folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Warez Kullanıma Dinsel Yönden Bakış

Warez Kullanıma Dinsel Yönden Bakış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------
    dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinaltıma o dediklerini yazdıramazsın.

Hocam mesajını editleyip dipnot düşmüşsün.Ne senin ne de başkasının bilinç altıyla işim yok.Sen zaten beni anlamdın ki hocam.Sen en iyisi sevgilim böyle yaptı, sevgilim şöyle yaptı konularına git.

Beni yanlış anlamanı istemiyorum.Kötü bir niyetim yok ve olamaz.İlim yapmadan konuşmam zaten bazı konularda.Ama gerçeten söylediklerim anladıkların değildi...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    her şeyi hallettin bi warez kaldı ? warez e gelene kadar daha çok konu var,bu kadar önem veriyorsan bu işe,daha önemli olanlarını yap,sana önce warez kullanıp kullanmadığın sorulmayacak... kısaca oraya gelene kadar daha büyük şeyler var,bir şey olmaz,keyfine bak. dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinaltıma o dediklerini yazdıramazsın.

adam belki en ufaktan başlıyor olaya hacı?

yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenleri misali

yavas yavas cıkmaya vakit yok üstadım,ne zaman gideriz belli değil,ben hızlandırmaya calısıyorum : ))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

patates bunu yazdı:

eee peki din ve siyaset konusu açmak yasakkan sen buraya konusunu açtın ya

bunuda sorarlarmı o gün ?

Derin Konular
    İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset, Tarih ve Benzeri Konular...

Yukardaki bölümü gördüm konuyu açtım.Ama bölümün içindeki uyarıyı görmemişim kusura bakmayın.Admin ve ya mod arkadaşımız konuyu silsin lütfen...

(Her türlü DİN ve SİYASET konusu açmak KESİNLİKLE yasaktır. "Bu konuyu siyaset yapmak için açmadım sadece görün diye açtım" tarzı konular açmak ve herhangi bir konuya siyasi yorumlar yapıp tartışma yaratmakta bu yasak kapsamındadır.)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    her şeyi hallettin bi warez kaldı ? warez e gelene kadar daha çok konu var,bu kadar önem veriyorsan bu işe,daha önemli olanlarını yap,sana önce warez kullanıp kullanmadığın sorulmayacak... kısaca oraya gelene kadar daha büyük şeyler var,bir şey olmaz,keyfine bak. dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinaltıma o dediklerini yazdıramazsın.

adam belki en ufaktan başlıyor olaya hacı?

yavaş yavaş çıkacaksın bu merdivenleri misali

yavas yavas cıkmaya vakit yok üstadım,ne zaman gideriz belli değil,ben hızlandırmaya calısıyorum : ))

ozaman tam gaz kalkışa hazırlanıyoruz:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinaltıma o dediklerini yazdıramazsın.

Hocam mesajını editleyip dipnot düşmüşsün.Ne senin ne de başkasının bilinç altıyla işim yok.Sen zaten beni anlamdın ki hocam.Sen en iyisi sevgilim böyle yaptı, sevgilim şöyle yaptı konularına git.

Beni yanlış anlamanı istemiyorum.Kötü bir niyetim yok ve olamaz.İlim yapmadan konuşmam zaten bazı konularda.Ama gerçeten söylediklerim anladıkların değildi...

benim o konularla işim yok,o konulara atmıs olduğum bir mesajım bile yok.Ayrıca sevgilim de yok benim...Eğer olsaydı da konu açmazdım merak etme : ) önyargılıyız biraz sanırım.Neyse önemli değil,amac burada bi konuda tartısmak,ama yan çizdin hemen. uzatmayalım sen kullanma warez olur mu? bi de pc n deki müzikleri,programları,işletim sistemini kaldırmanı bekliyoruz,bu konuda ne kadar ciddisin görelim ,ha bi de bu zamana kadar kullandıkların içinde tövbe etmeni bekliyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    Caliber bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    her şeyi hallettin bi warez kaldı ? warez e gelene kadar daha çok konu var,bu kadar önem veriyorsan bu işe,daha önemli olanlarını yap,sana önce warez kullanıp kullanmadığın sorulmayacak... kısaca oraya gelene kadar daha büyük şeyler var,bir şey olmaz,keyfine bak. dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinç altıma o dediklerini yazdıramazsın.

Affedilmeyeceği kesin olarak bildirilmiş olan tek günah kul hakkıdır. Ondan daha önemli bir şey yoktur. Hem sen o mevkiide bulundun mu ki sorulmayacak diyorsun? :) İnan bana aldığın fuzuli bir nefesin bile hesabı sorulacak.

arkadasım yazdığımı dikkatli okur musun,ben sorulmayacak mı dedim ? ondan önce bir sürü şey var dedim,oraya gider gitmez gel bakalım warez kullanmıssın sen mi diyorlar ?

Ya ne dedin yazdığın yukarıda. Ne yani orada warezi bilmiyorlar mı? Şu şu şu kişi emek verip günlerini verip aylarını verip şunu yapmış sen emeğini haksız yoldan elde etmişsin. Soracaklar...

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    benim o konularla işim yok,o konulara atmıs olduğum bir mesajım bile yok.Ayrıca sevgilim de yok benim...Eğer olsaydı da konu açmazdım merak etme : ) önyargılıyız biraz sanırım.Neyse önemli değil,amac burada bi konuda tartısmak,ama yan çizdin hemen. uzatmayalım sen kullanma warez olur mu? bi de pc n deki müzikleri,programları,işletim sistemini kaldırmanı bekliyoruz,bu konuda ne kadar ciddisin görelim ,ha bi de bu zamana kadar kullandıkların içinde tövbe etmeni bekliyoruz.

Hocam yasak olmasa, konu silinmeyecek olsa tartışırdık.Ama bu tartışma senin istediğin yönde olmazdı...Çünkü üçüncü kez söylüyorum sen benim söylediklerimi anlamamışsın.Konudaki yazdıklarımı okuduğundan bile şüpheliyim ? İlim yapmadan derinlere inmek iyi birşey değil.İstemeden insanlara yön verebilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    Caliber bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    her şeyi hallettin bi warez kaldı ? warez e gelene kadar daha çok konu var,bu kadar önem veriyorsan bu işe,daha önemli olanlarını yap,sana önce warez kullanıp kullanmadığın sorulmayacak... kısaca oraya gelene kadar daha büyük şeyler var,bir şey olmaz,keyfine bak. dipnot: bu yazıyla bilinç altıma telkin gönderemezsin,bilinç altıma o dediklerini yazdıramazsın.

Affedilmeyeceği kesin olarak bildirilmiş olan tek günah kul hakkıdır. Ondan daha önemli bir şey yoktur. Hem sen o mevkiide bulundun mu ki sorulmayacak diyorsun? :) İnan bana aldığın fuzuli bir nefesin bile hesabı sorulacak.

arkadasım yazdığımı dikkatli okur musun,ben sorulmayacak mı dedim ? ondan önce bir sürü şey var dedim,oraya gider gitmez gel bakalım warez kullanmıssın sen mi diyorlar ?

Ya ne dedin yazdığın yukarıda. Ne yani orada warezi bilmiyorlar mı? Şu şu şu kişi emek verip günlerini verip aylarını verip şunu yapmış sen emeğini haksız yoldan elde etmişsin. Soracaklar...

arkadasım kul hakkını bu kadar düşünüyosan,kendini sorgulamaya basla o zaman,kırdıklarım ,hakkını yediklerim var mı diye,warez e gelene kadar,komsumu rahatsız ettim mi ? vb. gibi,bunlardan sonra da warez e gelirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:

Hocam yasak olmasa, konu silinmeyecek olsa tartışırdık.Ama bu tartışma senin istediğin yönde olmazdı...Çünkü üçüncü kez söylüyorum sen benim söylediklerimi anlamamışsın.Konudaki yazdıklarımı okuduğundan bile şüpheliyim ? İlim yapmadan derinlere inmek iyi birşey değil.İstemeden insanlara yön verebilirsin.

tamam bir şey demiyorum artık ama warez e gelene kadar,komsumu rahatsız ettim mi ? kalp kırdım mı? hak yedim mi ? mazlumu ezdim mi? vb.. gibi sorulara cevap verip,bunları halledelim,sonra warez i beraber çözelim... ortaklasa orijinal işletim sistemi alıp kuralım,kanka falan da oluruz bakarsın : )
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    CyberAngel bunu yazdı:

neonell bunu yazdı: 

tamam bir şey demiyorum artık ama warez e gelene kadar,komsumu rahatsız ettim mi ? kalp kırdım mı? hak yedim mi ? mazlumu ezdim mi? vb.. gibi sorulara cevap verip,bunları halledelim,sonra warez i beraber çözelim... ortaklasa orijinal işletim sistemi alıp kuralım,kanka falan da oluruz bakarsın : )

Hoca! Komşunu kırarsın öldüğünde helallik alırsın biter olmadı Allah affeder o gider. Ama birini öldürürsün, birinin malını çalarsın, yetimin hakkını yersin bunlar kul hakkıdır bunların helalliği de olmaz af olma olasılığı da yoktur. Bu zaten ayet ile belirtilmiştir. Şimdi ben kafama göre sana söylemiyorum ki Kur'an da yazanı söylüyorum. Belli ki senin warez olmazsa olmazın ama dediğim gibi birinin hakkıdır ve bananelen o da korusundu programını demek çıkış yolu değildir. Hani hakimin karşısına çıktığın zaman der ya yasayı bilmemek mazaret değildir. Ha gerçek hakimin de karşısına çıktığında o da sana diyecek ki ben sana belirttim yasayı bilmemek mazaret değildir. Git onu yap şunu yap bunu yap tamam af olunur kurtardık e kul hakkından da yanarız be cehennemde diyorsun demek ki. Cehennem demek kolay geliyor adama.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
Toplam Hit: 4018 Toplam Mesaj: 40