Walking Dead‘Den Sonra Başlanılası Dizi
-
salihgs bunu yazdı
supernatural nasıldır gideri var mı
soluksuz ızledım cok guzeldı kıyamete kadar sonrasıda guzel ızlenır.
yenı sezon baslamadı sanırım
-
hipokondriyak bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Yeni sezon başladı hocam. Hatta 2 bölüm falan yayınlandı. Bence diziyi 5.sezonda bitirseler iyiydi. Gereksiz uzattılar. Yok Tanrı kayboldu, yok cennetteki melekler kovuldu falan...
Ekleme: Fringe şiddetle önerilir.
1049 tarafından 22/Eki/14 02:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Haymatlos bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Yeni sezon başladı hocam. Hatta 2 bölüm falan yayınlandı. Bence diziyi 5.sezonda bitirseler iyiydi. Gereksiz uzattılar. Yok Tanrı kayboldu, yok cennetteki melekler kovuldu falan...
Ekleme: Fringe şiddetle önerilir.
fringe 3 ssezon başlarındayım paralel dünya muhabbeti baydı .3-4 bölümdür .ama filmin gideri var her türlü
1sahne bence en güzeli izlediklerim arasında
şunu izle başlarsın zaten diziye
http://www.youtube.com/watch?v=ncaisdgxXA4
-
salihgs bunu yazdıemuxa bunu yazdısalihgs bunu yazdı
pompa olaylarının fazla olduğu dizileri sevmiyorum hocam
Mustafa bunu yazdıTrue Blood var yalnız uyarayım sürekli pompa olayları var.
Dayı ne ettin (Pompa Olayları) demiyeceydın şimdi dizi türkiyede izlenme rekorlerı kırar :D
salih hocam çok garip şuan için seni anlamaya çalışyorum yoksa sen bizden degilmisin :D
: ) hocam dizi izleyeceğiz diye oturuyoruz sonra niyeti bozup kendimizi devamlı duşta bulmayalım malum doğalgaz da zamlandı : )
ohh tamam tormal Türk adamsın :D
-
supernatural superdir izlemelisin
-
salihgs bunu yazdı
Ben izlemeye devam ediyorum son sezonlara doğru biraz saçmalamış olsalarda gideri var =)
under the dome da tavsiye ederim
-
SeyhSamil bunu yazdı
bende yeni başladım. ilk sezon bitmek üzere. yalnız çekimler filan 10 yıllık tabi bu sıkıyor beni :/
hele birde teknolojiye filan alıştığımız için eski olayları görünce (ki 10 yılda dünya nereye gelmiş mk) pek izleyesi gelmiyor insanın. ama son bi kaç bölümdür güzelleşti babaları filan girdi olaylara.
pek okumak istemiyorum yorumları hep dizilerden spoiler yiyorum buna yazık olmasın :F
supernatural'e başla ama pek aradığın şey değil. ilk sezonda onu gördüm yani. öyle gerilim filan ama çok çocuksu geliyor şu an ileriki sezonlarda toparlar sanırım.
bu arada fringe kraldır mutlaka izle.
-
Kreyzi bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
bende yeni başladım. ilk sezon bitmek üzere. yalnız çekimler filan 10 yıllık tabi bu sıkıyor beni :/
hele birde teknolojiye filan alıştığımız için eski olayları görünce (ki 10 yılda dünya nereye gelmiş mk) pek izleyesi gelmiyor insanın. ama son bi kaç bölümdür güzelleşti babaları filan girdi olaylara.
pek okumak istemiyorum yorumları hep dizilerden spoiler yiyorum buna yazık olmasın :F
supernatural'e başla ama pek aradığın şey değil. ilk sezonda onu gördüm yani. öyle gerilim filan ama çok çocuksu geliyor şu an ileriki sezonlarda toparlar sanırım.
bu arada fringe kraldır mutlaka izle.
Olay ikinci sezondan sonra başlıyor zaten ama ilerki bölümlerde daha iyi olacağına şüpen olmasın sadece son 1-2 sezondur biraz saçmaladılar ama hertürlü gideri var =)
-
supernatural boka sardı.
ilk 4 sezon çok iyiydi.
5. sezon da idare ediyor.
ama o 5. sezondan sonrası gerçekten nereye saldıracaklarını şaşırdılar.
en son 7. sezondu bıraktım. izlenmez artık
-
supernaturala başladım hadi hayırlısı beğenmezsem bırakırım artık.
torrent verebilecek var mı seed yüksek
salihgs tarafından 22/Eki/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir