Vuze (Azureus)
-

Vuze (Azureus)
Azureus BitTorrent protokolünde dosya paylaşımını sağlayan, Java dili kullanan ve birçok ek özellik ile her türlü kullanıcıya hitap edebilen bir program.
Azureus Java tabanlı, içinde önemli eklentiler barındıran başarılı bir Bittorrent yazılımıdır. İstemci olarak çoklu torrent indirme, torrentlere kaldığı yerden devam edebilme, bağlantılar için çoklu proxy ekleyebilme, değiştirilebilir arayüz gibi bir çok özelliğin yanında gelen ve giden veriyi istediğiniz oranda limitleyerek internet bağlantınızın yavaşlamamasını sağlayabilme gibi özellikleriyle de diğer torrent programlarından bir adım öne çıkıyor.
Paylaşım mantığının bir nevi web sitesi edasıyla birleştirmeyi başarmış olan Vuze, torrent tutkunlarının yeni adresi olmaya aday. Artık indirmek istediğiniz bir çoklu ortam dosyasına ön izleme yapabilme lüksüne eriştiğiniz Vuze HD ve DVD kalitesinde videolar izlemenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor.DOWNLOAD: http://cid-ce6fb1cc62017cb6.skydrive.live.com/self.aspx/Programlar%C4%B1m/Vuze|_windows.rar
NOT:Siteye girin sol köşede karşıdan yükle var ona tıklayın
-
gerçekten kaliteli bişi, bağlantı hızınızı sonuna kadar kullandırtıyor. tavsiye ederim arkadaşlara. arşivide çok geniştir. ben ne ararsam buluyorum burda çoktandır
-
bende kullanıyorum.tawsiye ederim..
-
Burada tracker olayını anlamadım ben , sonra sildim Azureus'u :|
-
ben bu programı dün kurmuştum avira virüs buldu :S torrent programı olmasındanmı artık
-
görkem nerden indirdiğine bağlı, vuze.com dan indirdiysen sorun olmaz. Benim antivirüs bişey bulmadığı gibi hiç böyle bir problem de duymadım.
-
Utorrent ile başladım torrent oalyına ve çok da memnunum..Azureus denemeden daha iyi olan ne özelliği var kullananlar bir söyleyiversin..Daha fazla sistem gereksinimi var die okumuştum..
Azureus Java tabanlı, içinde önemli eklentiler barındıran başarılı bir Bittorrent yazılımıdır. İstemci olarak çoklu torrent indirme, torrentlere kaldığı yerden devam edebilme, bağlantılar için çoklu proxy ekleyebilme, değiştirilebilir arayüz gibi bir çok özelliğin yanında gelen ve giden veriyi istediğiniz oranda limitleyerek internet bağlantınızın yavaşlamamasını sağlayabilme gibi özellikleriyle de diğer torrent programlarından bir adım öne çıkıyor.
Bunların hepsini Utorrent de yapıor.Kayda değer artıları oldğunu söyleyebilir miyiz..
-
utorrent forever bunla uğraşmayın ::)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sana katılıyorum
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------azerus kullanmadim utorrentin arama motoru cok ise yariyo ne yazarsam 30-40 seeder ile çıkıyo çok güzel :)
-
Bu işlerde yeni biri olarak şunu gördüm, vuze arayüzü utorrente göre çok daha iyi ve program çok daha kullanışlı.
Arama yapmak çok rahat. Vidyoları önizleme yapabiliyosunuz. Kullanmasanız da bi deneyin görün derim.
daha limewire dışında bi programla hiç indirme yapmadım onun için performans değerlendirmesi yapamıcam. Vuze ile StarCraft indiriyorum şu an.
uTorrentle de aratayım dedim sitesinde sorun çıktı, kısa süre sonra döncez diyo :)