebilirsiniz..
http://www.turkojan.com/video/no-ip.htm
not: anttikynin dökümanın kaldırmışlar yerine başka birinin görüntülü anlatmını vermişler...
evet o olabilirbi timer atılırsa ve hata kontrolu uygulanırsa belirli aralıklarla baglantı saglamak için paket gonderebilir.
bundada soket hataları cıkması mumkun :S
senle bi deneyelimmi bunu
ilk kurban ben olim :D
-
deneriz :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------hee biz de eşşeğiz :) yazıları 3 boyutlu yapıp altına da bi damga yerleştirdik mi çevirebilrisin o zmaan :)
3 boyut işinden rapid bile çıkamadı cık sen hiç çıkamazsın :D -
korkma hallederiz hoca onu da :) tanıdığımız iyi grafikerciler var..20 yıla yakındır bu işteler..en azından iyi birşeyler çıkarırlar :)
-
ne var aq bunda bilindik kodlarla yapmışsın cd rom aç kapa falan Xd allhm bide 250ytl turkojan a mı özendn olm butonlarda hala command1 yazıyo değiştirseydin XD
-
angels_demos bunu yazdı:
ne var aq bunda bilindik kodlarla yapmışsın cd rom aç kapa falan Xd allhm bide 250ytl turkojan a mı özendn olm butonlarda hala command1 yazıyo değiştirseydin XD
-----------------------------saf saf konuşma.
-
ağzımı bozmak istemiyorum :)
konu başlığında yazıyo eğitm amaçlı.. bu programı ben satmıyorum bunu herkese vereceğim zaten.. benim bi özel projem var ona öyle 250 dedim.. ayrıca command1 i değiştirecek vaktim yoktu :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------ağzımı bozmak istemiyorum :)
konu başlığında yazıyo eğitm amaçlı.. bu programı ben satmıyorum bunu herkese vereceğim zaten.. benim bi özel projem var ona öyle 250 dedim.. ayrıca command1 i değiştirecek vaktim yoktu :)
-----------------------------saf işte ertanm
-
muhammedonur bunu yazdı:
ertan bunu yazdı:
-----------------------------ağzımı bozmak istemiyorum :)
-----------------------------saf işte ertanm
olm sie git düzgün konuşsana sende 250ye satıyosan düzgün bişiler yap -
sana ne hoca ister 1 milyara satarım ister 1 trilyona..almak zorunda mısın sen..
ayrıca şu beynini aç da içine birşeyler sokayım.. dinle
ben bu programı satmıyorum..ücretsiz dağıtacağım.paralı olan özel birşey ve onu kimse görmedi ayrıca onun bitmesine baya bi var..
tamam mı.. şimdi bu konuya bi daha mesaj yazıp da konuyu kirletme lütfen..